Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

TEΛIKA ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΑ UFO ΤΗΣ ΠΤΕ




ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΡΙ UFOEΠΙΘΕΣΗΣ Η ΠΤΕ








Σχετικά με την ουφολογία, Η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία βλέποντας ότι δεν προχωράει το γελοίο σενάριό της περί UFOεπίθεσης, τα μάζεψε μόνο που κυκλοφόρησε δύο διαφορετικές εκδοχές διάψευσης που συμφωνούν μεν ως πρός τον δήθεν αστροφυσικό, αλλά διαφέρουν ως προς την ουσία της παρερμηνείας... Απολαύστε τις...



ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ



"Αναβάλεται ο πόλεμος με τους εξωγήινους το 2012...Τα διαστημόπλοια είναι ελάττωμα στις φωτογραφίες"

"Ο έμπειρος αστρονόμος Phil Plait που δούλευε για 10 χρόνια στο τηλεσκόπιο Hubble, έψαξε το θέμα και τα αποτελέσματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Πρώτον δεν υπήρχε εργαζόμενος Craig Kasnov στο SETI, στοιχείο που επιβεβαίωσε ο έμπειρος αστροφυσικός του SETI, Seth Shostak. Στην πραγματικότητα το όνομα Craig Kasnov υπήρχε στο SETI αλλά σχετίζονταν με έναν υπάλληλο στο τομέα SETI@Home, υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την αστροφυσική.
Ακόμη ο Plait δήλωσε ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο συγκεκριμένο άρθρο απεικονίζουν υποτιθέμενα διαστημόπλοια, τα οποία είναι «απλά ελαττώματα των εικόνων» που ο ίδιος έχει αντιληφθεί σε χιλιάδες φωτογραφίες τόσα χρόνια που ασχολείται με την αστροφυσική."






ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ


Σύμφωνα με αυτήν κάποιος αστροφυσικός με το όνομα Craig Kasnov, συνεργάτης του Seti, είχε κάνει την αποκάλυψη για τα τρία UFO που πλησίαζαν απειλητικά τη Γη!


Λίγες ημέρες αργότερα ο Graig Kasnoff -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- ο οποίος είναι δημοσιογράφος και από τους πρωτεργάτες του SETI@HOME, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι έκανε τέτοια δήλωση! " Αν βρείτε αστροφυσικό με το όνομα Craig Kasnov στο SETI, δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε για την αποκάλυψή του!", είχε συμπληρώσει!


Το pyles.tv αναζήτησε αστροφυσικό με το όνομα αυτό, αλλά μάταια! Επιπλέον, όπως είναι φανερό από την ανάγνωση του άρθρου της ρωσικής pravda, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φαντασίας του συντάκτη του και γράφτηκε όχι για να αποκαλύψει ότι μας... πλησιάζουν εξωγήινοι, αλλά για να τονίσει ότι είναι τέτοια η λαχτάρα κάποιων ερευνητών να συμβεί αυτό, που μπερδεύουν την επιθυμία με την πραγματικότητα! Με λίγα λόγια: άνθρακες ο θησαυρός!!



ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου