Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ...


ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, κατά την άφιξη του  Σαμαρά σε προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποιος κινήθηκε απειλητικά κατά των στελεχών της ΝΔ και συνελήφθη από τις πραιτοριανές αστυνομικές αρχές. Μάλιστα, υπήρξαν αποδοκιμασίες κατά την είσοδο του κ. Σαμαρά στο δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα μόλις είδε τον Σαμαρά, άρχισε να φωνάζει : "Ήρθε στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή".

Την ίδια ώρα όμως ένας άντρας μέσα από το πλήθος άρχισε να φωνάζει και κινήθηκε προς το μέρος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο άντρας που προσπάθησε να κινηθεί προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη όπως είπαμε, ενώ άντρες της προσωπικής φρουράς του Σαμαρά, τον φυγάδευσαν στο δημαρχιακό μέγαρο.

Έτσι μετά την Λάρισα, φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητος ο Σαμαράς και στο Περιστέρι, το οποίον σημειωτέον είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος της χώρας και χαρακτηρίζεται μάλιστα ως βαρόμετρο για την ψήφο των δυτικών προαστίων, ενώ ο δημοφιλής δήμαρχος της περιοχής ανήκει στην παράταξή του.

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου