Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ;


ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

3 ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΕΚΛΗΘΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP;

Οι υπεύθυνοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δηλώνουν έκπληκτοι από την περιοχή που σημειώθηκε ο σεισμός, καθώς μόλις πριν 20 ημέρες η περιοχή έδωσε ξανά έναν μικρό σεισμό.

Το βάθος του σεισμού επίσης ήταν εξαιρετικά μικρό, μόλις 5 χιλιόμετρα!

Οι κάτοικοι των βορειοανατολικών προαστείων ένοιωσαν τον σεισμό πολύ έντονα και μερικοί είχαν την αίσθηση ότι πρόκειται για κάποια "έκρηξη"....

Αυτήν την αίσθηση δίνουν οι σεισμοί που προκαλούνται από το HAARP καθώς η βίαιη εκτόνωση της συσσωρευμένης ενέργειας από το δυναμικό της γης γίνεται με τρόπο "εκρηκτικό".  

Το HAARP είναι ένα σύστημα κεραιών που βασίστηκε σε πειράματα του σύγχρονου Αγίου της Επιστήμης Νικολά Τέσλα, ο οποίος προσπαθούσε να τροφοδοτήσει την ανθρωπότητα με δωρεάν και χωρίς μολύνσεις ενέργεια από το δυναμικό της γης.

Τα πειράματά του χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν το υπέρ όπλο  
HAARP που αλλάζει τις καιρικές συνθήκες, ενεργοποιεί ηφαίστεια, προκαλεί σεισμούς και άλλα πολλά.
(5.24- 5.30 στο βίντεο)

Μάλιστα θα δείτε ότι ενώ ο Τέσλα  την εργασία του το 1920 με την οποία όπως είπαμε 
 προσπαθούσε να τροφοδοτήσει την ανθρωπότητα με δωρεάν ενέργεια από το δυναμικό της γης την ονόμαζε "Ηλεκτρικός πειραματιστής" μόλις πέθανε το 1943 αμέσως οι New York Times έσπευσαν να τιτλοδοτήσουν την συσκευή του ως "ακτίνα θανάτου" δίνοντάς της διαστάσεις υπερ όπλου!    (8.10- 8.40 στο βίντεο)


Ο Μέγας Σέρβος επιστήμων και εφευρέτης, Νίκολα Τέσλα, δημιούργησε το 1898 μια μηχανή παραγωγής σεισμών. (Σημείωση Οίμου-Αθήνας: Οι πληροφορίες για την ζωή του δίνονται από τους αμερικανούς που παρουσιάζουν ότι ήθελε να εφεύρει υπέρ όπλο) Η «μηχανή σεισμών» του Τέσλα, γνωστή και ως «ταλαντωτής Τέσλα» (Tesla Oscillator), είχε μήκος 30 εκατοστά περίπου και βάρος δύο λίβρες .

Το 1898, το εργαστήριο του Τέσλα στη Νέα Υόρκη στην οδό Houston 48 , τινάχτηκε σχεδόν στον αέρα από αυτή την συσκευή , που λειτούργησε με πίεση αέρα πέντε λιβρών που παρείχε μια μικρή ατμομηχανή.

Το περιστατικό, το απεκάλυψε ο ίδιος ο Τέσλα στην New York World, στις 11 Ιουλίου 1935, λέγοντας ότι ο σεισμός στην γειτονιά, που προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας και ασθενοφόρων , ήταν αποτέλεσμα της μηχανής του.

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε στην επιστήμη σαν το «Συμβάν Τέσλα».

Ο Τέσλα πειραματιζόταν για να βρει τρόπους να διαβιβαστεί κινητήρια δύναμη μέσω της γης!

Πίστευε ότι μεγάλοι ταλαντωτές, 100-200 φορές μεγαλύτεροι από τη μηχανή που κατασκεύασε , θα μπορούσαν να διαβιβάσουν τη χρησιμοποιήσιμη κινητήρια δύναμη οπουδήποτε τον σε ολόκληρο πλανήτη .

Η συσκευή Τέσλα μπορούσε να εντοπίσει σκάφη, υποβρύχια και κτήρια οπουδήποτε στον πλανήτη.

Ο Τέσλα εξέφρασε μεγάλο προβληματισμό για τα αποτελέσματα της τεχνολογίας που ανακάλυψε, και τούτο διότι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου άπαξ και αρχίσει η ταλάντωση εντός του εσωτερικού της Γης.

Αυτή η ταλάντωση μπορεί να διαλύσει τη Γη σε κομμάτια.

Τον Ιανουάριο του 1978, το περιοδικό «Specula», δημοσίευσε άρθρο που περιέγραφε το φαινόμενο που μπορούσε να παραχθεί εντός της Γης σύμφωνα με το «Συμβάν Τέσλα».

Σύμφωνα με το άρθρο , τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ορισμένων συχνοτήτων τα οποία διαβιβάζονται εντός της Γης ,δύνανται να σχηματίσουν στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις σε αλληλουχία με τα στατικά κύματα δύνανται να προξενηθεί μια διάσπαση του τεραστίου ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος της Γης και να τροφοδοτήσει και να ενισχύσει τα εξ επιρροής στατικά κύματα .

Κατ’ αυτόν τον τρόπο , τα στατικά κύματα ενισχύονται διότι τροφοδοτούνται με περισσότερη ενέργεια από εκείνη που τροφοδοτήθηκε από την επιφάνεια της Γης. Με την τεχνική της μετρήσεως της επιδράσεως (interferometer techniques) γιγάντια στατικά κύματα δύνανται να συνδυασθούν για να παράγουν στενή δέσμη μιάς μεγάλης ενέργειας. Αυτή η συγκεντρωμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς παραγωγή σεισμών σε μεμακρυσμένα σημεία.

Όλοι οι επιστήμονες, συμφωνούν ότι θεωρητικά και κάτω από ορισμένες συνθήκες η συντονισμένη ταλάντωση μπορεί να λάβει χώρα, αλλά οι διαφωνούντες επισημαίνουν ότι πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί γιατί απαιτούνται αστρονομικά ποσά ενέργειας.

Επομένως όποιος μπορούσε να παράγει την αναγκαία ενέργεια θα είχε και το υπερόπλο του Τέσλα.

Από το 1898 έχουν περάσει 112 χρόνια. Όμως τον Απρίλιο του 1997, ο τότε υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ κ.Ουίλιαμ Κοέν, έκανε την ακόλουθη περίεργη και πολυσήμαντη δήλωση : «Ορισμένοι αναπτύσσουν ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , ώστε να μπορούν να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς και να προκαλούν εκρήξεις ηφαίστειων , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 )Η Κύπρος εκτός από κοιτάσματα φυσικού αερίου έχει εγκατεστημένο στην Αγγλική βάση ένα μικρό σύστημα  κεραιών  HAARP.

Δείτε το βίντεο 
Σχετικό είναι και το βίντεο με το περιεχόμενο της τελευταίας  συνέντευξης του Έλληνα Τέσλα, του πυρηνικού φυσικού Γεωργίου Γκιόλβα.

ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο "ΣΕΙΣΜΟΣ" ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 
HAARP, ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ  ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ"...

ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου