Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ....



ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ «ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟ»
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ!


Ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς Οικουμενιστές, ο μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, βρίσκεται από τις 10 Μαΐου στην θέση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής (αντί του παρητημένου μετά από ασφυκτικές και μακροχρόνιες πιέσεις Δημητρίου). 

Βασικό πρωτοπαλίκαρο του αρχιαιρεσιάρχη ταγού του Φαναρίου (τα τελευταία χρόνια εθεωρείτο μάλιστα και οιονεί διάδοχός του), με κυρίαρχο ρόλο στη ληστρική ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου της Κρήτης (2016), «ηγούμενος» στο μαγαζάκι της Χάλκης, με βασικό θεσμικό ρόλο στη νεοεποχίτικη πλάνη του αυτοφερόμενου ως Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (και κάθε λογής αιρέσεων).

Ο ένας σχεδόν ξυρισμένος και ο άλλος με πεσμένα γένεια!

Αλλά και πρωταγωνιστής σε πάμπολλες ακόμη εκδηλώσεις της φρικώδους Παναίρεσης, που (δια της συγκρητιστικής ώσμωσης της Ορθοδοξίας με τις δυτικές αιρέσεις αλλά και τις άλλες θρησκείες) προετοιμάζει πυρετωδώς την παγκόσμια Πανθρησκεία.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος


Πολύ συχνά με τα κουστουμάκια του (όπως παρατηρείτε), χωρίς αυτό όμως βέβαια να σημαίνει ότι και στις λίγες περιπτώσεις που δεν…ξεχνάει στο σπίτι το ράσο του, αυτό τον αποτρέπει από τις συμπροσευχές ή από το να φιλάει με ευλάβεια το χέρι του Πάπα (όπως επίσης παρατηρείτε).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Καμμία έκπληξη βεβαίως από την εκλογή του, καθότι και γενικότερα είναι γνωστό ποιοι προωθούνται πλέον ακόμη και σε ασήμαντα εκκλησιαστικά πόστα (πόσο δε μάλλον σε νευραλγικής σημασίας), αλλά και εδώ ειδικά ξέραμε ότι το δίλημμα ήταν μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης (τελικά προτιμήθηκε η…Χάρυβδη). 

Δεν σόκαρε δηλαδή το νέο (ίσα-ίσα), απλώς το καταθέτουμε ενημερωτικά. Μαζί και με μία ακόμη θλιβερή διαπίστωση για το πόσο πιο βαθιά στον βόρβορο καθημερινά βουλιάζουμε. Μαζί με τα άγια που ρίχνουμε τοις κυσί και τα μαργαριτάρια που πετάμε έμπροσθεν των χοίρων…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου