Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΗΓΕΣΙΑ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ;


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ!!!




Όταν μέσα σε ΔΥΟ 24ωρα επιβεβαιώνεται λόγος Γέροντα ότι « θέλουν ολόκληρη την Ελλάδα» με δηλώσεις τούρκων, τότε πρέπει να στείλουμε κατάλληλο μήνυμα στις απειλές τους.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

« Δεν είναι τυχαίο που αυτός παριστάνει τον Μωάμεθ τον πορθητή .
Αυτό που θέλει είναι ολόκληρη την Ελλάδα .

Δεν κάθεσαι να κουβεντιάσεις με τον κλέφτη που μπαίνει στο σπίτι σου.» αυτά μεταφέραμε στις 24 Ιουλίου του 2020 ( στο άρθρο μας) και αναρωτιόμασταν μπορεί αυτά που λέει ο γέροντας να ισχύουν έτσι όπως τα λέει ;


Μόλις πέρασαν δυο 24ωρα και να οι θρασύτατες δηλώσεις από συνεταίρο του σουλτάνου.

« Ο πρόεδρος του ΒΒΡ, κόμμα που υποστηρίζει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστήριξε πως στο μέλλον... μπορεί να κυματίζει στην Ελλάδα η τουρκική σημαία. 

"Ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του και στην Τουρκία και στο εξωτερικό. Κάνοντας όμως αυτό, δεν πρέπει να μας προσβάλλει και να ταπεινώνει εμάς, δηλαδή την Τουρκία, τους Τούρκους και τους μουσουλμάνους.

Την ποτισμένη όμως με το αίμα των ηρώων τούρκικη σημαία που αποτελεί σύμβολο της ανεξαρτησίας αυτής της πατρίδας, κανείς να μην έχει το θράσος και την αγένεια να την καίει.


Για αυτό τους συμβουλεύουμε να φέρονται υπολογίζοντας τις μέρες που θα έρθουν"»

Θα τους μαλώσει η ΕΕ άραγε , θα τους μαλώσει ο κολλητός Τράμπ , θα τους επιπλήξει ο ομόδοξος Πούτιν;

Όλο αυτό που γίνεται θυμίζει προετοιμασία μεγάλης σύγκρουσης και το καλό που βγαίνει είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού κατανοεί ότι είμεθα μόνοι – ολομόναχοι και μακάρι να έχουμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ δίπλα μας .

Να γιατί τόσα χρόνια κάποιοι παραδόξως έβγαιναν και χαλούσαν την ησυχία των αμνών φωνάζοντας για μετάνοια , εγρήγορση και ενότητα απέναντι σε τρομακτικούς κινδύνους που μας περικύκλωναν.

Τώρα η περικύκλωση μέσα και έξω ολοκληρώθηκε και πάμε για την « έξοδο του Μεσολογγίου», ώστε να διασωθεί ο Ελληνισμός.

Να ακούσουμε πάλι από τον Γέροντα αυτά που μας είπε πριν δυο 24ωρα: 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ

" Αν τυχόν και πέσει το Καστελόριζο , έπεσε η Ελλάδα . Το Καστελόριζο αν τυχόν γκριζαριστεί, όπως τα Ίμια έπεσαν τα νησιά .

Δεν είναι τυχαίο που αυτός παριστάνει τον Μωάμεθ τον πορθητή .

Αυτό που θέλει είναι ολόκληρη την Ελλάδα .

Δεν κάθεσαι να κουβεντιάσεις με τον κλέφτη που μπαίνει στο σπίτι σου .

Δεν δίνεις δικαίωμα στον κλέφτη με διαπραγματεύσεις να απαιτήσει το βιός σου , τη γη σου .

Εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια . Του δίνεις να καταλάβει ότι θα πολεμήσεις .

Η τουρκία δεν θέλει τον πόλεμο γιατί έχει παντού μέτωπα.

Με την σταθερότητα και τον κατευνασμό που επιδεικνύουν οι πολιτικοί δεν πρόκειται να λυθεί το θέμα , αντίθετα εκείνος (Ερντογάν) θα αποθρασύνεται .

Από Ευρώπη και Αμερική μην περιμένουμε ούτε το ελάχιστο .

Μέσα στην Ελλάδα όλο το κατεστημένο ,όλων αυτών των οπαδών του κατευνασμού και του «διαλόγου» υπό αυτές τις συνθήκες συνιστούν 

πέμπτη φάλαγγα .

Ένα μόνο μπορεί να συμβεί εδώ που έφτασαν τα πράγματα . Να μιλήσει ο στρατός την γλώσσα, που γνωρίζει, για να υπερασπίζεται ιστορικά την πατρίδα , την ελευθερία και την δημοκρατία (και φυσικά με τίποτε δεν υπονοείται παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα που πληγώνει το δημοκρατικό πολίτευμα) 

Οποιαδήποτε οπισθοχώρηση συνεπάγεται αφανισμό γης. Δεν επιτρέπεται να προκαλεί τόσο ο τούρκος και εμείς να του λέμε … «θα σε μαλώσει η Ευρώπη» .

Τα πράγματα είναι σοβαρά και κινούνται στην κόψη του ξυραφιού .

Θέλουν να προκαλέσουν οι τούρκοι με την ΒΥΘΙΣΗ ..." 

( το παρακάτω άπτεται ευαίσθητου θέματος και δεν το συμπεριλαμβάνουμε γιατί οι στιγμές είναι δύσκολες)

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ: κάποιοι εκκλησιαστικοί τύποι βγαίνουν και λένε ότι παραφράστηκαν τα λεγόμενα των Αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας και ότι έλεγαν τότε ήταν για να παρηγορήσουν απλώς τον πιστό λαό και φυσικά δεν αντικατόπτριζαν τίποτε από το μέλλον.

Σε αυτούς όλους απαντούν τα γεγονότα που τρέχουν ιλιγγιωδώς.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα άνωθεν του ονόματος του συγγραφέα.

Είναι εντυπωσιακή η ομοιότητα των λεγομένων του γέροντα με τα λεγόμενα του γεωστρατηγικου αναλυτή Κωνσταντίνου Γρίβα στις 22/07/20)




2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαράστον όποιος νοιώθει το τί πρέπει να κάνει στις μέρες πού ζούμε .φωτισέ μας Κύριε το σκότος πού βρίσκεται εντός μας δυστυχώς από την πολλή αμαρτία μας,πω πω τί παιδαγωγία έρχεται στους νεοέλληνες δυνατό ράπισμα για μετάνοια και προσευχή,έρχου Κύριε σύντριψον ώς σκεύη κεραμέος τοις ενδόξοις της γής Αμήν Αμήν Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή