Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!! Ο ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΔIAKOΣMHTIKOΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ!

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 40 ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ: «ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΒΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ»! 

3 ΒΙΝΤΕΟ



Ολοκαύτωμα στη Γάζα. Το Ισραήλ έκαψε ζωντανά δεκάδες γυναικόπαιδα! 

Η Ισραηλινή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε τέντες σκηνές προσφύγων στην αυλή του νοσοκομείου Al-Aqsa στο Deir Al Balah στη Gaza. Πολυάριθμα θύματα κάηκαν ζωντανά , παιδιά αγκαλιασμένα κατά τη διάρκεια του ύπνου τους...

Ο Αρχικός απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς.H Ισπανίδα τ Υπουργός και νυν Μέλος του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων της Ισπανίας από το 2023 Ione Belarra:

«Το Ισραήλ έκαψε ζωντανούς δεκάδες εκτοπισμένους Παλαιστίνιους που ζούσαν κάτω από σκηνές. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού και του να βάζεις ανθρώπους σε θαλάμους αερίων όπως έκαναν οι Ναζί;».

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ: τα άτομα καίγονται μπροστά στα μάτια μας, τα παιδιά και ορκίζομαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούμε να τη σβήσουμε. 

Δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας…υπάρχουν νεκροί και τουλάχιστον 70 τραυματίες. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δήλωσαν πως το νοσοκομείο γέμισε από τα θύματα που διακομίστηκαν. Είναι η 7η επιδρομή στο νοσοκομείο αυτό…. ”


“Ένας πόλεμος κατά των παιδιών” : 40 παιδιά σκοτώθηκαν από τον Ισραηλινό στρατό κατά μέσο ημερησίως στη Γάζα κατά τη διάρκεια ενός έτους. (UNICEF – BBC)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου