Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ!

 

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ



Του Κ.Κ. Ιατρού
Πιστεύω ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι το<<ψευτορωμαιικο>> όπως αναφέρει στις προφητειες του ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος.

Ως εκ τούτου προς τι ο τσακωμος ο εκνευρισμός και η πρεμουρα να πληρωσουμε τους επαισχυντους και ανθρωποκτονους φόρους; Για να θρεψουμε το θηρίο που θα μας φαει; Ηδη παρά πολλές ψυχές έχουν απωλεσθει στο βωμό των σιωνιστικων σχεδίων για αρπαγή του πλούτου της χώρας μας(αυτοκτονίες, ανθρωποκτονίες, εκπορνευσεις κλπ).

 Περα από το γεγονός του ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.

Γιατί νομίζετε ότι επιμένουν στο σφιξιμο της θηλιας των φόρων στους ταλαιπωρους Ελληνες ενώ έχει <<κουρευτεί>>και επομένως έχουν χάσει το 70% και άνω του χρέους οι δανειοδοτες; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ 350 δις ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ<<ΜΠΙΤ ΠΑΡΑ>>ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛOΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΑΒΕΡΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ!!!

Δρ. K.K. Iατρός Παθολόγος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου