Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ! ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   

 ΒΙΝΤΕΟ




Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην αίθουσα "Αγαθός λόγος" Λαγουμιτζή 42 Νέος Κόσμος,της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας" πραγματοποιήθηκε επίκαιρη και αποκαλυπτική ενημέρωση από το δημοσιογράφο και θεολόγο, εκδότη της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας', κύριο Διονύση Μακρή με θέμα: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Άρθρου 3 - Το Τελευταίο ΠΑΣΧΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ Ελλάδα ... 


Καλεσμένος και ομιλητής ήταν ο συγγραφέας και ερευνητής κύριος Ιωάννης Παλαιτσάκης. Η συνάντηση διήρκεσε 1 ωρα και 33 λεπτά, και κατά τη διάρκεια της ομιλίας έγινε ωφέλιμος και εποικοδομητικός διάλογος.


Σχετικά με το ΑΡΘΡΟ 3 του Συντάγματος και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ πίστης ως επίσημη ΘΡΗΣΚΕΙΑ του κράτους....

Τί σημαίνει πρακτικά, αὐτό, γιά τόν χριστιανό;

Ότι στά μουλωχτά ἡ κυβέρνηση τοῦ ἄθεου πρωθυπουργοῦ Ἀλ. Τσίπρα, ἑτοιμάζεται νά μετατρέψει την χριστιανική πατρίδα μας σέ χώρα πολυπολιτισμική καί ἄθρησκη!!!

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ !!!

Ἕλληνες ξεσηκωθεῖτε, καταργοῦν τά ἱερά καί ὅσια τῆς φυλῆς μας

Ἡ Ἱεραρχία τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος τί κάνει; Θά χτυπήσει τίς καμπάνες γιά νά συνεγείρει τό ποίμνιο;


Μπαίνουμε στο 
http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/
και γράφουμε το παρακάτω:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 110 ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΑ.





ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Ενώ όλα όσα λέγονται στο βίντεο  μας βρίσκουν σύμφωνους διαφωνούμε κάθετα με την φιλοχουντική δήλωση του κ. Παλιατσάκη. Αργότερα γίνεται και φιλομοναρχικός...
Αυτά όμως δεν πρέπει να ακυρώσουν τα πολύ σοβαρά και επίκαιρα που καταγγέλονται τόσο από τον ίδιο όσο και από τον κ. Διονύση Μακρή σε αυτό το βίντεο! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου