Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ! 5 ΝΕΚΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ; 

 

Αμερικάνικο μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Μεσόγειο Θάλασσα!...
Κατάρριψη; μέσω ηλεκτρονικού πολέμου; To αεροπλάνο κατέπεσε στην Ανατολική Μεσόγειο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης την προηγούμενη νύχτα παραδέχεται το Πεντάγωνο.



Η είδηση θα αποτελέσει πιθανώς κομβικό σημείο για περαιτέρω κλιμάκωση και διεύρυνση του πολέμου. Η συντριβή του αμερικάνικου μαχητικού συμπίπτει μ΄ένα Σάββατο όπου ήταν η ομιλία Νασράλα που προειδοποίησε ΗΠΑ ότι αν δεν σταματήσουν άμεσα την αιματολουσία στη Γάζα θα περάσουμε σε περιφερειακό πόλεμο. Επίσης η συντριβή του μαχητικού συμπίπτει και με την Αραβική Σύνοδο Κορυφής και το κάλεσμα Άσαντ για πόλεμο…

Αν και το κατάπιαν οι Αμερικάνοι θα δρομολογηθούν εξελίξεις..

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ, στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ συνετρίβη χθες το βράδυ Παρασκευής στην ανατολική Μεσόγειο.

Λέει ότι αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνετρίβη στην Ανατολική Μεσόγειο

«Το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου, ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος που εκτελούσε εκπαιδευτικές επιχειρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο υπέστη δυστύχημα και κατέπεσε… Η αιτία του εκπαιδευτικού συμβάντος διερευνάται επί του παρόντος», ανέφερε σε δήλωση η αμερικανική ευρωπαϊκή διοίκηση.

Η US EUCOM ισχυρίζεται ότι συνετρίβη λόγω εκπαιδευτικής επιχείρησης και ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εχθρικής δραστηριότητας.

Ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος που εκτελούσε εκπαιδευτικές επιχειρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο υπέστη δυστύχημα και συνετρίβη χθες το βράδυ, σύμφωνα με US EUCOM
«Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η πτήση του αεροσκάφους είχε καθαρά σχέση με εκπαίδευση και δεν υπάρχουν ενδείξεις εχθρικής δραστηριότητας».

Δεν υπάρχουν περαιτέρω αναφορές για τον τύπο του αεροσκάφους που εμπλέκεται στο συμβάν και για τη τύχη πιλότων.. που πιθανότατα είναι νεκροί..


(EUCOM): 5 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ;




Στρατιωτική Διοίκηση των ΗΠΑ στην Ευρώπη: 5 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μεσόγειο Θάλασσα...μέσω ηλεκτρονικού πολέμου;

Πέντε Aμερικανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν όταν στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης, ανακοίνωσε την Κυριακή η αμερικανική ευρωπαϊκή διοίκηση (EUCOM).

«Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής ρουτίνας ανεφοδιασμού με καύσιμα, στο πλαίσιο στρατιωτικής εκπαίδευσης, ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε πέντε στρατιωτικούς υπέστη δυστύχημα και συνετρίβη στη Μεσόγειο Θάλασσα. 

Και τα πέντε μέλη της υπηρεσίας που επέβαιναν στο αεροσκάφος σκοτώθηκαν», ανέφερε η EUCOM σε δήλωση σχετικά με το ατύχημα της 10ης Νοεμβρίου. Μια έρευνα άνοιξε για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. 

Eπίσης στο ανακοινωθέν τονίζεται ότι άρχισαν άμεσα οι σωστικές ενέργειες και έρευνες διάσωσης από τα παραπλήσια αμερικάνικα αεροπλάνα και πλοία. Δηλώνεται η συμπαράσταση στις οικογένειες θυμάτων...
Προς το παρόν το έκαναν αλμυρή γαργάρα οι Αμερικάνοι και αναμασούν το αυτονόητο σε αυτές τις περιπτώσεις δυστύχημα.. δυστύχημα σε πόλεμο.. Ωστόσο από κινήσεις Ισραήλ και ΗΠΑ τις επόμενες ώρες θα διαφανεί και τι τελικά έγινε κι αν θ΄αντιδράσουν..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου