Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ 1000 ΑΤΟΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ...

ΒΙΝΤΕΟ
Μιλώντας ενώπιον 800-1000 οπαδών του κόμματός του στην πιο μικρή προεκλογική συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει πολιτικός αρχηγός μετά την Μεταπολίτευση, κλάσμα αυτής που πραγματοποίησε ο Ε.Βενιζέλος στον ίδιο χώρο το 2012 και είχε χαρακτηριστεί "πράσινο ανέκδοτο", ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς "ξεπέταξε" μέσα σε 20'-25' την στενή ομήγυρη και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.Ηταν βραχνιασμένος και είναι περίεργο, γιατί δεν έχει μιλήσει σε άλλες συγκεντρώσεις τελευταία... Μπορεί να κρύωσε...

Η σύνθεση του κόσμου επίσης χαρακτηριστική. Βασικά τρόφιμοι των λαϊκών συσσιτίων του δήμου και της Αρχιεπισκοπής και υπάλληλοι του κόμματος.


Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε τι σημαίνει "στενή ομήγυρη". Κρίμα και για τον ίδιο... H πλατεία έχει κόσμο μόνο σε μία λωρίδα από τα σκαλιά μέχρι την εξέδρα που μιλούσε ο Α.Σαμαράς. Ησυχοι οι τουρίστες πίνουν το καφεδάκι τους στα καφέ της πλατείας και βλέπουν το "χάπενιγκ".

Ηδη μέσα στη ΝΔ ζητούνται ευθύνες από στελέχη του οργανωτικού τομέα για το ποιος οργάνωσε αυτό το φιάσκο το οποίο κόστισε επάνω από 300.000 ευρώ!
ΔΥΟ ΔΥΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΥΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...

ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΛΙΤΣΑ
ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ
ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ
                                             ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου