Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: ΜΟΥΣΙΩΝΗΣ, ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ, ΒΑΘΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!

BINTEO


Βαθιώτης: OXI άλλες τιμωρίες για τα πειραματόζωα!!

Σε Πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά της υποχρεωτικότητας του πειραματικού εμβολιασμού συμμετέχουν 10000 με 12.000 πολίτες στην παραλία Θεσσαλονίκης σήμερα Κυριακή 12/12/21! «Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ…» ακούγεται από τα μεγάφωνα.

Mαζικότητα κι αποφασιστικότητα από τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Αντίστασης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ομιλητές στο συλλαλητήριο είναι ο Ψυχίατρος π. Στυλιανός Καρπαθίου, ο Καθηγητής Νομικής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας. Προλόγισε ο πολύτεκνος Ψυχίατρος που τελεί σε αναστολή Σύρπης. 

Μίλησε και ο Άρης (Αριστείδης) Μουσιώνης (Σέρρες, 1958) είναι Έλληνας ιατρός και πολιτικός, πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ ήταν διοικητής του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Διευρύνεται το μέτωπο και η βάση…Στην εξέδρα ανέβηκαν στη συνέχεια και μίλησαν και πολλοί άλλοι γιατροί που είναι σε αναστολή και ένας Γενετιστής…

«Όχι στην υποχρεωτικότητα , όχι στο διχασμό» είναι το μήνυμα των διοργανωτών. Αργότερα πιθανόν να ακολουθήσει και πορεία στους δρόμους της πόλης. Καταγγελία διοργανωτών ότι ο Δήμαρχος δεν έδωσε ρεύμα σφράγισε τα καφάο και πήραν ρεύμα από το περίπτερο για τα ηχεία... 

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ










Καρπαθίου: εμβολιασμός σε αχαρτογράφητα νερά και ως προς την ασφάλεια κι ως προς την αποτελεσματικότητα...Αναφέρθηκε στα εμβόλια που χρησιμοποιούν κυτταρικές σειρές εμβρύων. 

Κάποιοι ζηλοῦν δόξαν Μένγκελε τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στην ναζιστική ευγονική που υιοθετήσαμε ως άλλη κομητεία Γερμανική. 

Ποιο εμβόλιο στη ζωή σας το κάνατε ανά 3 μήνες; Ζήτησε να έρθει κινέζικο εμβόλιο που δεν είναι ούτε mRNA ούτε χρησιμοποίησε κυτταρικές σειρές εμβρύων.

(Τεράστιο γιουχάισμα στον Ιερώνυμο κατά τη διάρκεια ομιλίας του)… 

Αρνούμαστε τον εμβολιασμό για λόγους συνειδήσεως για λόγους ακριβείας απέναντι στην πίστη μας για λόγους σεβασμού στα πολυπληθή θύματα των εμβολίων για λόγους τιμής απέναντι στα αθώα πλάσματα του Θεού τα εκτρωμένα…είπε ο π. Στυλιανός Καρπαθίου. 

Να σταθούμε απέναντι στον Καίσαρα όρθιοι…Έκλεισε μ’ ένα ετεροχρονισμένο ”Χριστός Ανέστη” καθώς στην ΚΑΤΟΧΗ που ζούμε για 2 χρόνια απαγορεύθηκε στο λαό να κάνει Ανάσταση….

Συνθήματα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Σύρπης: είναι εγκληματίες…αναφορικά με εμβολιασμό παιδιών

Κούβελας: Oλα τα φάρμακα έχουν ένδειξη δεν είναι για όλους έχουν ένδειξη η προσωρινή άδεια που τους δόθηκε είναι για ευπαθείς το να δοθεί σε όλους είναι λάθος. Με το σημερινό ιό δεν υπάρχει σταθερή ανοσία, νοσείς ξανά, νοσείς είτε εμβολιασμένος είτε όχι, οπότε δεν υπάρχει λόγος για απολυτοποίηση εμβολίου.

Μουσιώνης: Αρκετά σιωπήσαμε πρέπει να μιλήσουμε…ο αγώνας είναι για τον πολιτισμό μας μας ζητάνε να μην ζούμε για να μην πεθάνουμε τους απαντάμε και θα ζήσουμε και θα νικήσουμε



Ο Bαθιώτης μίλησε για παγκόσμια δικτατορία…..μίλησε για τύραννο πρωθυπουργό της Ελλάδας….κατάργησαν είπε θεμελιώδεις ελευθερίες μας ο πόλεμος από τις εθνικές κυβερνήσεις μοιάζει να στρέφεται όχι κατά του ιού αλλά κατά των πολιτών..Μίλησε για Ιατροφασιστικό Μάπετ Σόου. 

Ο γιατρός αντιμετωπίζεται σαν τον Πάπα που έχει το αλάθητο είπε. Χαρακτήρισε ιατροφασιστική την κυβέρνηση. Μίλησε για διεστραμμένη εξουσία. Αντίχριστη διεφθαρμένη κυβέρνηση κι ότι την ευλογούν οι λακέδες του τύπου και χρησιμοποίησε απόσπασμα από Ρινόκερο του Ιονέσκο αναφορικά με βρώμικο ρόλο του τύπου. Μυδράλια κατά ιεραρχίας επίσης .

Οι απάνθρωποι θηριοδαμαστές της φάρμας αποφάσισαν να ξεπουπουλιάσουν τους μεγαλύτερους με το πρόστυχο πρόστιμο δήλωσε ότι είναι απάνθρωπο. Τα δικαστήρια της χώρας μας είναι τα νομιμοποιητικά γρανάζια της ιατροφασιστικής εξουσίας

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

είπε ΚΑΙ ξεσήκωσε το πλήθος...

ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

Η Θεσσαλονίκη δεν θα γίνει Pfizerουπολη...όσο για τον Μπουρλά... ουδείς ”προφήτης” στον τόπο του

Η χώρα είναι διχασμένη οποιοδήποτε υφιστάμενο μέτρο υποχρεωτισμού ή επέκτασης υποθηκεύει τη σταθερότητα..

10.000 οικογένειες ηρώων υγειονομικών ασπίδα στην κοινωνία μαχητών πρώτης γραμμής εκτελέστηκαν προς παραδειγματισμό κοινωνικά οικονομικά δια ασιτείας στα λευκά κελιά της κοινωνικής απομόνωσης στα καθαρτήρια της εξόντωσης…διοικητικοί κρατούμενοι ενός ανάλγητου κράτους που μετρά εκατόμβες νεκρών καθημερινά παρ’ ότι έδιωξε τα μιάσματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου