Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΚΑΙ ΓΑΡ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΓΓΥΣ ΕΣΤΙ


Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 
ΑΓΙΑΣ  ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ



Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι μέρος της ”Συμφωνίας του Αιώνα”. Πυλώνας της Συμφωνίας είναι:διάλυση-διάσπαση- έλεγχος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και Μετατόπιση του Ορθόδοξου Κέντρου στις ΗΠΑ. Το ανιστόρητο Δόγμα: Νέα Ρώμη, η Νέα Υόρκη κ.α

«Η Συμφωνία του Αιώνα», είναι ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε για να αποστραγγίξει οικονομικά και να συντρίψει στρατιωτικά Ρωσία και Κίνα λόγω της φθίνουσας δυτικής εξουσίας. Ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες αυτού του έργου είναι η διάσπαση και η κατάρρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

Επειδή αυτή η Εκκλησία ήταν ανέκαθεν η δύναμη του πολιτισμού και της πίστης της Ανατολής. Ακριβώς όπως οι Σταυροφορίες το πιο σημαντικό έργο που έκαναν σε ολόκληρη την περιοχή από τότε που επέδραμαν στην Κωνσταντινούπολη ήταν να καταστρέψουν τις Ορθόδοξες εκκλησίες και να αλλάξουν την ταυτότητά τους. 

Σήμερα, η απόφαση του αιματηρού δικτάτορα Ερντογάν να ανοίξει την Αγία Σοφία για λατρεία αποτελεί επέκταση αυτού του σχεδίου. 
Ο Ερντογάν είναι ο συμπρόεδρος του έργου Τhe Great Middle East Project . Η μετατροπή της Αγ. Σοφίας σε τζαμί είναι μια διεύρυνση της ίδιας βρώμικης πολιτικής που ακολούθησε στη Λιβύη και στη Συρία.

Η Συμφωνία του Αιώνα προσπαθεί να ντουμπλάρει με την εχθρότητα των λαών μεταξύ τους, την παρακμή της ιμπεριαλιστικής οικονομίας είναι ένα σχέδιο που σχεδιάζεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Το πρώτο σκέλος του ιμπεριαλιστικού έργου Συμφωνία του Αιώνα είναι η Μέση Ανατολή. Μεταξύ των προτεραιοτήτων αυτού στην περιοχή είναι η εξάλειψη ή ποδηγέτηση της παλαιστινιακής και κουρδικής υπόθεσης, η ίδρυση πτέρυγας ΝΑΤΟ της Μέσης Ανατολής, η στρατιωτική συντριβή και η καταστροφή των δυνάμεων του άξονα της αντίστασης. 

Ο κύριος σκοπός της στρατηγικής αυτής είναι ο έλεγχος του παγκόσμιου εμπορίου, των ενεργειακών πόρων, η προστασία κι ενίσχυση του Ισραήλ,η αποκοπή των εμπορικών δρόμων (π.χ η διαδρομή του μεταξιού) -η επιβράδυνση ταχύτατα αναπτυσσόμενων οικονομιών όπως Ρωσίας, Κίνας και Ινδίας ίσως και Ιράν.

Υπό αυτήν την πτυχή, αυτό το έργο που ήρθε στην ημερήσια διάταξη ως υποκατάστατο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής αντίδρασης είναι εχθρός των λαών και φιλοδοξεί να συμβάλει στην διαιώνιση καταπίεσης-καταδυνάστευσης της ανθρωπότητας.

Αυτή η μονομαχία είναι μια σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μεταξύ καταπιεσμένων λαών και ιμπεριαλιστών. Καταβάλλεται για τον έλεγχο του παγκόσμιου εμπορίου, ιδίως της ασφάλειας του Ισραήλ, για τη στήριξη ή τη συντριβή της παλαιστινιακής και κουρδικής υπόθεσης.

1- Η Συμφωνία του Αιώνα.Είναι ένα ιμπεριαλιστικό σχέδιο που σηματοδοτεί τον παγκόσμιο πόλεμο. Ο κύριος σκοπός αυτού του έργου είναι να θέσει τις αναδυόμενες οικονομίες στο ιμπεριαλιστικό πολιτικό στόχαστρο. Στόχος του είναι η αναχαίτιση των αναπτυσσόμενων δυνάμεων..

2- Είναι μια στρατηγική πολιορκίας των ιμπεριαλιστικών οικονομιών εναντίον των οικονομιών που θέλουν να διευρύνουν το εκτόπισμά τους στον κόσμο με τις αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εξελίξεις. Στοχεύει να σταματήσει την άνοδο της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας, προσβλέπει να συντρίψει τις γειτονικές χώρες με την πολιτική της σφαγής.

3- Ακριβώς όπως η «κομμουνιστική αντι-επέκταση» της τότε εποχής. Εκτός των άλλων στοχεύει να κατευθύνει σ΄εσωτερική σύγχυση-αποσταθεροποίηση-εμφυλίους,ξένη παρέμβαση, εμπάργκο, στρατιωτικά πραξικοπήματα κ.λπ.

4- Σκοπός του είναι α- Δημιουργία πτέρυγα ΝΑΤΟ Μέσης Ανατολής, που θα συμπεριλάβει και το Ισραήλ β-Τερματισμός της παλαιστινιακής υπόθεσης υπέρ του Ισραήλ γ-Γονάτισμα του Ιράν 4-Διάλυση των περιφερειακών δυνάμεων αντίστασης 5- Σύνθλιψη ή ποδηγέτηση της κουρδικής αντίστασης 6-Να θέσει υπό τον έλεγχο την Ορθόδοξη Εκκλησία..

5- Προβλέπει την ολοκλήρωσή του μέσω της στρατιωτικής δύναμης του ΝΑΤΟ για να συντρίψει Παλαιστίνιους, κουρδική αντίσταση και τον περιφερειακό άξονα αντίστασης όπου βρίσκεται το Ισραήλ. Βήματα αυτού κατά τόπους πραγματοποιούνται υπό την ηγεσία της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας.

6- Ο κατακερματισμός της Ορθοδοξίας, όπως μπορεί να γίνει κατανοητό από τη διαίρεση της Ουκρανικής εκκλησίας, την αποσύνδεση Ελλήνων-Σλάβων,σχίσμα Ρωσίας -Φανάρι,διάσταση Ιερουσαλήμ-Αντιόχειας, τις προσπάθειες των ΗΠΑ να δημιουργήσουν ή καλύτερα να μετατοπίσουν το κέντρο της Ορθοδοξίας στη Νέα Υόρκη (ήδη η Αρχιεπισκοπή Αμερικής συμπεριφέρεται ως Νέα Ρώμη– κάνει ό,τι θα όφειλε να κάνει το Φανάρι* που μαρμάρωσε, βουβό και άβουλο, ο Αρχιεπίσκοπος (απ)Ελπιδοφόρος συμπεριφέρεται ως σκιώδης Οικουμενικός πατριάρχης. Παίρνει από ΗΠΑ το δικαίωμα πρωτοβουλίας για να εμπεδωθεί το ανιστόρητο δόγμα Νέα Ρώμη η Νέα Υόρκη).

7- Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μπαχρέιν, όπου προσκαλείται επίσημα το Ισραήλ. Η έκτακτη συνάντηση του Αραβικού Συνδέσμου έχει ως στόχο να τερματίσει τον παλαιστινιακό σκοπό υλοποιώντας αυτό το σχέδιο. 

Υπό αυτήν την έννοια, τα Υψίπεδα του Γκολάν ανήκουν στο Ισραήλ, αλλά και η Ιερουσαλήμ νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ..

8- Η απόφαση η Αγία Σοφία ν΄ ανοίξει για ισλαμική λατρεία( ήδη εκδόθηκε λεπτομερές πρόγραμμα για την προσευχή της 24η Ιουλίου) αποτελεί συμβολή του αιματηρού δικτάτορα Ερντογάν στην υλοποίηση της Συμφωνίας του αιώνα. 

Αυτός ο δικτάτορας, η μαριονέτα της Δύσης, παρέχει μια ανήθικη υποστήριξη προς τη Δύση Καθολική – Προτεσταντική για τη θραύση της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε κάθε περιοχή.

*π.χ δηλώσεις, πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες σε όλες τις εκκλησίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής την 24η Ιουλίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου