Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΒΟΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΟΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥΚΑΙ Ο ΜΟΣΧΟΣ Ε. ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

Μια ημέρα μετά την δημοσίευση του άρθρου του Γ. Βολουδάκη για τον αποκλεισμό της άλτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου, όπου ετάσετο υπέρ της παραιτήσεως όλων των συναθλητών της από την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες, διαπιστώσαμε ότι και ο Μ. Ε. Λαγκουβάρδος στο ιστολόγιό του  ΜΙΚΡΑ ΔΟΚΙΜΙΑ έχει διατυπώση την ίδια άποψη από τις 26 του μηνός. Γράφει συγκεκριμένα στο άρθρο του:
Εναντίον του αποκλεισμού της Ελληνίδας πρωταθλήτριας απ΄ τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Την εποχή που δεν τηρείται η οδός, οι τιμές είναι ντροπή!" (Κομφούκιος)

Ο αποκλεισμός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας απ΄ τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αν ισχύσει, θα αποδείξει την απαξία των συγκεκριμένων αγώνων.

Οι συνάδελφοί της πρέπει να παραιτηθούν από τις τιμές.

Έστω και ένας άνθρωπος αν αδικείται όλη η ανθρωπότητα αδικείται.

Ο άνθρωπος είναι πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος υπάρχει μόνον ως σκοπός.

 
Η ιστορία θα στιγματίσει τους συγκεκριμένους αγώνες, ως Ολυμπιακούς χωρίς το αίσθημα του δικαίου!

 
"Την εποχή που δεν τηρείται η οδός, οι τιμές είναι ντροπή!"
 
  Άποψη ταπεινή του Οίμου-Αθήνας είναι ότι εφ΄όσον δεν τηρήθηκε αυτή η στάση από τους συναθλητές της Παπαχρήστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, δεν πρόκειται να έχει διακρίσεις, αφού όπως έλεγε ο αγ. γέρων Παΐσιος, "όταν παραβιάζονται οι πνευματικοί νόμοι και κανείς δεν αντιδρά, λειτουργούν οι ίδιοι οι πνευματικοί νόμοι προς αποκατάστασιν του δικαίου".
Ήδη ο πρωταθλητής μας Βλάσης Μάρας που ήταν από τις ελπίδες μας για μετάλλιο, είχε μια απροσδόκητη πτώση και αποκλείστηκε από τον τελικό. Είδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου