Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ! ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΜΗ!!!

ΒΙΝΤΕΟ


ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!

Πού ακριβώς; Στις καρδιές μας; Στη φαντασία μας; Μήπως στη ζωή μας; Ασφαλώς όχι! Το Πολυτεχνείο όπως και κάθε σκίρτημα αυτοθυσίας, έχει πεθάνει μέσα μας. 

Ακούστε τον Δημήτρη Παπαχρήστο σας παρακαλώ για λίγο...





Και τώρα πέστε μου: Έχουμε εμείς αυτό το φρόνημα;
Φωνάξαμε εμείς ποτέ έτσι απέναντι στα ΜΑΤ;
Έχουμε την ίδια αγάπη με εκείνους για τα εθνικά σύμβολα;

Στο πολυτεχνείο φωλιάζει ο φόβος όπως σε όλη τη χώρα, οι νόμοι για τις συγκεντρώσεις και για την έκφραση των απόψεων  εξασφαλίζουν ότι δεν θα επαναληφθεί ένα Πολυτεχνείο κατά της σημερινής μασκαρεμένης και γιαυτό χειρότερης χούντας.

Κι όμως! Άν δεν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της ήδη χαμένης ευζωίας μας, αν δεν σκοτώσουμε μέσα μας την απληστία του τραπεζίτη, αν δεν ξαναβρούμε το νήμα της χαμένης μας αυτοθυσίας, αν δεν νικήσουμε τον φόβο (το σύγχρονο υπερόπλο της εξουσίας) δεν πρόκειται να λευτερωθούμε.

Αδέλφια, ο εχθρόςγια τους πολλούς φαντάζει αόρατος, κρυμμένος πίσω από αόριστα ονόματα "αγορές", "bigfarma", "πανδημία","great restart" και είναι πιο επικίνδυνος από τότε! 

Εξαχρειώνει αξιοπρέπειες! Αγοράζει συνειδήσεις! Τρώει ψυχές!

Απέναντι σ΄αυτό τον ύπουλο εχθρό, μπορεί να σταθεί μόνο ένα ξεχασμένο σύνθημα του Πολυτεχνειου:




Αυτό το σύνθημα σήμερα είναι ευχολόγιο...

Με κυβέρνηση που διχάζει τον λαό σε εμβολιασμένους και "αρνητές" πρέπει να διανύσουμε όλο το φάσμα του φόβου για να ενωθούμε...

Κι είναι ευχολόγιο ακόμα γιατί, όλοι θέλουν την ενότητα μόνο κάτω από την δική τους καθοδήγηση! Να γιατί τόσες πολλές προσπάθειες να ενωθούν τα κινήματα απέτυχαν!

Φυσικά και υπάρχουν οι κινηματοδιαλυτικοί παράγοντες και ξεφυτρώνουν κι άλλοι πληρωμένοι, αλλά δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε αυτοί, αν εμείς θέλαμε την ενότητα πάση θυσία, μπαίνοντας δεύτεροι και τρίτοι και τελευταίοι στην ιεραρχία του αγώνα! Αν νικούσαμε τον φόβο...

Τόσα χρόνια δεν μπορέσαμε να οργανώσουμε μια Εθνοσυνέλευση!
Παντού διχόνοια, παντού έριδες, παντού τάσεις επιβολής!
Πού η αυτοθυσία των παιδιών του Πολυτεχνείου;

Γκρουπούσκουλα δεκάδες με αρχηγίσκους που φαντάζονται ότι θα κυβερνήσουν την Ελλάδα! Τώρα μαζί με τους πολιτικούς 
"κυβερνάνε" κι οι γιατροί!!!

Αλλά ας σοβαρευτούμε. Τα περιθώρια στενεύουν κι η πατρίδα μας κινδυνεύει όσο ποτέ! Κάθε μέρα εκχωρείται και μεγαλύτερο μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, η πανδημία του φόβου κατακλύζει ολοένα τις ψυχές μας, οι πνευματικοί ηγέτες και ηγούμενοι απεδείχθησαν πιό συστημικοί κι απ τις τράπεζες και εμείς, ο απλός λαός, τρωγόμαστε σε δαιδαλώδεις αναλύσεις (άλλη αρρώστια, χειρότερη από τον κορωναϊό) και εθνοσωτήριες φαντασιώσεις ! 

Αν θέλουμε να δούμε ξανά την πατρίδα μας ελεύθερη, αν θέλουμε να τιμήσουμε όλους τους νεκρούς μας που έπεσαν για την λευτεριά της Ελλάδας, ένας είναι ο δρόμος.

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ-ΑΓΩΝΑΣ


ΣΑΝ ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΘΕΑΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ



Το ποίημα που ακολουθεί ο Γ. Βολουδάκης το εμπνεύστηκε από αυτήν την φωτογραφία, και όπως λέει ο ίδιος «Είναι η σιωπηλή κραυγή των άγνωστων αγωνιστών πάνω στον τοίχο, είναι σαν να ακουμπάς ένα λουλούδι στον τάφο μιας εξέγερσης, που ήθελε να ρίξει τη χούντα και αντ΄αυτού οι αμερικανοί έριξαν τον Παπαδόπουλο κι έφεραν τον Ιωαννίδη για να πουλήσει την Κύπρο στον τούρκικο αττίλα...Τα παιδιά πάντως παλέψανε ζητώντας αυτό που λέει ο τοίχος: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!»



ΤΟ ΠΟΛΥ-ΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ


Πολλὲς οἱ δάφνες

ὀγκῶδες τὸ ἄγαλμα

πορεῖες ἐμπλεκόμενες

σύμβολα συμπλεκόμενα

φερόμενα καὶ φέροντα

περιφερόμενα συμφέροντα...

Μὰ ἐγώ θὰ γράψω μιᾶς στιγμῆς

ἐκείνης τῆς ἀγωνιώδους καὶ σπαρακτικῆς

κραυγῆς τὸν ἦχο

ποὺ ἔμεινε ἀνεξίτηλος στὸν τοῖχο

μιᾶς μνήμης ἐθνικὰ ὁριακῆς, συνολικῆς

σὰν δάκρυ ποταμὸς

ὁρμητικὸς καὶ διαρκῆς

γιὰ ἐκεῖνο τὸ ἄγνωστο σήμερα

πολυ-τεχνεῖο τῆς σιωπῆς!


Γ. Ε. Βολουδάκης 17/11/2013


12 σχόλια:

  1. H Γενιά του Πολυτεχνείου… Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών…….. Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεοκόπησε το κράτος, η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια, …«πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ.

    Για μια βραδιά υποτιθέμενης αντίστασης κάποιοι ζούνε για πάνω από 45 χρόνια σαν βασιλείς. Χιλιάδες ώρες έχουν καταναλώσει από τις ζωές τους, για να μας περιγράψουν ένα συγκεκριμένο εικοσάλεπτο της μίζερης ζωής τους. Συνεχώς επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, ενώ με το ίδιο βίντεο θα μπορούσαν να καλύψουν σαρανταπέντε χρόνια αναλύσεων. Ελλείψει αδημοσίευτων ηρωικών περιστατικών ή άλλων δεδομένων, έχουν φτάσει σε σημείο ν’ αναζητούν τις συνθήκες ατμοσφαιρικής πίεσης και υγρασίας εκείνης της “ηρωικής” βραδιάς.

    Η γενιά λοιπόν του Πολυτεχνείου δηλητηρίασε μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων. Είναι η χειρότερη γενιά Ελλήνων στο σύνολο της ιστορίας. Είναι η χειρότερη, άσχετα αν ο μέσος Έλληνας αυτής της γενιάς δεν διέφερε σε τίποτε από τους παλαιότερους. Η γενιά του όμως δεν παύει να είναι η χειρότερη της ελληνικής ιστορίας. Γιατί; Γιατί είχε τους χειρότερους ανθρώπους επικεφαλής της. Είχε το κατακάθι της κοινωνίας. Είχε το ίζημα του κοινωνικού βόθρου.
    ‘’ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝΑΤΕ ΠΙΣΩ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΦΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΑΜΝΟΣ…..’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ.
      ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΤΑΓΙΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟ 73.
      ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΜΑΣΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ .ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΗ .ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΑΣΗ.
      ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΚΤΟΣ
      ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΣΤΗΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
      ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΙΑΣ.
      ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ,ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΜΑΝΑ

      Διαγραφή
    3. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.44 ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ;
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.
      ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΧΑΖΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο Κ,,,ΛΟΣ ΜΑΣ.
      ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ 2,5 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ 1,6 ΤΟ ΓΑΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΡΑΔΙΚΟΒΛΑΣΤΑΡΟ.

      Διαγραφή
    4. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.31 ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ;
      Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥ 5 ΜΑΚΑΚΙΕΣ

      Διαγραφή
  2. Η γενιά του Πολυτεχνείου.Με το “καλημέρα” αυτή η γενιά έγινε η αιτία να “χαθεί” η Κύπρος. Η πρώτη “υποθήκη” που έβαλε, για να ανέλθει ακόπως στην εξουσία και να διαδεχθεί την προηγούμενη. Αφού κάποιοι αποφάσισαν προκαταβολικά για την “ηγεσία” αυτής της γενιάς, της ζήτησαν επίσης προκαταβολικά το αντίτιμο. Τα αφεντικά θα έπαιρναν την Κύπρο και η γενιά του Πολυτεχνείου θα έπαιρνε τη “σκυτάλη” στην Ελλάδα …Καλή μοιρασιά.
    Στην κυριολεξία έβαλαν το κατακάθι στην κορυφή. Τον πάτο τον έκαναν “κορυφή”. Πώς γίνεται αυτό; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συνωμοτική γνώση και μεθόδευση. Είναι το κόλπο, που γνωρίζει η κάθε νοικοκυρά. Ας φανταστεί ο αναγνώστης ότι η κοινωνία μοιάζει με ένα “τσουβάλι”. Ένα “τσουβάλι” γεμάτο με πολύτιμα και όλων των ειδών τα υφάσματα. Ένα “τσουβάλι” όμως, που στον πάτο του είναι βρόμικο. Ένα “τσουβάλι”, που στον πάτο του έχει σκατά. Τι πρέπει να κάνεις, όταν θέλεις αυτά τα “σκατά” να τα φέρεις στην κορυφή; Το ίδιο πράγμα που κάνεις, για να γυρίσεις ένα ρούχο από την ανάποδη. Μέσα από μια τρύπα βάζεις το χέρι σου μέχρι τον πάτο και αφού πιάσεις τα “σκατά”, τα τραβάς προς τα έξω και στη συνέχεια τα βαστάς στην κορυφή.

    Αυτό έκανε και το σύστημα στην Ελλάδα. Έβαλε το “χέρι” του και τράβηξε τα “σκατά” στην κορυφή. Από μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων έπιασε τους χειρότερους και τους τοποθέτησε αυθαίρετα για μια στιγμή στην κορυφή. Από εκεί και πέρα γνώριζε τον τρόπο, ώστε αυτήν τη στιγμή να την κάνει πολύχρονη. Η “τρύπα”, που χρησιμοποίησε, για να βάλει το “χέρι” του, ήταν το Πολυτεχνείο. Ένα αόρατο “χέρι” μπήκε από την “τρύπα” του Πολυτεχνείου στην ελληνική κοινωνία και τη “γύρισε” ανάποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΜΑΝΑ

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.44 ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΣ;
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.
      ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΧΑΖΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο Κ,,,ΛΟΣ ΜΑΣ.
      ΚΑΙ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ 2,5 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ 1,6 ΤΟ ΓΑΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΡΑΔΙΚΟΒΛΑΣΤΑΡΟ.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΖ ΠΛΑΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ.
      300 ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΜΙΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

      Διαγραφή
  3. Η γενιά του Πολυτεχνείου η οποία μας κόστισε τηνμισή Κύπρο για να “διοριστεί”, θα μας κοστίσει μισό Αιγαίο για να “συνταξιοδοτηθεί”
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΖΙΑ ΓΕΡΗΜΗ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΚΩΦΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΠΕΜΠΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝΑΤΕ ΠΙΣΩ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΦΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΑΜΝΟΣ…..

    ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΕΡΕΙΠΙΩΝ, ΜΝΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΠΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΛΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ,HTAN ΙΕΡΟΣΥΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ, ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ ΙΕΡΩΝ ΜΝΗΜΑΤΩΝ….
    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ…ΦΕΥ! ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ. Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΛΕΙΝ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ(ν) ΚΑΙ ΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΟΛΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΥΝΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ..(!) ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ;
      Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής
      Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: παππούς του ο Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικό στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ. έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του είναι η καταστροφή της Ελλάδας
      Παπούλιας: επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Το όνομα του αλβανού παππού του ήταν Σουλεϊμάν Παπούλια (Sulejman Papulja).
      Μπενάκη: εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.
      Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ. Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση… Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε.
      Έβερτ: εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.
      Ελευθέριος Βενιζέλος: Γιος του Εβραίου εκ Θεσσαλονίκης Μπένυ Σελόν ο οποίος παντρεύτηκε μία Εβραία από την Κέρκυρα. Άλλαξε το όνομά του σε Κυριάκος Μπενιζέλος
      Μητσοτάκης: ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ. Δισεγγονός του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.
      Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.
      Χαανα Διαμαντοπούλου: εβραία.
      Βενιζέλος: Τούργκογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.
      Παπαδήμος: ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.
      Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας: Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας.

      Διαγραφή
  4. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΛΥΠΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή