Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΦΥΛΟΥ, ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΧΩΡΑΣ!


Δεν πάσχω από δυσφορία φύλου, πάσχω από δυσφορία χώρας! Άλλοι αισθάνονται άσχημα και άβολα μέσα στο σώμα τους και για αυτούς έχουν παρθεί παγκόσμια μέτρα προστασίας. 

Με εμάς που αισθανόμαστε άσχημα και άβολα και ασφυκτιούμε μέσα στις ίδιες μας τις χώρες, τι γίνεται; 

Υπάρχει καμιά πρόβλεψη ή θα μας κλείσουν σε άσυλα και θα μας λένε τρελούς όπως έκαναν μια ολόκληρη ζωή με τους αντιφρονούντες του συστήματος; ή μήπως θα επιβληθεί εξοστρακισμός;

Ελλάδα του 2023 , μας έπνιξες όλους…Δεν έπνιξες μόνο το παιδί στον Πειραιά…

Μας έχεις πνίξει και εμάς και το στόμα μας αντί να κραυγάζει στους δρόμους, χρησιμεύει μόνο για την εφαρμογή ενός αναπνευστήρα τεχνητής συναισθηματικής , κοινωνικής και πολιτικής νοημοσύνης…

Σταφυλά Πηνελόπη 

( ιστορικός τέχνης, αρχαιολόγος)



3 σχόλια:

  1. Ἠθικὸν ἀκμαιότατον ! Τιμωρία σημαίνει, τιμῆς διαφύλαξις ! Ἐμεῖς τιμωρούμεθα-καὶ τί δὲν ἔχουμε κάνει ὡς λαός-
    καὶ οἱ πολιτικοὶ, ἐὰν δὲν ξεπωρωθοῦν, θὰ πᾶνε στὸν γεροδαιολοαφέντη τους.Κανεὶς δὲν θὰ μᾶς κλείσει πουθενά, δὲν θέλω ἠττοπάθειες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη δυσφορία φύλου τουλάχιστον αναπαύεσαι και αυτοπροσδιορίζεσαι με το αντίθετο φύλο, στην δυσφορία χώρας όμως με τι; Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή που να σε αναπαύσει πλήρως; Ουτοπίες δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η άνω Ιερουσαλήμ, η πραγματική μας πατρίδα αλλά έλα που είμαστε προσηλωμένοι στα γήινα και δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε το άνω σχώμεν τας καρδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή