Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!


ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ



Προς το φίλτατο ένα τρίτο των συμπατριωτών που ψήφισαν "μνημονιακούς".

Μα γιατί βρε παιδιά ψηφίζετε τύπους που θάπρεπε να κάτσουν στο σκαμνί για έσχατη προδοσία;

Τώρα, δύο είναι οι σοβαρές προτιμησεις που έχουμε μπροστά μας:

Στις 17 Ιουνίου, ή ψηφίζουμε μια (ω μη γένοιτο) "Μνημονιακή" παράταξη - ή - διαλέγουμε το καλό για την πατρίδα Ελλάδα.

Το είδος του νομίσματος και η "Ευρώπη" (μα τι σημαίνει αυτό;) ας περιμένουν τη σειρά τους.


Η ουσία, το επείγον και κύριο θέμα, είναι οι αλυσίδες της σκλαβιάς του Μνημονίου.

(Έτσι κι' αλλιώς, οι δυσκολίες της οικονομίας είναι κληρονομιά που την έχουν επιβάλει οι αρχηγοί με τους βουλευτές των πουλημένων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ).

Οι απειλές από την "Ευρώπη" (βλέπε χρηματιστές) είναι τώρα τοσο κάλπικες οσο ήταν και οι απειλές το 2004 προς τους Kυπρίους, μόλις πριν το δημοψήφισμα του βρωμερού σχεδίου Ανάν... ("Ήταν η τελευταία τους ευκαιρία" δήθεν). Ευτυχώς που τότε οι Kύπριοι δεν το χάψανε. Ουσιαστικά, όταν γίνονται τέτοιου είδους απειλές, η αλήθεια είναι πάντα το αντίθετο απ' ότι τα πουλημένα ΜΜΕ μας “διαφωτίζουν”...

Πρώτα, με τα αστείρευτα λεφτά τους, μας έχουν διαβρώσει το ήθος. Τώρα, οι ταχυδακτυλουργοί της "Ευρώπης" μας αποπροσανατολίζουν με απειλές και με το κόλπο του "έξω η μέσα απο ευρώ/ Ευρώπη" (άκου λέει “υπέρ η εναντίον" της Ευρώπης). Εκείνο όμως που πραγματικά τους ενδιαφέρει (και τα πουλημένα ΜΜΕ δεν το αποκαλύπτουν) είναι ο πλούτος της πατρίδας μας με όργανο το Μνημόνιο της σκλαβιάς μας.

Στις 17 Ιουνίου, θα τους κάναμε μεγάλη χάρη αν δεν καταφέρουμε, με τη ψήφο μας, τη δημιουργία μιας Ελληνικής κυβέρνησης με τουλάχιστον 180 βουλευτές. Δηλαδή με τη δυνατότητα να κάνει σωτήριες για την Ελλάδα αλλαγές (καταγγελία του Μνημονίου, τροποποίηση Συντάγματος, σωστές διεθνείς συμβάσεις, αποτελεσματική άμυνα, ...).

Είναι ίσως μια ανθελληνική ενέργεια η οποιαδήποτε ψήφος που χάνεται από την "αντι-μνημονιακή" παράταξη (ασχέτως των παραδοσιακών μας "φρονημάτων"). Ξέρουμε ότι μια μοναδική ψήφος μπορεί να είναι καθοριστική... Επιπλεον, ας πείσουμε λοιπον κάποιον που δεν λογαριάζει να ψηφίσει, να το κάνει για να σώσει την πατρίδα του.

Πρώτα, ας σώσουμε την πατρίδα μας. Και μετά, ο καθένας μας, θα μπορεί να έχει την πολυτέλεια να επιστρέψει στο κόμμα που ένοιωθε άνετα μέσα... (Χωρις πατριδα ποιο κομμα θα υπαρχει;) Με απλά λόγια, αυτές οι εκλογές έχουν ιστορική σημασία. Είναι κρίσιμες γιατί παρουσιάζουν μια μοναδική και μοιραία περίπτωση. Η Ελλάδα χαροπαλεύει στα νυχια του Μνημονιου και δεν θ' αντέξει σε περισσότερη προδοσία. Το σιγουρο ειναι οτι θα χαθουμε σαν Ελλαδα με το Μνημονιο και οχι με τη δραχμη...

Το πρακτικό δίλημμα τώρα είναι: ή αποφασίζω μόνο με την πατρίδα και τα παιδιά μου στη σκέψη, ή (ω μη γένοιτο) τα θυσιάζω όλα λόγω ενός εμφυτευμένου φόβου (από τα ΜΜΕ) ή μιας απλής κομματικής συνήθειας (για την ικανοποίηση κάποιων πεπαλαιωμένων ιστορικών φαντασμάτων).

Αν δεν είσαι δεμένος στο κατάρτι όπως ο Οδυσσέας, βάλε κερί στ' αυτιά, γιατί τα παπαγαλάκια και οι σειρήνες των ΜΜΕ είναι διαβολικά στοιχεία. Διάλεξε Πατρίδα τουλάχιστον αυτή τη φορά. Παραχώρησε την ευκαιρία να καταργηθεί το αντισυνταγματικό Μνημόνιο, να μειωθεί το απεχθές χρέος και να τιμωρηθούν οι ξενοκίνητοι προδότες.


Με σεβασμό και αγάπη,

Ένας Κύπριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου