Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΨΥΧΩΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ"

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΛΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ; 


 Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

"Ο κολεκτιβισμός υποστηρίζει ότι το άτομο δεν έχει δικαιώματα, ότι η ζωή και η εργασία του ανήκουν στην ομάδα (στην "κοινωνία", στη φυλή, στο κράτος, στο έθνος) και ότι η ομάδα μπορεί να τον θυσιάσει κατά το δοκούν στα δικά της συμφέροντα. 

Ο μόνος τρόπος για να εφαρμοστεί ένα τέτοιο δόγμα είναι με τη βοήθεια της ωμής βίας - και ο κρατισμός ήταν ανέκαθεν το πολιτικό επακόλουθο του κολεκτιβισμού".

~ Ayn Rand (1964). "Η αρετή του εγωισμού", σ. 122, Penguin



Πάντα έτσι ήταν, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία δυόμισι χρόνια, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ενήργησε καθολικά ως μη ανθρώπινα μέλη μιας μάζας που δεν νοιάζεται. Η εξήγηση γι' αυτό βρίσκεται στο ανθρώπινο φαινόμενο που ονομάζεται "Ψύχωση μαζικού σχηματισμού". 

Από μια ρεαλιστική άποψη, αυτό συνοψίζεται στην εξάλειψη του ατόμου στην κοινωνία προκειμένου να ικανοποιηθεί η προδιάθεση της μη σκεπτόμενης ηλίθιας αγέλης που αναζητά προσποιητή ασφάλεια και ομαδική αποδοχή.

 Η λογική και η κριτική ανεξάρτητη σκέψη εξαφανίζονται εντελώς όταν συγκεντρώνονται πλήθη- αυτή η στάση βασίζεται σε αυτό που αναφέρεται ως "ομαδική σκέψη", που στην πραγματικότητα σημαίνει, καμία έξυπνη ή διανοητική σκέψη, μόνο συμφωνία χωρίς εξαίρεση με την πλειοψηφία.

Η ψευδής υπόθεση της αλληλεγγύης και η αδικαιολόγητη αντίληψη της ενότητας που συνοδεύει αναγκαστικά κάθε "σκέψη" για το "κοινό καλό", το οποίο δεν είναι ούτε κοινό ούτε καλό, είναι μόνο μια ψευδαίσθηση, και η οποία πρέπει να γίνει αποδεκτή χωρίς αποδείξεις ή εγκυρότητα προκειμένου να διαιωνιστεί η κρατικά χρηματοδοτούμενη αφήγηση. 

Η δυναμική των ομαδικών ψεμάτων και της προπαγάνδας, κάτι που αναφέρω ως κοινωνική κοινή παρωδία, είναι η βασική υποκείμενη προϋπόθεση που αναμένεται και απαιτείται από την κυρίαρχη "ελίτ". 

Αυτή η κατάσταση του μυαλού των μαζών μπορεί να οδηγήσει μόνο σε απόλυτη αποτυχία και αυτο-προκαλούμενη σκλαβιά, οπότε οποιαδήποτε προσδοκία ασφάλειας των αριθμών σε αυτή την περίσταση είναι ανόητη.

Σκεφτείτε μόνο μια χούφτα παραδείγματα, μερικά από τα πολλά, και τις πολύ δυσμενείς συνέπειες αυτών των ενεργειών, ή μάλλον των μη ενεργειών. 

Μετά την εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κήρυξε ο σατανικός Τραμπ, μια κήρυξη που κυριολεκτικά και "νόμιμα" άφησε ελεύθερους τους κυβερνήτες των πολιτειών και τα τσιράκια τους να κηρύξουν ψυχολογικό και φυσικό πόλεμο εναντίον των πολιτών, όλη η κόλαση έπεσε βροχή στο προλεταριάτο.

Επιτάχθηκαν μαζικά λουκέτα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι σε αυτή τη χώρα να γίνουν φυλακισμένοι στα ίδια τους τα σπίτια, εγκατάλειψη της οικογένειας, των φίλων και των γειτόνων και μαζική αύξηση των αυτοκτονιών.

Οι επιχειρήσεις διατάχθηκαν να κλείσουν, οι εργαζόμενοι στάλθηκαν στα σπίτια τους χωρίς να μπορούν να συντηρήσουν τους εαυτούς τους ή τις οικογένειές τους. Δημιουργήθηκαν στιγμιαίες πόλεις-φαντάσματα, καθώς η οικονομική καταστροφή φαινόταν μεγάλη.

Οι γραμμές εφοδιασμού έκλεισαν, η παράδοση αγαθών ήταν εξαιρετικά περιορισμένη και φυσικά τα αποθέματα αποδεκατίστηκαν.

Η πολύ επικίνδυνη χρήση μάσκας έγινε καθολικά αποδεκτή από τις συλλογικές ορδές των αδύναμων πολιτών, καθώς οι επιχειρήσεις που επιχορηγούνταν από το κράτος και στις οποίες επιτρεπόταν να παραμείνουν ανοιχτές, έγιναν αμέσως υπάκουες στα κρατικά αφεντικά και λειτούργησαν ως το δικό τους αστυνομικό κράτος απαιτώντας τη συμμόρφωση του αξιολύπητου κατηχημένου πληθυσμού.

Όλα αυτά οδήγησαν σε φτώχεια, πείνα, ανήθικη συμπεριφορά, κρατικά υποστηριζόμενες ταραχές, κρατικό ρατσιστικό ανταγωνισμό που αποσκοπούσε στη διαίρεση, λεηλασίες, καταστροφές περιουσιών και μίσος.

Όλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν ως δικαιολογία για την περαιτέρω υποδούλωση του κοινού, δημιουργώντας από το πουθενά τρισεκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τον πλουτισμό των πλουσιότερων εις βάρος του απλού ανθρώπου. 

Στις ταπεινές μάζες δόθηκαν κυβερνητικά επιδόματα με τη μορφή μικρών επιταγών, επιπλέον ανεργία, (πληρώθηκαν για να μείνουν στο σπίτι και να μην εργαστούν) και η ιατρική περίθαλψη έγινε πολύ σπάνια, εκτός αν οι αδύναμοι και οι ηλικιωμένοι μπορούσαν να δολοφονηθούν για να βοηθήσουν στην προώθηση του φόβου ενός ψεύτικου ιού.

Για να ενισχυθεί η οικονομική καταστροφή, όλα τα σχολεία έκλεισαν σε μια εποχή που αυτός ο πληθυσμός είτε χρειαζόταν είτε ήθελε να έχει πολλαπλά εισοδήματα. 

Για τους περισσότερους είχε καταστεί απαραίτητο να εργάζονται και οι δύο γονείς εκτός σπιτιού προκειμένου να επιβιώσουν ή να αποκτήσουν τα "πράγματα" που χρειάζονταν και επιθυμούσαν περισσότερο. 

Τώρα, με τις επιχειρήσεις κλειστές, την υπηρεσία μπέιμπι σίτινγκ στα σχολεία να καταργείται, τις τιμές να αυξάνονται και τους λογαριασμούς να συσσωρεύονται, οι οικογένειες διαλύονταν- αυτό ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.

Με όλο το τύπωμα του ψεύτικου χρήματος, ο πληθωρισμός πήρε σάρκα και οστά και τελικά έγινε σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστεί, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί σε αυτή τη χώρα ζουν από ένα μεροκάμματο, εξαρτώμενοι από εβδομάδα σε εβδομάδα από ένα μισθό. Το άγχος και η κατάθλιψη απλώς επιταχύνθηκαν σε μια εποχή μεγάλων συγκρούσεων. 

Οι τιμές των κατοικιών και των ενοικίων διπλασιάστηκαν, ενώ τα εισοδήματα είτε παρέμειναν στάσιμα, είτε μειώθηκαν κατά πολύ, είτε εξαλείφθηκαν εντελώς. 

Οι ελλείψεις τροφίμων, οι ενεργειακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικά υψηλών τιμών των καυσίμων, οργίαζαν, καθώς η ποιότητα και η ποσότητα των τροφίμων υπέστησαν σοβαρή βλάβη.

Οι εκκλήσεις της κυβέρνησης Τραμπ, της κυβέρνησης γενικά, της Gates, των περισσότερων ΜΚΟ, των φαρμακευτικών εταιρειών, των μέσων ενημέρωσης και άλλων, να επισπεύσουν την παράδοση μιας πολύ πειραματικής ένεσης τοξικού βιολογικού όπλου (που ψευδώς αποκαλείται "εμβολιασμός κατά των κολοβακτηριδίων") επιταχύνθηκαν μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται "Warp Speed" και άλλων, ώστε να ξεκινήσουν μαζικοί πειραματισμοί στον πληθυσμό. 

Η έγκριση του FDA φυσικά ήρθε τελικά, και πολλές σωματικές ιατρικές βλάβες ήταν επικείμενες, και θα είναι για τα επόμενα χρόνια.

Τα ταξίδια, ειδικά τα διεθνή ταξίδια, ουσιαστικά εξαλείφθηκαν, ή εξαρτήθηκαν από τη λήψη δηλητηρίου βιολογικού όπλου με κρατική εντολή, υποφέροντας λόγω της απειλής καραντίνας ή της ενεργού φυλάκισης, και υποστηριζόμενα ενεργά από ολόκληρη την ταξιδιωτική βιομηχανία, ειδικά τις υποστηριζόμενες από το κράτος αεροπορικές εταιρείες. 

Σχεδόν κάθε χώρα ήταν στο πλευρό της, και όλες μαζί, ανεξάρτητα από το αν θεωρούνταν πολιτικός εχθρός- απόδειξη ότι το σύνολο αυτής της απάτης με ψεύτικη σημαία ελεγχόταν από λίγους και υποστηριζόταν από όλους παγκοσμίως. Αυτός είναι ο ορισμός της σύμπραξης και της συνωμοσίας, ανεξάρτητα από το αν ήταν γνωστό εκ των προτέρων από τον καθένα ή όχι.

Με όλη αυτή τη συμπαιγνία, η φυτεμένη ιδέα του ρατσισμού και της διαίρεσης μπήκε σε υψηλές ταχύτητες, καθώς η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προπαγάνδιζαν το μίσος λεπτό προς λεπτό μέσω των ελεγχόμενων πόρνων των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην κυρίαρχη τάση. 

Όλοι οι λευκοί λοιδορήθηκαν, ενώ όλοι οι μαύροι θεωρήθηκαν θύματα της δουλείας, κάτι που δεν υπήρχε σε αυτή τη χώρα από και πριν από το1865. Άθλιες και γεμάτες μίσος ομάδες που δρουν συλλογικά ως διαβολικές οντότητες- αυτές όπως η Black Lives Matter (BLM), η ANTIFA, το γελοίο πλήθος των "LBGTQ" και κάθε άλλη ομάδα ανθρώπων που θέλει να επιβάλει τη συλλογική της ηλιθιότητα σε όλους- απαιτώντας σεβασμό για τις θέσεις τους, ενώ λοιδορούν όλους τους άλλους για τις δικές τους.

Εν μέσω όλων αυτών, ένας νέος πρόεδρος ονόματι Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, έτσι οι Δημοκρατικοί επέστρεψαν στην υποστήριξη του πολέμου, της κλοπής, των εντολών, των τοξικών ενέσεων και της απόλυτης τυραννίας, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι άλλαξαν θέση με τους Δημοκρατικούς και προσποιήθηκαν ότι είναι για τους ανθρώπους για άλλη μια φορά.

 Καθώς αυτή η ψευδής διχοτόμηση αντιστράφηκε πλήρως, οι πολιτικές τάξεις εγκαταστάθηκαν άνετα στον "κομματισμό", και οι δύο πηδώντας το κοινό για άλλη μια φορά- όπως τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους στον τραπεζικό και εταιρικό τομέα, το WEF, ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ.

Τότε έπεσε το επόμενο παπούτσι, καθώς ο ψεύτικος πόλεμος κατά της Ουκρανίας από τη Ρωσία, ένα γεγονός με ψεύτικη σημαία αν υπήρξε ποτέ, έκανε κάθε συλλογική ψυχή να ξεχάσει αμέσως το "κοβίντ" και να αλλάξει αυτόματα τη θέση της προκειμένου να κάνει αυτό που της είχαν υποδείξει, υποστηρίζοντας την Ουκρανία. Σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ πήδηξαν στο πλοίο, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής τάξης. 

Αυτό επέτρεψε πολύ περισσότερο υπερπληθωρισμό, ελλείψεις τροφίμων, έλλειψη ενέργειας, απειλές πυρηνικού αφανισμού- προκαλώντας πρόσθετο φόβο και νομισματική αναταραχή, καθώς το περιβάλλον του Ψηφιακού Νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) που είχε ως στόχο τον απόλυτο έλεγχο όλων των χρημάτων, και συνεπώς των ανθρώπων, απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη ισχύ.

Και μην ξεχνάτε τους μαζικούς πυροβολισμούς και τις δολοφονίες σε σχολεία, όλα πιθανόν σκηνοθετημένα από το FBI, τη CIA, την αστυνομία και την κυβέρνηση, προκειμένου να βοηθήσουν στην προώθηση των επιδιώξεων που επιδιώκονται.

 Αυτά τα γεγονότα, όπως φαίνεται προφανώς, πιθανόν είτε να στήθηκαν σκόπιμα, είτε/και να επιτράπηκαν από όλες τις λεγόμενες υπηρεσίες "προστασίας" που ελέγχονται από την ανώτατη βαθμίδα και είναι γεμάτες με κακούς δειλούς και συνεργάτες κηφήνες. Αυτό δεν είναι απολύτως βέβαιο, αλλά είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά ύποπτο.

Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, αυτό είναι ένα χρονοδιάγραμμα που βασίζεται σε έναν πολύ σύντομο κατάλογο κρατικών καταχρήσεων σε βάρος του λαού. Αλλά ποια είναι η τελική γραμμή;

Η ουσία είναι ότι το να κατηγορείτε για όλα αυτά τα πράγματα και για όλα τα δεινά σας τους κορυφαίους δράστες και σχεδιαστές αυτής της σφαγής, καθώς και τις γενναίες ψυχές που αμφισβητούν και αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές, είναι πολύ κοντόφθαλμο και γελοίο. 

Το σφάλμα πρέπει να τοποθετηθεί εκεί που ανήκει, και αυτό είναι στους ανθρώπους αυτής της χώρας που ενεργούν συλλογικά για να επιτρέψουν να λαμβάνουν χώρα αυτές οι φρικαλεότητες χωρίς ποτέ να κουνήσουν το δάχτυλο για να τις σταματήσουν. 

Ναι, αυτό περιλαμβάνει τους περισσότερους από εσάς εκεί έξω- όλους όσους επιλέγουν να προσποιούνται ότι η κυβέρνηση θα σας σώσει από το κακό και από τον εαυτό σας, και όλους όσους υποτάσσονται και υπακούουν σε κάθε κυβερνητική εντολή, ενώ αυτή η δειλή συμπεριφορά απλώς σας φυλακίζει σε μια ζωή δουλείας. 

Η αδιαφορία σας, η απάθειά σας, η επιθυμία σας να κρυφτείτε από την αλήθεια, οι απαιτήσεις σας για "ισότητα", η ικεσία σας προς τους αφέντες σας για ανακούφιση, η ψήφος σας για έναν νέο κυβερνήτη που θα σας εξουσιάζει, η εξάρτησή σας από τον ολοκληρωτισμό, η οποία προκαλείται πλήρως από την έλλειψη δράσης σας για την προστασία του εαυτού σας και της οικογένειάς σας, και η θλιβερή παρανόηση της σημασίας του ατόμου και της ίδιας της ζωής, είναι ο λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζουμε σήμερα αυτή την κόλαση στη γη.

Μιλήστε ενάντια στην τυραννία, ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας, μην μένετε ποτέ σιωπηλοί και μιλήστε την αλήθεια στην "διεκδικούμενη" εξουσία. 

Χωρίς να μιλάτε, χωρίς να εκφράζετε την αληθινή σας φύση, με αποδοχή των απόψεων των άλλων αντί των δικών σας, και με φόβο να είστε ο εαυτός σας, θα είστε πάντα μέσα σε μια αγέλη, και ως εκ τούτου, ανίκανοι να σκεφτείτε ή να λογικευτείτε. Όσο περισσότερο παραμένετε σε αυτή την κατάσταση, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να είστε ποτέ ελεύθεροι, έστω και για μια στιγμή.

Για να βρείτε όλες τις απαντήσεις στη δυσχερή θέση που έχετε προκαλέσει στον εαυτό σας, απλά κοιτάξτε στον καθρέφτη. Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί, καθώς ο μόνος που μπορεί να σας σώσει είστε εσείς.

"Αυτός που υπακούει, δεν ακούει τον εαυτό του!"

"Η σιωπή είναι χειρότερη- όλες οι αλήθειες που αποσιωπούνται γίνονται δηλητηριώδεις".

~ Φρίντριχ Νίτσε - "The Portable Nietzsche", σελ. 143, Penguin


ΠΗΓΗ



2 σχόλια:


  1. Ανώνυμος9 Ιουνίου 2022 - 7:52 μ.μ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΆΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ Κ...ΜΠ@Ρ@ΔΕΣ;;; ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΆ 100%. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ.
    Ο ΚΥΡΙΆΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΣΕ Κ...ΜΠ@Ρ@ΔΕΣ. Η ΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΓΝΑΔΗ ΓΙΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ.... ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΎΤΕΡΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΈΚΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ Κ...ΜΠ@Ρ@ΔΕΣ. ΤΗ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΚΆΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΎ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΑΠΟΡΊΑ :ΉΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΕΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ;;;

    https://rumble.com/v17sf75-73549553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ αν το αντιγράψετε θα σβήσω το δικό μου, δεν θέλουμε να λέγονται γυμνά άσχημα λόγια για λόγους πνευματικής "αισθητικής"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή