Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 




Γράφει ο Julian Rose

Το μέλλον της διανθρώπινης τεχνητής νοημοσύνης («AI») είναι μια «κλινικά τρελή, δαιμονική λατρεία κατά της ζωής» που στοχεύει να υποδουλώσει την ανθρωπότητα μέσω της τεχνολογίας.

Για να αντισταθούν σε αυτή την υποδούλωση, οι άνθρωποι πρέπει να υιοθετήσουν έναν τρόπο ζωής που είναι ο αντίθετος από αυτόν που εξαρτάται από την ψηφιακή τεχνολογία, ξεκινώντας αναγνωρίζοντας την εξάρτησή τους από αυτήν και λαμβάνοντας μέτρα για να απελευθερωθούν από τον έλεγχό της.

Μια βασική πτυχή αυτής της αντίστασης είναι η «εκ νέου γείωση», μια διαδικασία που περιλαμβάνει την αξιοποίηση της κοινής λογικής και την απελευθέρωση από την τυφλή αποδοχή του ψηφιακού συστήματος ελέγχου.

Ο ελεγχόμενος από το μυαλό δρόμος προς την κόλαση




Του Julian Rose όπως δημοσιεύθηκε από το Activist Post

Οι υποστηρικτές ενός διανθρώπινου μέλλοντος τεχνητής νοημοσύνης είναι μια κλινικά τρελή, δαιμονική λατρεία κατά της ζωής. Με αυτό στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας, αναρωτηθείτε: θέλω ακόμα να συνεργαστώ μαζί τους;

Εάν η απάντηση είναι «Όχι», τότε λάβετε άμεσα μέτρα για να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής όσο το δυνατόν πιο διαμετρικά αντίθετο από αυτόν που κάνει κάποιον να εξαρτάται τόσο από τα εργαλεία όσο και από τη νοοτροπία του επαγγέλματός του.

Τονίζω τη «νοοτροπία» επειδή η κατάσταση του νου πίσω από την ώθηση να μετατραπούν τα ανθρώπινα όντα σε βιοϋπολογιστές δεν απορρίπτεται επαρκώς από την πλειοψηφία εκείνων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της αίρεσης.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία συγκεντρωμένη σκέψη που να εφαρμόζεται σε αυτή την ήδη προηγμένη διαδικασία υποδούλωσης, επομένως όσοι δεν αμφισβητούν την προσκόλλησή τους στην ψηφιακή τεχνολογία EMF (Electro Magnetic Frequency), δεν έχουν την ικανότητα να αντισταθούν στην ύπουλη σύλληψη των καλύτερων ενεργειών τους.

Κάποιος μπορεί να βάλει τέλος σε κάτι μόνο αν πρώτα αναγνωρίσει την ύπαρξή του και την εξάρτησή του από αυτό.

Αυτή είναι η πρώτη φάση της απελευθέρωσης από τη δουλεία και της ανάληψης του ελέγχου του πεπρωμένου κάποιου.

Λοιπόν, τι θα μπορούσε να είναι ένας τόσο διαμετρικά αντίθετος τρόπος ζωής από έναν τοξικό τρόπο εξάρτησης πληροφορικής;

Πρώτον, μια εκ νέου γείωση. Μια ορθολογική διαδικασία που αξιοποιεί την κοινή λογική και απελευθερώνει κάποιον από την τυφλή αποδοχή ενός όλο και πιο κυρίαρχου ψηφιακού συστήματος ελέγχου.

Αυτό θα μπορούσε, στην πράξη, να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές και να πάει σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά όλα θα αφορούσαν την έξοδο από τη φυλακή όσο κάποιος μπορεί ακόμα.

Η ηλεκτρική ενέργεια προωθείται στο επίκεντρο ως το βασικό εργαλείο τόσο για την «ευκολία» όσο και για 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα επεμβατική επιτήρηση και έλεγχο.

Σκεφτείτε το γεγονός ότι όλες οι εμπορικές εναλλακτικές πηγές ενέργειας αφορούν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ηλεκτρικό ρεύμα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ιδιωτικά αυτοκίνητα, μαγείρεμα, αντλίες θερμότητας (οικιακή θέρμανση), συστήματα μέτρησης, φορτιστές τηλεφώνου, σχεδόν όλα τα εργαλεία επικοινωνίας, πληθώρα ειδών οικιακής χρήσης, φώτα δρόμου, κλιματισμός, συστήματα εξαερισμού ... Ο κατάλογος συνεχίζεται.

Λοιπόν, γιατί η απάτη Net Zero by 2045 είναι τόσο αποφασισμένη να αντικαταστήσει τις πηγές καυσίμων άνθρακα με ηλεκτρική ενέργεια που δεν βασίζεται στον άνθρακα; Έχει να κάνει με θέματα βελτίωσης του κλίματος;

Όχι, φυσικά όχι.

Η ηλεκτρική ενέργεια είναι η ενεργειακή επιλογή που προφανώς συνδέεται με την ικανότητα ελέγχου. Το τέλειο μέσο για ένα πλήρως κεντρικό δίκτυο επιτήρησης ενέργειας.

Τώρα, σκεφτείτε το συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό των συστημάτων επικοινωνίας και των ειδών οικιακής χρήσης που μετακινούνται, ή έχουν ήδη μετακινηθεί, από την καλωδιακή διανομή στο WiFi.

Περίπου το 90% όλων των εγχώριων gismos κοινής ωφέλειας (εντός του μεταβιομηχανικού Βόρειου Κόσμου) είναι πιθανό να βασίζονται σε WiFi μέσα στα επόμενα τέσσερα έως πέντε χρόνια. Όχι επειδή το θέλουμε, οι περισσότεροι από εμάς δεν το θέλουμε – αλλά επειδή οι πρωταγωνιστές μας βλέπουν την ασύρματη σύνδεση ως το πιο απρόσκοπτο μέσο για τη «διαχείρισή» μας.

Προσθέστε σε αυτή τη διαδικασία επίγειας μονοπώλησης, το δίκτυο που τροφοδοτείται από EMF «το cloud», σχεδιασμένο να λειτουργεί ως παγκόσμιο όπλο επιτήρησης, επικοινωνιών και ζάπινγκ - όλα σε ένα. Λειτουργεί από δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους - ένας σημαντικός αριθμός των οποίων έχει ήδη εκτοξευθεί σε χαμηλή τροχιά από το πρόγραμμα Starlink του Elon Musk και άλλες συναφείς επιχειρήσεις.

Το "hive mind internet of everything" σχεδιάζεται να λειτουργήσει από αυτό το πλέγμα μικροκυμάτων EMF χαμηλής δόνησης που συνδέονται με πύργους 5G - και όλα συνδυάζονται για να καλύψουν ολόκληρη την επιφάνεια της Γης.

Όποια και αν είναι τα συστήματα λήψης WiFi που διαθέτει κάποιος, θα είναι ταυτόχρονα αποδέκτης - και πομπός - αυτού του εξαιρετικά τοξικού "έξυπνου σύννεφου".

Επιπλέον, τα μεταλλικά νανοσωματίδια που βρέθηκαν να υπάρχουν σε λειτουργίες chemtrail και συστατικά «εμβολιασμού», θα καταστήσουν τους ενεργειακούς αγωγούς και υποδοχείς ηλεκτρονικών παλμών των ανθρώπων. Ένας ανοιχτός στόχος ελέγχου του νου που επεκτείνεται στη χειραγώγηση φυσικών οργάνων του σώματος και στην τροποποίηση γονιδίων.

Ωστόσο, η σειρά σπουδαιότητας στη λήψη μέτρων για την προστασία από το να γίνει ανοιχτός στόχος μιας τέτοιας καταστροφής πρέπει να ξεκινήσει με ηλεκτρονικά αντικείμενα που βασίζονται σε WiFi και μεταφέρονται στο σώμα κάποιου σε καθημερινή βάση.

Αυτό είναι ένα τεράστιο εμπόδιο για σχεδόν όλους τους σημερινούς κατόχους κινητών τηλεφώνων, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων δεν μπορεί καν να φανταστεί να αποσπαστεί από αυτά τα απόλυτα εργαλεία ελέγχου. Τα κινητά τηλέφωνα ονομάζονται "κινητά" τηλέφωνα στην Αμερική - μια πολύ εύστοχη περιγραφή.

Στην πραγματικότητα, φαίνεται να υπάρχει μια υποσυνείδητη, και σε ορισμένες περιπτώσεις συνειδητή πεποίθηση ότι αυτά τα ασύρματα gadgets είναι ένα σύμβολο της «προόδου» για την ανθρώπινη φυλή στο σύνολό της. Μερικοί, όπως οι οπαδοί του Yuval Noah Harari, τους βλέπουν ως θεϊκή τεχνολογία. "Deus ex machina", φέρνοντας κάποιον πιο κοντά στο ωμέγα σημείο της ίδιας της ζωής.

Ενώ το μόνο που πραγματικά κάνουν – εκτός από την αλλαγή της γενετικής και κυτταρικής προδιάθεσης κάποιου – είναι να τον εμπλέκουν όλο και βαθύτερα στην ασφυκτική και άψυχη εικονική ατζέντα της «τεχνολογίας». Ο δρόμος προς την κόλαση.

Και, όπως σίγουρα θα γνωρίζετε μέχρι τώρα, εδώ είναι που οι σκοτεινοί αρχιτέκτονες του ελέγχου θέλουν να είμαστε.

Πάρτε την απείθαρχη γοητεία - και την εξάρτηση από - την τεχνολογία αρκετά μακριά και βυθίζεστε σε αυτήν.

«Εκεί που πηγαίνει η προσοχή ρέει ενέργεια» δεν είναι απλώς μια ωραία μικρή παραβολή, είναι μια παρατηρησιακή αλήθεια που έχει ανοιχτεί στον κόσμο από τους πρωτοπόρους της κβαντικής φυσικής.

Θα μπορούσε να προστεθεί ότι όπου πηγαίνει η απροσεξία, ακολουθεί η δουλεία.

Οι αρχιτέκτονες του ελέγχου εργάζονται για την αναγωγή ζωντανών, αισθανόμενων, συναισθηματικών όντων σε βιολογικούς υπολογιστές προγραμματισμένους στη μήτρα του νου της κυψέλης, και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού παρουσιάζεται ως ένας κενός καμβάς για αυτή τη λειτουργία.

Είναι αυτή η εν πολλοίς ασυνείδητη νοοτροπία που πρέπει να σπάσει προκειμένου η ανθρωπότητα να διασωθεί από τη ζωή σε μια μόνιμα προγραμματισμένη «έξυπνη» φυλακή.

Μια ζωή στην οποία δεν υπάρχει δυνατότητα αυθόρμητης δημιουργικής έκφρασης και μόνο ψίχουλα προσφέρονται ως τροφή για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Η παγίδα έχει στηθεί, αλλά το κίνητρο και η τελική φιλοδοξία της έχουν τουλάχιστον τώρα αποκαλυφθεί.

Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που μπορούν ακόμα να ενεργούν με διάκριση και κίνητρο του δεξιού εγκεφάλου μπορούν να κάνουν τα αποφασιστικά βήματα που είναι απαραίτητα για να αλλάξουν τις συνθήκες τους σύμφωνα με την πρόθεσή τους να μην είναι θύματα.

Υπάρχουν δύο βασικά βήματα που πρέπει να γίνουν. Το ένα είναι υλικό και το άλλο νοητικό ή/και πνευματικό.

Το υλικό περιλαμβάνει τον περιορισμό της ζωής κάποιου σε έναν ακατάστατο, απλό και ουσιαστικά στοιχειώδη τρόπο ζωής σε μια μη αστική τοποθεσία στην οποία κάποιος έχει την ικανότητα να ασκεί κάποια ελεγκτική επιρροή στις βασικές του ανάγκες.

Καθαρό νερό, ζωντανή τροφή, φρέσκος (όσο το δυνατόν) αέρας και λογικό καταφύγιο. Κανένα από αυτά δεν θα είναι 100% αμόλυντο, αλλά θα προσφέρει τα θεμέλια για μια υγιή και δραστήρια ύπαρξη, μέσα στη σχετική ηρεμία ενός τοπίου που εξακολουθεί να επηρεάζεται και να αντανακλά τις αναζωογονητικές δυνάμεις της φύσης.

Οι πόλεις και οι μεγάλες κωμοπόλεις είναι τα επιλεγμένα επίκεντρα της στόχευσης ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και των χαμηλής ποιότητας περιβαλλοντικών κινδύνων για την υγεία. Αποφύγετε τα αν μπορείτε.

Το δεύτερο βήμα είναι νοητικό ή/και πνευματικό. Αλλά το "δεύτερο" είναι μια ακατάλληλη περιγραφή. Είναι μια ανάγκη που πρέπει να αντιμετωπιστεί ταυτόχρονα με το υλικό. Το σώμα, ο νους και το πνεύμα δεν είναι ασύνδετα φαινόμενα.

Εκείνοι που επιθυμούν να απελευθερωθούν από τους αρχιτέκτονες του ελέγχου πρέπει να αναγνωρίσουν ότι ο κόσμος βρίσκεται στο έλεος μιας δαιμονικής διαδικασίας μαζικής κατήχησης, η οποία μπορεί πραγματικά να αντιμετωπιστεί μόνο από μια σωστά αναπτυγμένη ψυχική (διανοητική) στάση σε συνδυασμό με μια αποφασιστική αύξηση των πνευματικών ενεργειών.

Η μασονική/εωσφορική και ψυχοπαθητική κατάσταση επιβιώνει τρέφοντας αρνητικές ενέργειες που προέρχονται από εκείνους που φυλακίζει. Μετατοπίστε το ενεργειακό σημείο εστίασής σας στην πραγμάτωση εκείνων των ανώτερων δυνάμεων που περιμένουν υπομονετικά την προσοχή σας στην άλλη πλευρά του πέπλου – και χάνεστε από τις σκοτεινές δυνάμεις. Μακριά από επιθέσεις χαμηλής δόνησης στην ψυχή κάποιου.

Όχι μόνο αυτό, αρχίζει κανείς να βιώνει την άνοδο μιας δύναμης που ίσως ποτέ δεν πίστευε ότι κατείχε. ή ποια σκέψη ήταν μόνο ένα εξωτερικό φαινόμενο.

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν πολλοί, αυτή η αίσθηση της εσωτερικής αφύπνισης δεν προωθείται με την αποκλειστική υιοθέτηση μιας απομονωμένης εσωστρεφούς μορφής στοχασμού, αλλά με την έξοδο στον κόσμο και την ανάληψη ισχυρών δράσεων που αντιμετωπίζουν την αδικία και την καταπίεση. Αυτό που με πνευματικούς όρους ονομάζεται «υπηρεσία προς την ανθρωπότητα».

Μόνο όταν η εσωτερική καλλιέργεια της αληθινής δύναμης κάποιου συνδυάζεται με τη χρήση αυτής της δύναμης για να φέρει θετική αλλαγή στον κόσμο, η αληθινή προσωπική ανάπτυξη και αφύπνιση αποκτά την κατάλληλη έλξη και η βαθύτερη ύπαρξή του αρχίζει να ανθίζει σε μια ισχυρή ενεργειακή δύναμη για το καλό.

Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε ότι μόνο όταν συνδυαστεί τόσο η εσωτερική φροντίδα (δηλ. ο διαλογισμός) όσο και η εξωτερική δράση για κοινωνική, νοητική, σωματική, οικονομική, πολιτική, ζωική και περιβαλλοντική πλανητική βελτίωση – επιτυγχάνεται τελικά το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε την πόρτα σε μια μεταμόρφωση του διαιρεμένου και κατεστραμμένου από τον πόλεμο κόσμου μας.

Μια αληθινή νοητική και πνευματική δυναμική μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα του κόσμου θαρραλέα, με μια φλογερή επιθυμία να μεταμορφώσουμε στάσιμες και υποβαθμισμένες δυνάμεις ζωής σε πηγές βαθιάς ανυψωτικής ενέργειας.

Αυτή είναι η αληθινή ανθρώπινη δυναμική. Αυτή είναι η κατάσταση που είναι διαθέσιμη σε όλους μας μόλις κατανοήσουμε το γεγονός ότι είμαστε εδώ σε αυτή τη γη για να κάνουμε πραγματικότητα το εξαιρετικό δυναμικό με το οποίο γεννιόμαστε. Αυτό που βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση σε κάθε ένα από τα δεκατρία εκατομμύρια κύτταρα του σώματός μας.

Είμαστε στη Γη, αλλά είμαστε από το σύμπαν. Είμαστε συμπαντικοί σπινθήρες του Υπέρτατου Πυρήνα που έφερε όλη τη ζωή σε ύπαρξη.


Σημείωση από το RW: Δεν είμαστε από το σύμπαν ή τον «Υπέρτατο Πυρήνα». Έχουμε δημιουργηθεί θεϊκά.

Δεν είναι σαφές ποια θρησκεία ακολουθεί ο Julian Rose. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε από τις διάφορες θρησκείες – για παράδειγμα, ο Σιχισμός, ο Ζωροαστρισμός, ο Βουδισμός κλπ – ή παραλλαγές τους. Ωστόσο, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποιες θρησκείες/θρησκείες δεν είναι. Δεν είναι καμία από τις Αβρααμικές θρησκείες: τον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ.

Η πίστη που περιγράφει η Ρόουζ αγνοεί τον Θεό ο οποίος μέσω του Λόγου Του (Ιησούς) δημιούργησε το σύμπαν και τα πάντα σε αυτό, καθώς και αυτό που δεν αποτελεί μέρος αυτού του φυσικού βασιλείου, όπως οι άγγελοι. Οι χριστιανοί δεν λατρεύουν αυτό που έχει δημιουργηθεί – για παράδειγμα, τον «Υπέρτατο Πυρήνα», τα ουράνια σώματα (τον Ήλιο, το φεγγάρι κ.λπ.), τον κόσμο, την ανθρώπινη «συνείδηση» ή τον εαυτό μας. Οι χριστιανοί λατρεύουν τον δημιουργό. Σε αυτούς τους καιρούς δεν πρέπει μόνο να προστατεύσουμε την ακεραιότητα του σώματός μας, αλλά πρέπει επίσης να προστατεύσουμε το μυαλό μας (ψυχές) και το πνεύμα μας από τη διαφθορά.

Η αληθινή μας δύναμη είναι πνευματική, όπως υποθέτει η Ρόουζ, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω μιας προσωπικής σχέσης με τον Θεό Πατέρα μέσω του γιου Του Ιησού.

Ο Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού».—Ιωάννης 14:6

Δεν είμαστε εδώ για να βαδίζουμε σε δουλικό κλείδωμα με κάποια επιθυμία θανάτου από πάνω προς τα κάτω.

Μόνο επειδή έχουμε αποδεχθεί την εξουσία εκείνου που μας εξαπατά να πιστεύουμε ότι είμαστε κατώτεροι θνητοί, κατάλληλοι μόνο για ένα τρισδιάστατο στρατόπεδο φυλάκισης, μια μεγάλη νίκη για τη ζωή επί του θανάτου εξακολουθεί να παραμένει μια χίμαιρα.


Σημείωση από το RW: Δεν είναι σαφές τι εννοεί ο Rose με αυτή την τελευταία δήλωση, αλλά υποθέτουμε ότι εννοεί το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να συγχωνεύσουν τον φυσικό, ψηφιακό και βιολογικό εαυτό μας, όπως θα έλεγε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Σε ένα θρησκευτικό πλαίσιο, για όποιον χρησιμοποιεί τη Χριστιανική Βίβλο ως οδηγό του, η μεγάλη νίκη για τη ζωή επί του θανάτου είναι ο Ιησούς. Η πεποίθηση ότι μια «χίμαιρα» – η οποία θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται σε ανθρώπους και ζώα μαζί, και με κάτι άλλο (συμπεριλαμβανομένου ίσως ενός πνευματικού ή εξωγήινου όντος) – έχει νίκη επί του θανάτου είναι αντίθετη με τον Χριστιανισμό και αναιρεί την πνευματική νίκη για όλους μας, για όλες τις εποχές όταν ο Ιησούς πέθανε στο σταυρό. Για όποιον χρησιμοποιεί τη Χριστιανική Βίβλο ως οδηγό του, η μεγάλη νίκη για τη ζωή επί του θανάτου είναι αυτό που έκανε ο Ιησούς, ο Αμνός του Θεού, για μας ερχόμενος στη Γη, υποφέροντας ως άνθρωπος και πεθαίνοντας στο σταυρό, ώστε να γνωρίζουμε ότι «τετέλεσται».

Είναι περισσότερο από καιρός να απελευθερωθείτε. Το να είμαστε το αυτοκατηχούμενο θύμα μιας αυταπάτης δεν είναι τρόπος να περάσουμε τη σύντομη εκδήλωσή μας στον πλανήτη Γη.

Υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει – πολλή από αυτή – και η παρόρμηση να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο είναι το πιο επίμονο μήνυμα της βαθύτερης κλήσης μας. Το αγνοούμε με δική μας ευθύνη.

Αγκαλιάζοντας το κάλεσμα για δράση, θέτουμε σε κίνηση την πραγματοποίηση τόσο της ατομικής όσο και της συλλογικής χειραφέτησής μας – και όλων των ζωντανών όντων με τα οποία μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη.

Πήγαινε λοιπόν σε αυτό – αμέσως – και μην κοιτάς ποτέ πίσω.
Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Julian Rose είναι πρωτοπόρος της βιολογικής γεωργίας του Ηνωμένου Βασιλείου, συγγραφέας, ραδιοτηλεοπτικός φορέας και διεθνής ακτιβιστής. Είναι συγγραφέας του αναγνωρισμένου βιβλίου 'Overcoming the Robotic Mind'. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου