Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ "ΜΑΓΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


EAN ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΜΑΓΕΙΡΑ"  ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ! 



Το κύριο εκτελεστικό όργανο της μεγαλύτερης προδοσίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας  ο Ανδρέας Γεωργίου που πλαστογράφησε το έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ (κατ' έντολήν, φυσικά του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου) και έφερε τον όλεθρο των μνημονίων στη χώρα, παραπέμπεται ξανά για την κακουργηματική παραποίηση των στοιχείων.


Όμως η δικαστική δίωξη κατά του πρώην διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου, παρεμποδίζται από την Κομισιόν η οποία συνδέει την επικείμενη αξιολόγηση με την εξέλιξη της υπόθεσης, απαιτώντας από την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει προκειμένου να κηρυχθεί αθώος ο υπάλληλος της.

Είναι σαφές ότι η Κομισιόν αδιαφορεί παντελώς για την ανεξάρτητη λειτουργία της ελληνικής Δικαιοσύνης. Και είναι φυσικό διότι έχουν συμμετοχή στο έγκλημα της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας με την υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια. 





Την παρέμβαση της Κομισιόν όπως και την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις είχε υπαινιχθεί και ο ίδιος ο κατηγορούμενος Γεωργίου σε συνέντευξή του στους Financial Times, λέγοντας ότι εάν κριθεί ένοχος τότε η ηθική ακεραιότητα της Ε.Ε. και του οικονομικού συστήματός της θα έχει υπονομευτεί σοβαρά, καθώς επίσης πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στις επικείμενες διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση του χρέους. 

Τι αμοιβή (εκτός από την ασυλία που του εγγυήθηκαν), έλαβε ο Γεωργίου για να διογκώσει το έλλειμμα, μπορεί κανείς να το καταλάβει από το γεγονός ότι το αμερικανικό δημόσιο τον κάλεσε να πληρώσει ποσό $9.126 για την έπαυλη που έχει αγοράσει σε προάστιο της πρωτεύουσας Ουάσιγκτον, αντί 753.900 δολαρίων!

Η ελληνική κυβέρνηση από την άλλη, σχετικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και την παραπομπή του Γεωργίου, παίζει κρυφτό με τους τοκογλύφους στέλνοντας την ανεκδιήγητη επιστολή Τσακαλώτου, με την οποία απάντησε στην αρχική επιστολή των Επιτρόπων Ντομπρόφσκις και Μοσχοβισί ότι “αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προνομιακή επιστημολογική θέση να κρίνει την υπόθεση (κάτι που δεν διεκδικεί ο ίδιος), τότε έχει την ηθική υποχρέωση να την καταθέσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να διευκολύνει το έργο της”.

Διότι είναι σαφές ότι αν θέλεις να καταδικάσεις τον άθλιο μάγειρα που διόγκωσε το έλλειμμα ώστε η Ελλάδα να συρθεί στην οικονομική δολοφονία των μ
νημονίων όπως με σειρά αναρτήσεων έχουμε αναδείξει πρέπει πρώτα να καταγγείλεις το χρέος ως παράνομο και καταχρηστικό και τους τοκογλύφους δανειστές για δόλιο δανεισμό με σκοπό την άλωση και αγορά της χώρας. 


Η εκπρόσωπος των τοκογλύφων της Κομισιόν Τισέν, στην συνέντευξή της, δήλωσε ότι δεν σχολιάζει εθνικές δικαστικές υποθέσεις, ωστόσο πρόσθεσε ότι ο κ. Γεωργίου συνεισέφερε σημαντικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αξιοπιστίας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων.

Υπογραμμίζει ακόμα ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία  για την ποιότητα και την ακρίβεια των δεδομένων πάνω στο οποίο βασίζεται το μνημόνιο με την Ελλάδα.

Ανέφερε επίσης πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή́ θεωρεί αξιόπιστα τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2010-2015.

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία της για τις δηλώσεις διαφόρων παραγόντων σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Είναι φυσικό οι τοκογλύφοι να υπεραμύνονται της αθωότητας του Γεωργίου, που τους έβαλε με πλαστά στοιχεία να κατασπαράξουν την Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση με θεατρικές κινήσεις δήθεν ότι επιθυμεί την καταδίκη του, στοχεύει ακόμα μια φορά στην εξαπάτηση του λαού και την εξευμένιση της οργής του, εν όψη και της βεβαίωσης του τουρκοναζιστικού χαρατσιού του ΕΝΦΙΑ..
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου