Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

EΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ IRSAN (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ) ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΙΩΣΗ COVID-19 ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

LΑURENT TOUBIANA: «O IOΣ EINAΙ 4  ΦOΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΟΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ! ΕΣΧΑΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ»

 BINTEO


Laurent Toubiana Eπιδημιολόγος Διευθυντής του IRSAN: Ο ιός σκοτώνει 4 φορές λιγότερους ανθρώπους από μια εποχική γρίπη. Ο υποχρεωτικός «εμβολιασμός» είναι η έσχατη βία που επιβάλλει μια πολιτική εξουσία σ’έναν πληθυσμό. Είναι τρελό να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά με προϊόν που ακατάλληλα αποκαλείται εμβόλιο ενώ αυτά δεν νοσούν ποτέ!!

O Laurent Toubiana Eπιδημιολόγος Διευθυντής του IRSAN Ινστιτούτου Έρευνας για αξιολόγηση δεδομένων Υγείας- Institut de recherche pour la valorisation des données de santé και Υπεύθυνου για Σύνθετα Συστήματα κι Επιδημιολογία-Systèmes Complexes et Epidémiologie (SCEPID): «..από την άλλη πλευρά τα παιδιά τα οποία δεν νοσούν ποτέ επομένως θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά για να προστατεύσουμε τ’άτομα που είναι ήδη προστατευμένα! 

Αυτή είναι η εκδοχή αυτής της τρελής θέλησης να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά με ένα προϊόν που ακατάλληλα ονομάζεται «εμβόλιο»...

Αυτά είπε ο διακεκριμένος ειδήμονας Επιδημιολόγος στις 7 Δεκέμβρη σε συνέντευξή του στο odysee…


Μεταξύ άλλων σε αυτήν αναφέρει ότι ”ο ιός κυκλοφορεί, αλλά σκοτώνει 4 φορές λιγότερους ανθρώπους από μια εποχική γρίπη...
(βλ εικ)


Συγκριτικός πίνακας covid19 με άλλες επιδημίες αισθητά πιο κάτω η πανδημία

Ο ιός κυκλοφορεί, αλλά μόνο το 2% της νοσοκομειακής δραστηριότητας αφιερώθηκε σε αυτόν το 2020 (Έκθεση ATIH 20211).

Ο ιός κυκλοφορεί, αλλά το 80% του πληθυσμού (άτομα κάτω των 65 ετών) δεν παρουσίασε υπερβολική θνησιμότητα το 2020. (IRSAN2).

Ο ιός κυκλοφορεί, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη διασπορά του φόβου και της ψύχωσης.

Ο ιός κυκλοφορεί, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις αρχές να διατάξουν καθεστώς έκτακτης ανάγκης και να παραβιάζουν τις ελευθερίες.

Ο ιός κυκλοφορεί, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί οι αρχές να διατάξουν τη μαζική ένεση ενός «εμβόλιου».

Συμπέρασμα

Το να κάνεις υποχρεωτικό τον «εμβολιασμό» με το κίνητρο ότι «κυκλοφορεί ιός» είναι επομένως ανορθολογικό, μαγική σκέψη, υγειονομική ιδεολογία που δεν απέχει πολύ από τον υγιεινισμό.

Αυτός ο υποχρεωτικός «εμβολιασμός» αποτελεί την έσχατη βία που επιβάλλει μια πολιτική εξουσία σε έναν πληθυσμό.

Σημασία των επιδημιών γρίπης σε σύγκριση με εκείνες του Covid-19
Πηγή: Sentinels Network. Μορφοποίηση IRSAN





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου