Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


Ο ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ 

 ΒΙΝΤΕΟ




Συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου στη Φωτεινή Μαστρογιάννη και την εκπομπή "Take the Money and Run" για τη σημασία του Brexit σε Ευρώπη και Ελλάδα, την άνοδο των αντι-Ε.Ε. και νεο-εθνικιστικών κινημάτων. 

Μιλάει επίσης για τον ρόλο της αριστεράς στην παγκοσμιοποίηση, τη διέξοδο με ένα Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης (ΜΕΚΕΑ), τον τρόπο οργάνωσης του μέσω συνελεύσεων που μπορεί να παίξουν τον ρόλο καταλύτη για ένα τέτοιο παλλαϊκό κίνημα, τις αναγκαίες νέες συμμαχίες κ.α..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Σημείωση του ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Η έκφραση του Τάκη Φωτόπουλου "ψευτοαριστερά" είναι και δική μας έκφραση από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε το προσωπείο του αριστερού κόμματος.

Δεν διεκδικούμε το copyright της εκφράσεως μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση απόψεων.
Επίσης διαφωνούμε ότι οι BRICS δεν υφίστανται επειδή η Αργεντινή έχει τώρα μια νεοταξική κυβέρνηση ή επειδή στη Βραζιλία έπεσε η πρόεδρος. Οι BRICS είναι κυρίως η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία...

Διαφωνούμε και για την θέση οτι ο Πούτιν θέλει να τα βρεί με τους παγκοσμιοποιητές.

Επίσης εμείς πιστεύουμε ευθέως ότι ο φόνος της βουλευτού στην Βρετανία είναι το δικαιολογητικό για να μαγειρευτεί το δημοψήφισμα υπέρ του #Brimain και ότι οι Βρετανοί δεν είναι τόσο ανόητοι να αλλάξουν γνώμη εξ αιτίας ενός παρανοϊκού που σκότωσε μια βουλευτίνα...

Κατά τα άλλα συμφωνούμε 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου