Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. 4ος ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ. 6 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ 64 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ!100 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ
11 ΒΙΝΤΕΟ


Λιμνοθάλασσα τα χωριά τα σκέπασε όχι το χιόνι αλλά το κύμα… Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των αγνοουμένων από τη φονική κακοκαιρία Daniel και ειδικά στα χωριά της Καρδίτσας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα καθώς σπίτια και δρόμοι έχουν καταρρεύσει. Τέταρτος νεκρός από την κακοκαιρία κτηνοτρόφος 49 ετών στον Δομοκό. 

Χάθηκαν τα σπίτια κάτω από το νερό άλλα καταποντίστηκαν. Οι άνθρωποι πήραν τα βουνά να σωθούν ή τα υψώματα ή ανέβηκαν στις στέγες….

Ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός τονίζει την ανάγκη οι κάτοικοι να ανέβουν στα υψήλα επίπεδα των οικοδομών. Υπογραμμίζει πως αυτοί που βρίσκονται σε υψηλά μέρη δεν κινδυνεύουν. Το ασφαλές καταφύγιο, λέει ο κ. Αρτοποιός, είναι το σπίτι που δεν έχει καλυφθεί από το νερό και γενικότερα το υψηλότερο σημείο.
Η κατάσταση παραμένει τραγική και στον Βλοχό Καρδίτσας όπου περίπου 100 κάτοικοι έχουν ταμπουρωθεί σε εκκλησία, σε ψηλό σημείο του χωριού, χωρίς νερό και φαγητό. 

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, μαζί τους εγκλωβίστηκε και ο στρατός που ήρθε από τη Λάρισα για να συνδράμει τους πυροσβέστες. H ίδια τονίζει πως η μόνη τους διαφύγει είναι στο βουνό.

Επισήμως, όπως δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στην Αγία Τριάδα υπάρχουν έξι αγνοούμενοι και 20 εγκλωβισμένοι πολίτες.
Εγκλωβισμένοι είναι, επίσης, είκοσι άτομα στα Μεγάλα Καλύβια και τέσσερα στα Καλογριανννά. Συνολικά στα τρία αυτά χωριά της Καρδίτσας είναι 64 οι εγκλωβισμένοι πολίτες.

Οι προσπάθειες των αρχών επικεντρώνονται στην περιοχή μεταξύ Τρικάλων και Καρδίτσας, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, καθώς τα ύψη νερού είναι στις στέγες των σπιτιών σε πολλές περιοχές.

Δεν έχουν τέλος οι κραυγές αγωνίες από τον Παλαμά Καρδίτσας, καθώς ολόκληρη η περιοχή έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ χωριά και περιουσίες έχουν μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη.

Χαρακτηριστικό το ξέσπασμα γυναίκας η οποία αγωνιά για την τύχη των συγγενών της αναφέροντας στο news24/7 «Η γιαγιά μου, η θεία μου και τα ξαδέλφια μου είναι από τις 6 το πρωί εγκλωβισμένοι σε ένα πλημμυρισμένο σπίτι στο ισόγειο. 

Το νερό έχει φτάσει στο ενάμιση μέτρο. Στην τελευταία κλήση μου είπαν πως κρυώνουν και τρέμουν. Κινδυνεύουν με υποθερμία. Πριν λίγο ένας 85χρονος κατέληξε, αβοήθητος. Είμαστε στο 2023 και πεθαίνουμε στα σπίτια μας».

112 σε Αγναντερό, Προάστιο, Πεδινό, Κόρδα, Μαραθέα και Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Αγναντερό, Προάστιο, Πεδινό, Κόρδα, Μαραθέα και Αγία Τριάδα Καρδίτσας προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους.
Ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ακόμα ότι ξεκίνησαν και οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από εναέρια μέσα καθώς για πρώτη φορά επιχειρεί super puma της πυροσβεστικής ενώ διασώσεις αναμένονται και από στρατιωτικά ελικόπτερα.
Άλλη μια μαρτυρία από κάτοικο μέσω του ΣΚΑΪ κάνει λόγο για νεκρούς μέσα στα σπίτια τους.

«Δεν χτύπησε το 112. Έχουν καταπλακωθεί άνθρωποι μέσα στα σπίτια τους. Καλώ σε βοήθεια. Έχουν σωθεί άνθρωποι από τα γύρω σπίτια και έχουν έρθει σε εμένα.

Έχουν πεθάνει, έχουν πνιγεί άνθρωποι. Ακριβώς στο απέναντι σπίτι από το δικό μου, ήταν πλινθόκτιστο κι έχει καταρρεύσει. Εκεί ζούσε ένας άνθρωπος. Δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω. Δεν μπορώ να πάω να τον βρω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ένας άνθρωπος με τρία σκυλάκια βρισκόταν στο σπίτι που γκρεμίστηκε πίσω. Τα σκυλιά κατάφεραν, βγήκαν έξω κλαίνε. Τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον βρω από τις 4:30πμ ώρα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γκιλέκα» αναφέρει στο OPEN κάτοικος της περιοχής, συμπληρώνοντας «δεν ξέρετε τι ουρλιαχτά ακούγονται».



9 σχόλια:

  1. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΩΝ 500.000.000 ΕΥΡΩ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Cloud seeding is a type of weather modification that aims to change the amount or type of precipitation that falls from clouds by dispersing substances into the air that serve as cloud condensation or ice nuclei, which alter the microphysical processes within the cloud. Its effectiveness is debated; some studies have suggested that it is "difficult to show clearly that cloud seeding has a very large effect."[2] The usual objective is to increase precipitation (rain or snow), either for its own sake or to prevent precipitation from occurring in days afterward.

    Η σπορά σύννεφων είναι ένας τύπος τροποποίησης του καιρού που αποσκοπεί στην αλλαγή της ποσότητας ή του τύπου των βροχοπτώσεων που πέφτουν από τα σύννεφα με τη διασπορά στον αέρα ουσιών που χρησιμεύουν ως πυρήνες συμπύκνωσης ή πάγου στα σύννεφα, οι οποίες μεταβάλλουν τις μικροφυσικές διεργασίες εντός του σύννεφου. Η αποτελεσματικότητά της συζητείται- ορισμένες μελέτες έχουν προτείνει ότι είναι "δύσκολο να αποδειχθεί σαφώς ότι η σπορά των νεφών έχει πολύ μεγάλη επίδραση."[2] Ο συνήθης στόχος είναι η αύξηση της βροχόπτωσης (βροχή ή χιόνι), είτε για τον εαυτό της είτε για να αποτραπεί η εμφάνιση βροχόπτωσης τις επόμενες ημέρες.

    ΠΗΓΗ: Wikipedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να ξυπνούσαν και οι τελευταίοι; Μιλάμε για πόλεμο κηρυγμένο, αλλά πόλεμο υβριδικό. Το ίδιο όπλο χρησιμοποιούσαν οι αμερικάνοι στο Βιετνάμ προκαλώντας μουσώνες για να αναχαιτίσουν τους Βιετναμέζους. Στην Π.Α της αμερικής υπάρχει σχολή Geo-engineering.

      Το μόνο ανίκητο όπλο που μπορεί να τους στραπατσάρει τα μούτρα είναι η προσευχή.

      Διαγραφή
    2. Θα δώσω ένα ακόμα κίνητρο για προσευχή: Όποιος ξεκλέβει λίγο από τον ... "πολύτιμο" χρόνο του για να κάνει έστω ένα 33-ρι κομποσκοινάκι συμβάλλει στην ειρήνη του σύμπαντος κόσμου. Διότι δια της προσευχής ναι μεν ο Χριστός προστατεύει τον ίδιο, τους οικείους και την πατρίδα του, αλλά εμμέσως προκαλεί και την αναβολή, ή ματαίωση - ΝΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΗ - του Γ'ΠΠ, διότι αν δεν καταστρέψουν την Ελλάδα, δεν τον κάνουν τον πόλεμο οι π_____ς. -

      Διαγραφή
    3. Ειρήνη για να συνεχίσει η Ελλάδα να κάνει εκτρώσεις ,κλάμπινγκ,σοπινγκ θέραπη,να κλείνει τις ορθόδοξες εκκλησίες ,να σπουδάζει τα παιδιά της για να γίνουν αγγλοι αμερικανοι,ολλανδοι κλπ,να εισάγει νέο πληθυσμό μωομεθανικο ,τσου ρε λάκη ευσεβοβλαμμνε

      Διαγραφή
    4. Την ματαίωση γιατί την ζητάς;σπουδές;συλλογή χρημάτων;να προλάβεις να λειτουργηθείς με τον πάπα και τα άλλα παιδιά;

      Διαγραφή
    5. Ο Κορίνθου πάντως ίσως να έλαβε το μήνυμα για αυτό και βγήκε και τα έφερε γύρω γύρω και είπε και όχι στις νέες ταυτότητες.

      Διαγραφή
  3. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Ψωμι τυρι δεν ειχαμε να φαμε η ηλεκτρονικη ταυτοτητα μας μαρανε.
    Αλλα Καλλιοπη και λοιποι, η το 41% θα βαλει μυαλο η δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.
    Και επειδη μιλαω με διαφορους -λογο δουλειας- αυτοι που εχουν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙΙΙΙΙ γι αυτο που εγινε σε Ροδο, Εβρο και τωρα Θεσσαλια.
    Το ιδιο πραγμα μου λενε ακομη και τωρα "εεε και ποιον να ψηφιζα? ολοι ιδιοι ειναι" δεν βαζουν μυαλο με τιποτα λεμε.
    Και ενα ακομη ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΕΙ?? ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ Ν.Δ ΨΗΦΙΣΑΝ, διπλη τιμη σε βαμβακι, πανω το σιταρι, το καλαμποκι, το ρυζι, τζαμπα πετρελαια, βενζινες, μιλαμε για χιλιαρικα που πηρανε.
    Οποτε οσο εσυ θα προσευχεσαι γι'αυτους ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΠΟΛΙΚΑ $$$ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.
    Αρα να ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ( ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝΕ) οι ΑΛΛΟΙ ειχαν 2 ευκαιριες πριν 2 μηνες (εκλογες) και τις 2 εκαναν ακριβως το ιδιο.

    Λυπαμαι αλλα αυτοι ειναι οι ΝΕΟελληνες πλουσιοι, κομματοσκυλαδες.ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ,ΑΠΛΗΣΤΟΙ,ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΟΙ.
    Καλα να περασουμε το υπολοιπο 2023, και ποιος ξερει για το 2024?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη οι "πιστοι" που ψηφισαν εναν αφορισμενο και που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ψηφιζουν και δινουν την εξουσια σε αντι-Θεους και α-Θεους τι πρεπει να παθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή