Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ


 ΤΣΙΠΡΑΣ:«ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΜΕ»!!!

ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ο χειρότερος προδότης και δωσίλογος! Γιατί έγινε πρωθυπουργός με ψέματα παραμυθιάζοντας ένα περήφανο λαό ότι θα αντισταθεί στους τοκογλύφους, θα σκίσει τα μνημόνια, θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση.


Τα μεγαλύτερα ψέματα όμως τα είπε αφού έκανε τις κολοτούμπες, αφού ενέδωσε στους τοκογλύφους. Και τα χονδροειδή αυτά ψέματα είναι ότι δεν άντεξε στις πιέσεις, ότι προσπάθησε αλλά δεν γινόταν διαφορετικά, ότι τα μνημόνια είναι η μόνη λύση.

Η αλήθεια είναι ότι πρόδωσε τις αρχές του κόμματός του και είναι απορίας άξιο πως  μπόρεσε να εξαγοράσει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που αρχικά είχε αντίθετη άποψη στην πλειοψηφία της Κεντρικής επιτροπής του...


Και αφού πρόδωσε τον Ελληνικό λαό, μετατρέποντας το περήφανο ΟΧΙ του στο δημοψήφισμα, σε ταπεινωτικό «ναι»
 και αφού αποφασίζοντας και διατάσσοντας σαν τον χειρότερο δικτάτορα εφάρμοσε το σκληρότερο μνημόνιο όλων των εποχών, αφού αφάνισε την μεσαία τάξη με τον ΕΝΦΙΑ που όχι μόνο να δεν καταργήθηκε αλλά σχεδόν να τριπλασιάστηκε, αφού πούλησε αεροδρόμια και ΔΕΗ και ότι άλλο είχαν αφήσει απούλητο οι Σαμαροβενιζέλοι, στο τέλος έκανε και το απονενοημένο αυτοκτονικό διάβημα και πούλησε την Μακεδονία!!!



Και μετά από όλα αυτά έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο του θύματός του (του Ελληνικού λαού) και μάλιστα να λέει ότι όποιος δεν τον ψηφίσει θα είναι σαν να μην θέλει να πάρει πίσω τα ψίχουλα που δίνει για παροχές


Καμαρώστε τον δωσίλογο που έχει γδάρει τον ελληνικό λαό κατ΄εντολήν των τοκογλύφων να μιλάει (στο 18.40 του βίντεο) για «ψήφο εμπιστοσύνης στα "μέτρα ελάφρυνσης"» δηλαδή στα ψίχουλα που έδωσε στους ταλαίπωρους συνταξιούχους αφού πρώτα τους πήρε το καρβέλι!!!




ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΠΤΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!



ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου