Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ RESEAU VOLTAIRE,

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ THIERRY MEYSSAN KAI MAHDI DARIUS NAZEMROAYA BΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΝΤΑΦΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Ο THIERRY MEYSSAN, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ VOLTAIRE, ΚΑΙ Ο MAHDI DARIUS NAZEMROAYA, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ GLOBAL RESEARCH ON GLOBALIZATION, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΑΠ' Ο,ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ... ΚΑΠΟΙΑ "ΑΔΕΣΠΟΤΗ" ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ, ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ.

ΑΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΩΘΕΝ, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ

[ ΗELLENIC NEXUS ]


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Αυτά που λέγαμε περί προδοτών του λαού της Λιβύης στην χθεσινή μας ανάρτηση επιβεβαιώνoνται ανάγλυφα με την είδηση αυτή. Η γενική επίθεση της σιωνιστικής Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) κατά των λαών της γής ξεκίνησε απ΄την Ελλάδα και βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου