Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ...ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Η ΝΔ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!




Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Όπως είναι προφανές, οι σάρισες και οι γκράδες παρά πόδα. Πιάσανε τα Montblanc. Τί νομίσατε; Πως η Σπυράκη είπε ψέματα στον Ζάεφ, όταν πήρανε μαζί πρωϊνό στην Φραγκιά; Έχουμε κούτελο, δεν κοροϊδεύουμε τση γειτόνοι και τση συμμάχοι.

Στην θέση του πίνακα που είχε ο Αλέξης πίσω από το γραφείο του στο Μαξίμου, ο Κυριάκος θα βάλει περγαμηνή με την Συμφωνία των Πρεσπώνε.



Ο Σταύρακας κατήγγειλε τότε πως πιεζόταν από την ΝΔ να υπερψηφίσουν οι μπακακαίοι του την Συμφωνία. Ανησυχούσαν μην γίνει στραβή και τους μείνει το παλούκι. 

Ο Μαυρωτάς, που είχε καταψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ, είχε τεντωμένες τις αυτάρες του και εισήκουσε τους φόβους της Πειραιώς και υπερψήφισε την Συμφωνία. 

Γι' αυτό η Θεία Πρόνοια, το κάρμα κλπ, τον αντάμειψε με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Θεοχαρόπουλος ψήφισε κι αυτός την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά έστριψε αριστερά αλλιώς θα ορκιζόταν κι αυτός υπουργός της ΝΔ. Και τον Δανέλλη μην ξεχάσουμε παιδιά.  
Γκαρσόν! Από ένα πράσινο τσάϊ με στέβια και γάλα σόγιας στα παιδιά.

Αυτός ο κόσμος τάχα θα τιμωρήσει κανέναν γι' αυτές τις γυμναστικές επιδείξεις; Κολοκύθια με την ρίγανη. Είπαμε: οι εκλογές είναι ποσοτική και όχι ποιοτική διαδικασία. 

Αν τα καταφέρει η ΝΔ στην οικονομία, η Συμφωνία των Πρεσπών θα γίνει μακρινή ανάμνηση αυτών των ψηφοφόρων και θα καίει την συνείδηση μόνο κάτι ρομαντικών, όπως του γράφοντος. 

Θα τους τιμωρήσει η Ιστορία, τα Σκόπια θα τα διαλύσουν οι Αλβανοί με την δημογραφική επικράτηση τους κι όταν ανοίξουν σε λίγες δεκαετίες τα αρχεία των μεγάλων συμμάχων, θα γελάσουν και θα κλάψουν οι απόγονοι μας και η υστεροφημία των σημερινών θα γίνει θλιβερή υποσημείωση στις μαρμάρινες δέλτους.

Όσοι πονάτε, βάλτε τελοπόν. Κι αυτό χορηγία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ είναι.

Πάω μια βόλτα με τον "βητά" της Αστυνομίας Πόλεων για λίγο καθαρό αέρα, να ακούσω αμερικάνικα πιστόνια και τον δράκο να αλέθει σίδερα...

ΥΓ. Χαιρετίσματα σε όλους τους "μακεδονομάχους" φίλους μου δεκαετιών από το ΔΙΚΤΥΟ 21 ως και σήμερα. Πλην Χρύσανθου Λαζαρίδη, που έγραψε ένα δυνατό κείμενο, και ολίγων άλλων,  όλοι και όλες κάνουν την πάπια. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα...





3 σχόλια:

  1. Ο Φαήλος είναι δικηγόρος του Κοτζιά...
    Μας δουλεύει...
    Μαζί τρώνε κι πίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.enikos.gr/politics/294052/o-failos-kranidiotis-efxetai-ston-niko-kotzia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.iefimerida.gr/news/188985/ekplixi-o-failos-kranidiotis-ithele-ton-kotzia-ypoyrgo-exoterikon-stin-kyvernisi-samara

    ΑπάντησηΔιαγραφή