Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ


ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ



Στις παροδικές παρατηρήσεις του, ο Δρ Vernon Coleman εξηγεί γιατί η λέξη «εθνικός» στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι εσφαλμένη. Δίνει επίσης συμβουλές σχετικά με τη «διαμάχη για τη θεωρία των μικροβίων», γιατί δημιουργήθηκε η απάτη με τον covid, μια προειδοποίηση για τον εγκληματία πολέμου Μπλερ να είναι ο de facto πρωθυπουργός εάν το Εργατικό Κόμμα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και τι να πει σε όσους παραπονιούνται ότι ο φράκτης σας έχει υπερμεγαλώσει.

Ακολουθεί το βιβλίο του Dr. Coleman 'Passing Observations 205'.


Από τον Δρ Vernon Coleman

1. Κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου οι γιατροί εργάστηκαν πάρα πολλές ώρες κάτω από τρομακτικές συνθήκες. Οι χειρουργοί συχνά χειρουργούσαν πάνω από 100 ασθενείς την ημέρα. 

Οι τραυματισμοί που αντιμετώπισαν ήταν τρομακτικοί. Μέχρι το τέλος αυτού του πολέμου, για παράδειγμα, οι γιατροί είχαν τοποθετήσει 22.386 τεχνητά μάτια στις βρετανικές απώλειες. 

Κανένας γιατρός δεν κατέβηκε σε απεργία, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να εργάζεται πολλές ώρες σε άθλιες, πρωτόγονες συνθήκες για πολύ μικρή αμοιβή. Σήμερα, τα πράγματα είναι μάλλον διαφορετικά και μερικοί γιατροί δεν φαίνεται να τους αρέσει καθόλου να βλέπουν ασθενείς.

2. Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμα το άρθρο μου «Η αλήθεια για τη διαμάχη της μικροβιακής θεωρίας» (το οποίο εμφανίστηκε σε ΑΥΤΗ την ιστοσελίδα την περασμένη εβδομάδα), παρακαλώ διαβάστε το. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά άρθρα που έχω γράψει. 

Ήξερα όταν το έγραψα ότι το άρθρο θα ενοχλούσε μερικούς ανθρώπους (ειδικά εκείνους που δεν έχουν επιστημονικό υπόβαθρο), αλλά είχα πάντα την τάση να αντιμετωπίζω την παραπληροφόρηση και την κατάχρηση (όσο δυναμικά και αν προωθούνται) αντί να τρέχω μακριά τους. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μερικές ερωτήσεις για τις λυπημένες, παραπλανημένες ψυχές που δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν μικρόβια. 

Πλένετε τα χέρια σας πριν φάτε; Πλένετε τα χέρια σας αφού έχετε πάει στο loo; Εάν κόψετε τον εαυτό σας κατά λάθος, πλένετε την πληγή ή απλά την αφήνετε βρώμικη; Αν απαντήσατε «ναι» σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε πιστεύετε στα μικρόβια.

3. "Μερικές φορές τρώτε την αρκούδα και μερικές φορές η αρκούδα σας τρώει." - The Big Lebowski

4. Το βιβλίο μου Coming Apocalypse εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2020. Σε αυτό εξήγησα γιατί είχε δημιουργηθεί η απάτη covid - και τι επρόκειτο να συμβεί. Εξήγησα γιατί οι επίσημες προβλέψεις ήταν λανθασμένες και προέβλεψα ότι η απάτη του covid θα χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει τους ηλικιωμένους, να εισαγάγει υποχρεωτικό εμβολιασμό και να απαλλαγεί από μετρητά.) Για να δημοσιευτεί έπρεπε να αποφύγω τη χρήση των λέξεων «εμβόλιο» και «covid-19». Το Coming Apocalypse είναι ακόμα προς πώληση.

5. Αν και το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Βρετανίας ονομάζεται Εθνικό Σύστημα Υγείας, δεν είναι. Το 1971, έκανα ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για το BBC στο οποίο εξήγησα ότι υπήρχαν τεράστιες διαφορές στους τύπους θεραπείας που διατίθενται σε διάφορα μέρη της χώρας. 

Χρησιμοποίησα έναν μαυροπίνακα, ένα μακρύ ραβδί, έναν χάρτη και αρκετά μεγάλα φύλλα χαρτιού για να εξηγήσω πώς οι θεραπείες διέφεραν σε διάφορα μέρη της χώρας. (Αυτό ήταν, φυσικά, πολύ πριν από τις ημέρες των γραφικών υπολογιστών.) Ισχυρίστηκα, δεν υπήρχε πραγματικό «εθνικό» σύστημα υγείας. 

Τίποτα δεν έχει αλλάξει κατ' αρχήν, αν και υποθέτω ότι είναι πολύ πιθανό να έχουν υπάρξει αλλαγές στη φύση των ανισοτήτων που επικρατούν στις διάφορες περιφέρειες. Το να το αποκαλούμε «Εθνικό» Σύστημα Υγείας είναι παράλογο.

6. Ένα από τα κοινά επιχειρήματα υπέρ του NHS είναι ότι όλοι λαμβάνουν τη θεραπεία που χρειάζονται χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν για αυτήν. 

Αυτό είναι, φυσικά, ένας μύθος. Ακόμη και αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ορισμένοι ασθενείς στερούνται θεραπείας λόγω κόστους και άλλοι στερούνται θεραπείας απλώς και μόνο επειδή η περιοχή όπου ζουν δεν προσφέρει τη θεραπεία που χρειάζονται, υπάρχει ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα: το προσωπικό του NHS επιλέγει ασθενείς για θεραπεία με βάση την αντιληπτή ανάγκη και την «αξία» τους για την κοινωνία. 

Ορισμένοι αναγνώστες μπορεί να σοκαριστούν όταν μάθουν ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας λειτουργεί ήδη ένα σύστημα επιλογής για θεραπεία. Αλλά το κάνει εδώ και πολλά χρόνια. (Οι Άγγλοι ασθενείς είναι ιδιαίτερα πιθανό να επηρεαστούν. 

Τα νοσοκομεία της Σκωτίας έχουν πολλά χρήματα. αν και προέρχεται, φυσικά, από τους Άγγλους φορολογούμενους.) Όταν η θεραπεία είναι δαπανηρή, παρέχεται για εκείνους τους ασθενείς που θεωρούνται ως οι πιο άξιοι. 

Και πώς αποφασίζει το σύστημά μας ποιοι ασθενείς αξίζουν περισσότερο; Απλός. Ένας νεαρός παντρεμένος άνδρας με πολλά παιδιά θα είναι στην κορυφή της λίστας. Ένας ηλικιωμένος άνδρας που ζει μόνος του θα βρίσκεται ακριβώς στο κάτω μέρος της λίστας. 

Και έτσι, το NHS θα προσφέρει σωτήρια θεραπεία σε έναν άνεργο 36 ετών που έχει σύζυγο, ερωμένη και ατελείωτα παιδιά. Αλλά ένας μεγάλος, ηλικιωμένος ζωγράφος ή συνθέτης θα αφεθεί να πεθάνει. 

Οι νοσηλευτές, όχι οι γιατροί, αποφασίζουν εάν οι ασθενείς πρέπει να πεθάνουν ή όχι, δεδομένου ότι συχνά οι νοσηλευτές αποφασίζουν εάν οι ασθενείς πρέπει να αναζωογονηθούν ή όχι. 

Εν τω μεταξύ, καθώς οι άνθρωποι πεθαίνουν λόγω έλλειψης πόρων, το NHS ξοδεύει χαρούμενα εκατομμύρια για την πρόσληψη μεταφραστών για ασθενείς που δεν μπορούν να μιλήσουν αγγλικά. Το NHS παρέχει μεταφραστές για 160 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Τσερόκι και Σεμπουάνο. 

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες αυτών των γλωσσών στη Βρετανία δεν φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους με τα βιβλιάρια επιταγών. (Δοκιμάστε να επισκεφθείτε ένα νοσοκομείο στην Τουρκία ή την Ελλάδα και να ζητήσετε δωρεάν μεταφραστή.)

7. Ένας οδηγός βαν παραπονέθηκε ότι ο φράκτης μας είχε απλωθεί τόσο πολύ πέρα από τη λωρίδα που δύσκολα μπορούσε να στριμώξει το όχημά του μέσα από το υπόλοιπο κενό. «Λυπάμαι», είπα. "Αλλά το συμβούλιο λέει ότι δεν επιτρέπεται να κόψουμε φράχτες λόγω του παγκόσμιου προγράμματος εκ νέου άγριας φύσης". Σκέφτηκε για μια στιγμή και μετά έγνεψε καταφατικά. «Φυσικά», είπε σοβαρά.

8. Πάντα με γοήτευαν άλλοι μικροί κόσμοι και διάβαζα μια νέα βιογραφία του θρυλικού σχεδιαστή frock Karl Lagerfeld. Κάποτε αγόρασα μια εφημερίδα σε ένα περίπτερο εφημερίδων έξω από το Deux Magots Cafe στο Παρίσι. 

Ο Lagerfeld (που ζούσε στη γωνία) ήταν ο πελάτης μπροστά μου. Αγόρασε ένα αντίτυπο της International Herald Tribune. Ο τίτλος ήταν «Ο Karl Lagerfeld χρεοκοπεί για 100 εκατομμύρια δολάρια». Όταν αγόρασε την εφημερίδα του, ο Lagerfeld έδωσε τα ρέστα του σε έναν ζητιάνο που καθόταν, βολικά τοποθετημένος στο πεζοδρόμιο κοντά στο περίπτερο. 

Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι εκείνη τη στιγμή ο ζητιάνος ήταν πιθανώς πλουσιότερος από τον Lagerfeld. Φυσικά, η οικονομική κατάσταση του Lagerfeld ανέκαμψε γρήγορα και, απ' όσο γνωρίζω, ο ζητιάνος εξακολουθεί να κάθεται στο ίδιο πεζοδρόμιο.

9. Εάν οι Εργατικοί κερδίσουν τις επόμενες εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο γνωστός εγκληματίας πολέμου Τόνι Μπλερ θα συμβουλεύει την κυβέρνηση των Εργατικών. Ο Μπλερ είναι τώρα ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος, φυσικά. 

Το Ινστιτούτο Τόνι Μπλερ για την Παγκόσμια Αλλαγή κέρδισε 81.3 εκατομμύρια δολάρια το 2021 - με τα περισσότερα από αυτά να προέρχονται από ξένες κυβερνήσεις. 

Ο Μπλερ, όπως όλοι οι εγκληματίες πολέμου, αγαπά την ΕΕ, την τεχνητή νοημοσύνη, την ψηφιακή ταυτότητα, τα διαβατήρια εμβολίων και τη δημιουργία τεράστιων βάσεων δεδομένων ιδιωτικών πληροφοριών. 

Όποιος ψηφίσει Εργατικούς θα ψηφίσει τον Μπλερ για να επαναφέρει τις μοναδικές ικανότητές του ως εγκληματία πολέμου στη βρετανική πολιτική. 

Το πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι αν ο Μπλερ πάει οπουδήποτε δημόσια, θα χρειαστεί έναν στρατό σωματοφυλάκων για να τον προστατεύσει από τα 60 εκατομμύρια Βρετανών που τον θεωρούν κακό μικρό σκατά.

10. Τώρα που οι άνθρωποι στέλνουν πολύ λιγότερα γράμματα, πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν τώρα αλληλογραφία μία φορά την ημέρα, τέσσερις φορές την εβδομάδα, αν είναι τυχεροί. 

Όταν ήμουν παλικάρι με κόνκερ και μάρμαρα να γεμίζουν τις τσέπες μου, λαμβάναμε αλληλογραφία δύο φορές την ημέρα έξι ημέρες την εβδομάδα. Είχαμε παραδόσεις την Κυριακή των Χριστουγέννων. 

Στη βικτωριανή εποχή, η αλληλογραφία παραδιδόταν τέσσερις φορές την ημέρα και μια ολόκληρη αλληλογραφία μπορούσε να διεξαχθεί μέσα σε μία μόνο ημέρα. Αυτό είναι πρόοδος, για εσάς.

11. Τα προβλήματα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συνεχίζουν να αυξάνονται. Το τεράστιο βάρος όλων των μπαταριών που πρέπει να μεταφέρουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καταστρέφει τις επιφάνειες του δρόμου και επιδεινώνει το πρόβλημα των λακκούβων.

 Ακόμη χειρότερα, το βάρος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σημαίνει ότι οι πολυώροφοι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων δεν είναι πλέον ασφαλείς. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα δημοτικά συμβούλια αρπάζουν την ευκαιρία να γκρεμίσουν πολυώροφους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και να τους αντικαταστήσουν με φθηνά, τετράγωνα διαμερίσματα έτοιμα για τις πόλεις των 15 λεπτών που σχεδιάζουν. 

Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, διαβάστε το εξαιρετικό βιβλίο του Colin Barron σχετικά με το θέμα με τίτλο «Γιατί δεν θα αγοράσω ποτέ ηλεκτρικό αυτοκίνητο». 

(Και, παρεμπιπτόντως, οι πολλοί θαυμαστές των θαυμάσιων βίντεο του Colin θα χαρούν να μάθουν ότι έχει ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο Rumble. Απλά πηγαίνετε στο Rumble και βάλτε το όνομα του Colin.)

12. Μεταξύ του ενός τρίτου και του μισού του συνόλου των γυναικών που εργάζονται για το NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πλέον δικαίωμα εργασίας από το σπίτι. 

Κανείς δεν φαίνεται να έχει εξηγήσει πώς ακριβώς οι νοσοκόμες, οι γιατροί, οι μάγειρες και οι καθαριστές μπορούν να εργάζονται από το σπίτι. Αλλά οι ξύπνιοι που ονειρεύονται αυτούς τους κανόνες ζουν σε έναν δικό τους κόσμο.

13. Τα σπίτια στο Ηνωμένο Βασίλειο κόστιζαν τρεις φορές τις μέσες ετήσιες αποδοχές. Τώρα κοστίζουν εννέα φορές τα μέσα ετήσια κέρδη.

14. Η μάχη για τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση διεξάγεται μεταξύ των BRICS από τη μία πλευρά (η οποία κερδίζει νέα μέλη σχεδόν καθημερινά) και της G7 και του ΝΑΤΟ από την άλλη πλευρά. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι οι BRICS φαίνονται πιθανότητες φαβορί για τη νίκη.

15. Οι εφαρμογές πληρωμής στάθμευσης που ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν οι οδηγοί όταν χρησιμοποιούν δημόσιους χώρους στάθμευσης φαίνεται από απόσταση να είναι απίστευτα αδέξια. (Παρεμπιπτόντως, όποιος χρησιμοποιεί μια εφαρμογή στάθμευσης είναι συνεργάτης). 

Η χρήση μιας από τις εφαρμογές στάθμευσης φαίνεται να διαρκεί περίπου πέντε φορές περισσότερο από την απλή τροφοδοσία μερικών νομισμάτων στο μηχάνημα. (Λάβετε υπόψη σας, με ορισμένους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων να χρεώνουν τώρα πάνω από £ 30 την ημέρα για να σταθμεύσετε ένα αυτοκίνητο, όλοι πρέπει να κουβαλάμε μια τσάντα με κέρματα μαζί μας.)

16. Ο Sadiq Khan, σίγουρα ο χειρότερος δήμαρχος του Λονδίνου από τον τελευταίο, βρίσκεται στη μέση μιας ακόμη διαμάχης. 

Υποστηρίζεται ότι το γραφείο του προσπάθησε να φιμώσει ή να δυσφημίσει τους επιστήμονες που ισχυρίστηκαν ότι η διαβόητη και μη δημοφιλής ζώνη εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών ("ULEZ") είχε μικρό αντίκτυπο στη ρύπανση.

 Φαίνεται ότι οι πολιτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι πιστεύουν τώρα ότι είναι δικαίωμά τους να αποκρύπτουν κάθε επιστημονική απόδειξη που θεωρούν ενοχλητική.

17. Κρατήστε μακριά από άτομα με smartphones. Είναι πλέον δυνατό για τους κακούς ανθρώπους να ενεργοποιούν τις κάμερες των smartphone και τα μικρόφωνα εξ αποστάσεως και να τα χρησιμοποιούν για να κατασκοπεύουν όλους γύρω τους.

18. Ένας Νορβηγός ονόματι Trond Harald Haland έγραψε αναρτήσεις στο Facebook επικρίνοντας τον εμβολιασμό παιδιών με το τοξικό εμβόλιο covid-19. Ως αποτέλεσμα αυτού, ένας ανώνυμος καταγγέλλων τον κατήγγειλε στην αστυνομία. 

Δύο εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και δύο αστυνομικοί τον πήραν από το σπίτι του και τον κλείδωσαν σε ψυχιατρική κλινική. Αποχρώσεις της Σοβιετικής Ένωσης και του γκουλάγκ.

19. Το μέσο αφεντικό μιας εταιρείας FTSE 100 είχε αύξηση μισθού 16% πέρυσι και τώρα κερδίζει 3,91 εκατομμύρια λίρες ετησίως. Δεν πρέπει να εκπλήσσονται όταν έρχεται η επανάσταση. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν κερδίζουν, δεν αξίζουν ή δεν αξίζουν το 1% των μισθών που πληρώνονται.

20. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες με τα μπλε μολύβια εργάζονται σκληρότερα από ποτέ. Αφού αφαίρεσα το κανάλι μου στο YouTube και κατέστρεψα το κανάλι μου στο BrandNewTube, τώρα μου φαίνεται ότι μπλοκάρουν το νέο μου κανάλι Bitchute. Θα συνεχίσω να κάνω άρθρα στους ιστότοπούς μου, αλλά μάλλον πιστεύω ότι τα βίντεο έχουν τελειώσει, φοβάμαι. 

Έχω ξεμείνει αρκετά καλά από μέρη για να τα βάλω. Παρόλο που το κανάλι μου Bitchute μου φαίνεται τώρα αποκλεισμένο, ενδέχεται να μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο στο www.vernoncoleman.org ή στον παλιό ιστότοπο BrandNewTube που τώρα ονομάζεται onesvp.com. Απλά χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης εκεί. 

Εναλλακτικά, παρακαλώ πηγαίνετε σε ένα από τα άλλα κανάλια που μεταφέρουν το τελευταίο μου βίντεο «Οι συνεργάτες θα μας σκοτώσουν όλους». 

Ή μπορείτε να διαβάσετε την απομαγνητοφώνηση στο www.vernoncoleman.com ή www.vernoncoleman.org.

Δυστυχώς, η ζωή μου ως videoteer φαίνεται να έχει τελειώσει. Πολεμάω το κατεστημένο για πάνω από 50 χρόνια τώρα. Τα πρώτα 30-40 χρόνια δεν ήταν πολύ δύσκολα, αλλά τα τελευταία ένα-δύο χρόνια λογοκρισίας, απαγορεύσεων, διώξεων, ψεμάτων και κακοποίησης έχουν κάνει τη ζωή να φθείρεται σε σημείο αφόρητο. 

Παρόλα αυτά, κατάφερα 329 βίντεο σε τρεισήμισι χρόνια χρησιμοποιώντας μόνο ένα παλιό iPad, ένα μικρόφωνο που κόστιζε κάτω από έναν τενόρο και μια καρέκλα. Θα συνεχίσω να βάζω άρθρα στους ιστότοπούς μου για όσο περισσότερο μπορώ, αλλά δεν πρόκειται να προσπαθήσω να δημιουργήσω ή να ανεβάσω νέα βίντεο.

Ευχαριστώ όλους όσους παρακολούθησαν αυτά που έγιναν. Το δίχτυ σφίγγει όλο και περισσότερο και τα απομεινάρια της ελευθερίας μας είναι τόσο ελαφρά και εύθραυστα όσο οι πεταλούδες του περασμένου έτους. 

Υποστηρίξτε μας αν μπορείτε αγοράζοντας ένα βιβλίο περιστασιακά. Ποτέ δεν δημιουργήσαμε έσοδα από τα βίντεο ούτε δεχτήκαμε διαφημίσεις ή χορηγίες πουθενά. Και οι ιστότοποί μου ήταν πάντα ελεύθεροι να έχουν πρόσβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου