Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ «ΠΟΝΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ»



ΜΗΝ ΣΤΕΝΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ…





Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, μην είσθε σκληροί μεταξύ σας, μην γεφυρώνετε μίσος, κτίστε γερές γέφυρες αγάπης, που τόσο ανάγκη τις έχετε. Προπάντων τώρα, η αγάπη κάνει θαύματα, διότι και εσείς με αγάπη φτιαχτήκατε

Ο Ουράνιος Πατέρας, από αγάπη σας δημιούργησε, ως ο καλύτερος, ο Άπιαστος, ο Ασύλληπτος, ο Άπειρος, που Αγάπη και Έλεος είναι…


Τότε εσείς τα δημιουργήματα Του , πως μπορείτε να έχετε μίσος, ο ένας για τον άλλον ;

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ…

ΜΗΝ ΣΤΕΝΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ

ΜΗΝ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΦΤΙΑΓΜΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Μην προτιμάτε την πτώση, αλλά την ανύψωση και την άνωση, που έρχονται μέσω ταπεινότατος και χωρίς καθόλου εγωισμό !

Μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει καθόλου μίσος

Μέσα από την μετάνοια, δεν προέρχεται καμιά κακή σκέψη στον νου.

Μέσω της προσευχής, δεν υπάρχει απομάκρυνση από την πίστη.

Εξομολογηθείτε το βάρος της αμαρτίας σας και δεν θα έχετε κανένα εμπόδιο προς τον δρόμο της ανύψωσης προς τον δρόμο Του Ουρανίου Πατέρα, του δημιουργού σας και προς την ευλογία Του, όπου το ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ !

Παιδιά μου, το μυαλό σας, εδώ σ’αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να συλλάβει αυτά τα πλούτη που δίνει Ο Θεός Πατέρας σας, με τον Λόγο Του Θεού κινούνται όλα : 

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ, ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, από τον Λόγο Του ρέει το Φως, ως ποταμός αληθείας και ευλογίας, και μακάριος είναι αυτός που η ψυχή του έχει αυτιά και ακούει.

Όπως το χώμα πλουτίζει με διάφορα λιπάσματα και ζεσταίνεται με το φως του Ήλιου και δροσίζεται από την βροχή, έτσι παιδιά μου να πλουτίσετε τον νουν σας και να βάλετε πρώτης ύλης και ποιότητος λιπάσματα, ώστε ο καρπός που θα πέσει στην ψυχή σας να άνθηση γερός και φωτισμένος. Να μην είναι μεταλλαγμένος, για να μπορέσει να δώσει και άλλους καρπούς.

Αυτό μπορείτε μόνο με έναν τρόπο να το κάνετε, να αντλήσετε μόνο από την πηγή Του Ουρανίου Πατρός, Τον Άγιον Λόγον Του, Το Άγιον Φως, και Το Άγιον Πνεύμα.

Όπως οι γεωργοί σπέρνουν κάθε φθινόπωρο γερούς σπόρους για να λάβουν και να θερίσουν γερά σιτηρά, έτσι και εσείς παιδιά μου να σπείρετε τον Λόγο Του Θεού, Του Ουρανίου Πατέρα, γερόν στις καρδιές του πλησίον σας.

Διότι αυτός ο σπόρος , δεν θα χαλάσει ποτέ, δεν θα σαπίσει, δεν θα αχρηστευθεί, γιατί θα πλημμυρίζει από την αγάπη της καρδιάς για τον Λόγο Του Θεού.

Πως μπορείτε να σκεφτείτε το αντίθετο από αυτά που βλέπουν τα μάτια της ψυχής

σας ; είναι το ίδιο, σαν να αρνείστε ότι βλέπετε το ψωμί που είναι μπροστά σας , όταν πεινάτε. Διότι ο Άγιος Λόγος, είναι η τροφή της ψυχής σας , το βλέπετε με τα μάτια της ψυχής.

Τότε ας χορτάσετε και με λαχτάρα να αγκαλιάσετε Τον Κυριον και Θεόν σας και να τον δοξάσετε για τα δώρα Του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου