Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ 



Από RevealedEye 
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσω για κάτι πολύ σημαντικό. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει και ότι θα καταλάβετε και θα ακολουθήσετε πολύ καλά τα λόγια μου.


Απορρίψτε τον εμβολιασμό και τα διαβατήρια CO2 και τις ψηφιακές ταυτότητες.

Εάν δεν έχετε κάνει το εμβόλιο τότε είναι υπέροχο. Αν έχετε κάνει το εμβόλιο τότε μην το ξανακάνετε στο μέλλον. Και φυσικά πείτε ΟΧΙ στις ψηφιακές ταυτότητες. Θα μας πάρουν εύκολα την ελευθερία μας με τις ψηφιακές ταυτότητες.


Αποκτήστε μια ισχυρή ομάδα υποστήριξης:

Καλλιεργήστε τις σχέσεις σας με τους γείτονες και τους φίλους σας που ζουν κοντά σας τώρα. Αν μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες για την ανταλλαγή υπηρεσιών (όπως φύλαξη παιδιών ή ανταλλαγή γευμάτων) ή αγαθών (όπως χορτοκοπτικές μηχανές, εργαλεία κ.λπ.), θα είστε όλοι σε καλύτερη κατάσταση όταν η άνοδος των τιμών αρχίσει πραγματικά να μας τρομάζει.

Έχετε περισσότερα από δύο παιδιά:



Τα παιδιά με αδέλφια είναι καλά στην επίλυση προβλημάτων. Τα παιδιά με αδέρφια τείνουν να είναι λιγότερο εγωκεντρικά. Τα αδέλφια είναι ενσωματωμένα παιχνίδια. Τα αδέλφια διδάσκουν δεξιότητες παρηγοριάς. 

Τα αδέλφια είναι καλά για το μέλλον. Τα άτομα με αδέλφια περνούν λιγότερο συχνά διαζύγιο. Τα αδέλφια μπορούν να στηριχτούν το ένα στο άλλο. Αποκτήστε την αξία των χρημάτων σας.

 Καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό:

Ξεκινήστε τον δικό σας κήπο όσο το δυνατόν συντομότερα για να καλλιεργείτε τα δικά σας φρούτα και λαχανικά. Ακόμα και αν δεν έχετε αυλή ή χώρο για να καλλιεργήσετε έναν τόνο προϊόντων, μπορείτε να καλλιεργήσετε πράγματα όπως βότανα όπως ο βασιλικός σε ένα περβάζι του παραθύρου μέσα στο σπίτι. Κάθε μικρό κομμάτι βοηθάει!

 Επενδύστε τα χρήματά σας σε χρυσό:

Αφήστε με να σας δείξω μια στατιστική της αξίας των χρημάτων και της αξίας του χρυσού

Τιμή χρυσού 1975-2020:


Αξία των 100 δολαρίων από το 2022 έως το 1971:


Όταν 100 δολάρια ισοδυναμούν με 13,67 δολάρια με την πάροδο του χρόνου, αυτό σημαίνει ότι η "πραγματική αξία" ενός και μόνο δολαρίου ΗΠΑ μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια, ένα δολάριο θα πληρώνει για λιγότερα είδη στο κατάστημα.

Αυτό το φαινόμενο εξηγεί πώς ο πληθωρισμός διαβρώνει την αξία ενός δολαρίου με την πάροδο του χρόνου. Υπολογίζοντας την αξία σε δολάρια του 1971, το παρακάτω διάγραμμα δείχνει πώς τα 100 δολάρια αξίζουν λιγότερο σε 51 χρόνια.


Τώρα επιλέγετε τι είναι πιο πολύτιμο Ο χρυσός ή το χαρτονόμισμα.

 Βάλτε τα στην άκρη σταδιακά:

Μειώστε τη χρήση των πλατφορμών. Είναι βδέλλες δεδομένων και πιθανώς γνωρίζουν περισσότερα για εσάς από ό,τι πραγματικά γνωρίζετε. Βρείτε την εναλλακτική τους λύση. Επιμείνετε στην προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.


Αγοράστε αγαθά απευθείας από τους αγρότες αν είναι δυνατόν:


Αγοράστε τοπικά προϊόντα. Αποφύγετε το fast food, την κόκα-κόλα-πέπσι.

 Αγοράστε χύμα:

Αν και οι απανταχού οικονομικά ενεργούντες άνθρωποι αμφιταλαντεύονται σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς χύμα, τώρα μπορεί να είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αποθηκεύσετε μη ευπαθή προϊόντα όταν βρείτε καλές εκπτώσεις. Αν βρείτε είδη παντοπωλείου, βαμβακερά ρούχα και είδη σπιτιού που ξέρετε ότι θα χρησιμοποιήσετε κάποια στιγμή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές όσο μπορείτε.


Οι προτάσεις μου για να αποθηκεύσετε τα παρακάτω τρόφιμα, καθώς οι τιμές τους αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά:


· Καλαμπόκι


· Άλλα λαχανικά σε κονσέρβα


· Φασόλια


· Αλεύρι για όλες τις χρήσεις


· Αφυδατωμένα φρούτα


· Κονσερβοποιημένα φρούτα


Θα πρέπει να κάνετε τα κάτωθι:

Σταματήστε να τρώτε περισσότερα από 8 γραμμάρια ζάχαρης την ημέρα. Να τρώτε πολύ κρέας από βοσκότοπους και να ταΐζετε μόνο κοτόπουλα με ζωύφια. Να είστε αυτάρκεις όσον αφορά το νερό, τα τρόφιμα και την ηλεκτρική ενέργεια. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μαθήματα στο σπίτι για να αποφύγετε την πλύση εγκεφάλου στα παιδιά. Κλείστε την τηλεόρασή σας.


Ευχαριστώ, Dr. Simon για αυτές τις συμβουλές.


 ***********

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

'The Great Reset': How To Resist It.


ΠΗΓΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου