Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η πρωτοχρονιάτικη ευχή της "Κλασσικοπερίπτωσης"

To φιλικό ιστολόγιο "Κλασσικοπερίπτωση" μας έστειλε την πρωτοχρονιάτικη ευχή του. Λόγω εορταστικού τριημέρου την δημοσιεύουμε σήμερα με ένα σχόλιο-αντευχή...
|
Η πρωτοχρονιάτικη ευχή της "Κλασσικοπερίπτωσης"
Πέρασε ο πρώτος χρόνος της κατοχής και όπως όλα δείχνουν οι "αντιεξουσιαστές της εξουσίας " με τον υπόλοιπο θίασο του πάλαι ποτέ Ελληνικού κοινοβουλίου, αφού μας άφησαν έρμαια στην τρομοκρατία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", τώρα θα μας οδηγήσουν στο παγκόσμιο "στρατόπεδο συγκέντρωσης".Πέρυσι περάσαμε διαδοχικά απο όλα τα στάδια της διαπόμπευσης και της εθνικής ταπείνωσης για να καταλήξουμε "ελέω" του κατοχικού μας πρωθυπουργού να γίνουμε το "παράδειγμα προς μίμηση" του ΔΝΤ και της "τρόϊκας".

Τον επόμενο χρόνο εκτός απο τα λαοκτόνα μέτρα , ο Ελληνικός λαός θα έχει ίσως την τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί όχι μόνο για την επιβίωσή του αλλά για την ίδια του την ελευθερία .


Ο πρωθυπουργεύων "έπαρχος" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", ήδη άρχισε να εφαρμόζει την δικτατορία της "παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", υποχρεώνοντας το λαό να εφοδιαστεί με διαφόρων ειδών ηλεκτρονικές κάρτες (κάρτα εργασίας, φοροκάρτα, κάρτα του δημότη κλπ) .


Ο στόχος του, όπως διαρκώς επαναλαμβάνει , είναι να δέσει πισθάγκωνα όλους τους Έλληνες με το υπέρτατο "εργαλείο" των συστημάτων διαχείρισης της ελευθερίας , δηλαδή με την "Κάρτα του πολίτη".


Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι αυτό που θα μείνει στην Ελληνική και παγκόσμια ιστορία σαν εκείνο κατά το οποίο οι Έλληνες είπαν "ΟΧΙ" στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και αγωνίστηκαν για την υπεράσπιση των Θεόσδοτων δώρων της Ελευθερίας και του αυτεξούσιου.


Ευχόμαστε το 2011, να μην είμαστε το "παράδειγμα προς μίμηση" και το αντικείμενο του χλευασμού και της διαπόμπευσης των επιτελείων της "παγκόσμιας κυβέρνησης", αλλά εκείνοι που θα εμπνεύσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης στον αγώνα για ελευθερία.Σχόλιο Οίμου-Αθήνας


Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελλάδα θα περάσει από φτώχεια και πείνα, αλλά το ίδιο βέβαιοι ότι θα κινηθούμε γρήγορα πρός τα μπρός.
Ήδη οι νέες δυνάμεις της χώρας, οι νέοι επιχειρηματίες και το επιστημονικό δυναμικό, που τώρα βρίσκονται στο περιθώριο ή και στην αφάνεια, όταν η προδοτική συμμορία των εγκαθέτων της διεθνούς τοκογλυφικής μαφίας, καταρρεύσει, τότε θα αναλάβουν με νέους επιστήμονες πατριώτες πολιτικούς την αναγέννηση της χώρας. Όσο για τους Moodies πολύ θα τόθελαν να μας κάνουν Αργεντινή! Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όμως!
Ο Έλληνας είναι φτιαγμένος για τις ακραίες καταστάσεις!
Εδώ η ενορίες είναι κύτταρα ζωής και θα παίξουν τον συνεκτικό τους ρόλο, συντονίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό.
Και βέβαια δεν υπολογίζουν το βαρύ μας πυροβολικό!

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!


Διότι αυτά που έρχονται δεν θα βρούν μόνο τους αγιορείτες και τους άλλους μοναχούς και κληρικούς στα γόνατα...
Θα βρούν και τον απλό κοσμάκη που θα βλέπει την ζωντανή παρουσία των αγίων σαν απάντηση στην προσευχή του...

Όλα αυτά βέβαια δεν τα γνωρίζουμε προσωπικά αλλά τα γράφουμε διότι κατά καιρούς και σε ανύποπτο χρόνο, πολλοί άγ. γέροντες τα έχουν πεί, τονίζοντας πως η προσευχή θα είναι η καταφυγή και η σωτηρία μας από όλα τα δεινά.

Αντευχόμαστε λοιπόν και στο φιλικό μας ιστολόγιο της "Κλασσικοπερίπτωσης" αλλά και σ΄όλους τους αναγνώστες μας και μή, καλήν δύναμη και καλή υπομονή με πλούσια προσευχή, για την ασφαλή διάβαση του δυσβατου χρόνου που μόλις μπήκε.
 


Ει ο Θεός μεθ΄ημών ουδείς καθ΄ημών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου