Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

     
 

Γράφει ο Γεωκών
        
‘’Παίζεται ένα «παιγνίδι». Που ίσως είναι προσυνεννοημένο, ώστε οι δύο χώρες να οδηγηθούν σε διάλογο, με τη μεσολάβηση της Γερμανίας….Hellas Journal



«Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά.

Πνευματικά θα πεινάσετε, διότι πρώτα θα σας προδώσουν…μετά θα περάσετε στην Βασιλεία του Βασιλεως, ως τότε δε «βλέπουμε και κάνουμε»... 
Δεν τελειώνει εδώ η ιστορία μας, ούτε η χώρα σας τελειώνει εδώ, ούτε Ο Λόγος Του Θεού τελειώνει εδώ…»

Πολύ δύσκολες μέρες έρχονται… η εποχή που διανύουμε, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις… Όλα δείχνουν πως οι μέρες που διανύουμε είναι ιστορικές και οι παγκόσμιες εξελίξεις θα μας φέρουν σύντομα αντιμέτωπους με διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Πατρίδας και του κόσμου.

Οι «ελληνες» πολιτικοί ηγέτες έχουν αυτοεγκλωβισθεί σε μια πορεία αυτοκαταστροφής, και διαπραγματεύονται με την επεκτατική Τουρκία, η οποία ονειρεύεται την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας

Την εποχή αυτή θα δούμε δυστυχώς την μεγαλύτερη εθνική προδοσία…Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ δεν μπορούν να αποφασίσουν την τύχη του Ελληνισμού

ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ…

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ !Έχετε φτάσει στα ¾ των γεγονότων ! ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ¼ ακόμη για την Ελλάδα.

Μέσα στο τελευταίο τέταρτο τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί, θα φτάσει η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, που και εάν μια τρίχα θα την σπρώξει, θα πέσει μέσα.

ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…από εκεί και μετά θα αλλάξουν τα πάντα, όπως σας έχω πει.

Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά…. »


Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ . ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ   ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ  ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…….ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ..

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

Ο δρόμος για την ελευθερία είναι μονόδρομος για τον Έλληνα. Τον ανοίγει με την επιστήμη του, με την σκέψη και με την παιδεία – και όταν χρειάζεται, δεν φοβάται να τον σχίσει και με το σπαθί του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου