Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ (ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΣΕ ΖΩΑ...

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΡΟΦΗ  



Γράφει ο  Brandon Smith

Στις αρχές του 2020, εν μέσω του lockdown για τον κορωνοϊό, τα μπλε κράτη που διοικούνται από αριστερούς κυβερνήτες επιδίωξαν εντολές με ακραία προκατάληψη. Σε κόκκινες πολιτείες όπως η Μοντάνα, μετά τους πρώτους ή δύο μήνες οι περισσότεροι από εμάς απλώς αγνοήσαμε τους περιορισμούς και συνεχίσαμε τη ζωή ως συνήθως. 

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Covid δεν ήταν η απειλή που οι ομοσπονδιακές αρχές έκαναν. Ωστόσο, σε πολιτείες όπως το Μίσιγκαν η μέγγενη σφίγγονταν όλο και πιο σφιχτά υπό τις οδηγίες σκιερών ηγετών όπως η Γκρέτσεν Γουίτμερ.

Ο Whitmer χρησιμοποίησε το Covid ως ευκαιρία για να θεσπίσει ορισμένους περίεργους περιορισμούς στο κοινό, συμπεριλαμβανομένης της εντολής που απαγορεύει στα μεγαλύτερα καταστήματα να πωλούν σπόρους και προμήθειες κήπου σε πελάτες. «Αν δεν αγοράζετε τρόφιμα ή φάρμακα ή άλλα βασικά είδη, δεν πρέπει να πηγαίνετε στο κατάστημα», είπε η Whitmer όταν ανακοίνωσε την παραγγελία της. 

Ο αριστερός κυβερνήτης ήταν εντάξει με τις αγορές λαχείων και ποτών, αλλά όχι εργαλείων κηπουρικής και σπόρων.

Ποτέ δεν έδωσε έναν λογικό λόγο για τον οποίο στόχευσε τις προμήθειες κήπου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινότητα ετοιμότητας κατάλαβαν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται: Αυτό ήταν ένα beta-test για ευρύτερους περιορισμούς στην ανεξαρτησία των τροφίμων. 

Υπήρχε ευρέως διαδεδομένη ρητορική στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθ' όλη τη διάρκεια του 2020 που επιτίθεντο σε όποιον συσσώρευε τα απαραίτητα ως «θησαυριστές», και τώρα κυνηγούσαν ανθρώπους που σχεδίαζαν μπροστά και προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν τη δική τους τροφή. Η εγκατάσταση ΔΕΝ ήθελε οι άνθρωποι να αποθηκεύουν ή να παράγουν μια προσωπική προμήθεια τροφίμων.

Μια άλλη προοπτική που συζητήθηκε ανοιχτά μεταξύ των παγκοσμιοποιητών ήταν η ιδέα ότι τα lockdown ήταν «χρήσιμα» με τρόπους πέρα ​​από την αναχαίτιση της εξάπλωσης του covid (τα lockdown ήταν στην πραγματικότητα άχρηστα για να σταματήσουν την εξάπλωση του covid). Πρότειναν ότι αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικά για την πρόληψη των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα και τη διάσωση του κόσμου από την «κλιματική αλλαγή». Η ιδέα του κλιματικού lockdown άρχισε να διαδίδεται.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα από τότε για την ύπαρξη της ατζέντας περιορισμού του κλίματος , αλλά τα άρθρα και οι λευκές βίβλοι που εκθειάζουν τις αρετές του τερματισμού λειτουργίας του πλανήτη στο όνομα της κλιματικής αλλαγής είναι εύκολο να βρεθούν και να διαβαστούν. Οι παγκοσμιοποιητές και οι ακαδημαϊκοί υπερασπιστές τους ήθελαν ΜΟΝΙΜΟ lockdown , ή επαναλαμβανόμενα lockdown κάθε δύο μήνες, κλείνοντας τις περισσότερες ανθρώπινες δραστηριότητες και ταξίδια εκτός βασικής παραγωγής.

Έχω υποστηρίξει στο παρελθόν ότι αυτό που έκανε η Whitmer στο Μίσιγκαν ήταν μέρος αυτής της ατζέντας – ότι η απαγόρευση της προσφοράς στον κήπο της ήταν μέρος ενός ευρύτερου στόχου που δεν είχε καμία σχέση με την ασφάλεια της δημόσιας υγείας και οτιδήποτε είχε να κάνει με το να εμποδίζει τους ανθρώπους να προετοιμάζονται. Οι έλεγχοι του Covid προορίζονταν μόνο να είναι πρόδρομος των ελέγχων άνθρακα.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε περισσότερη επιβεβαίωση αυτού, καθώς μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ισχυρίζεται ότι τα εγχώρια τρόφιμα παράγουν πέντε φορές περισσότερες εκπομπές άνθρακα από τις μεθόδους βιομηχανικής καλλιέργειας. 

Με άλλα λόγια, οι ιδιωτικοί κήποι θα μπορούσαν να θεωρηθούν απειλή για το περιβάλλον. Η Telegraph και άλλες εταιρικές πλατφόρμες έχουν ξεπεράσει την ιστορία και πιστεύω ότι αυτό είναι λόγος ανησυχίας.

Η μελέτη περιλαμβάνει ανάλυση διαφόρων κήπων από μεμονωμένα οικογενειακά οικόπεδα μέχρι αστικά και κοινοτικά οικόπεδα και ισχυρίζεται ότι η «υποδομή κήπου» για μεμονωμένα οικόπεδα (όπως υπερυψωμένα κρεβάτια) συμβάλλει πολύ μεγαλύτερη ρύπανση από άνθρακα από ό,τι η γεωργία μεγάλης κλίμακας. 

Η μελέτη φαίνεται να αγνοεί το γεγονός ότι τα υπερυψωμένα κρεβάτια είναι πιο αποτελεσματικά και καλλιεργούν περισσότερα τρόφιμα σε μικρότερο χώρο, αλλά αμφιβάλλω ότι ενδιαφέρονται πραγματικά να λάβουν υπόψη τέτοια πράγματα.

Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να μπερδευτεί με αυτό και να υποθέσει ότι ισχύει το αντίθετο – Δεν θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΗ για το περιβάλλον η καλλιέργεια τροφίμων στο σπίτι; Όχι εάν η χρηματοδότησή σας βασίζεται στην απεικόνιση των ανεξάρτητων προμηθειών τροφίμων ως κακών για τον πλανήτη. 

Η μελέτη χρηματοδοτείται από πλήθος διεθνών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του Προγράμματος Horizon της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αναφέρει τις «100 ουδέτερες από το κλίμα και τις έξυπνες πόλεις έως το 2030» ως έναν από τους στόχους του έργου του. 

Αυτές οι 100 πόλεις υποτίθεται ότι θα λειτουργήσουν ως εμβληματικά μοντέλα για την ενδεχόμενη κατάληψη όλων των πόλεων από την ατζέντα άνθρακα έως το 2050.

Τέτοιες ομάδες έχουν δισεκατομμύρια δολάρια στη διάθεσή τους και εστιάζουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της νομισματικής δύναμης στην έρευνα για την κλιματική αλλαγή (προπαγάνδα). 

Πιστεύω ότι η μελέτη του Μίσιγκαν είναι στηθεί υπέρ ενός προκαθορισμένου αποτελέσματος; Πιθανώς. Όταν αυτές οι μελέτες χρηματοδοτούνται από παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα, τα αποτελέσματά τους φαίνεται να ευνοούν πάντα τους παγκοσμιοποιητικούς στόχους. 

Η ίδια η μελέτη δεν υποστηρίζει απαραίτητα ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν την κηπουρική, αλλά ωθεί την αφήγηση ότι οι έλεγχοι του άνθρακα είναι απαραίτητοι, ακόμη και σε ατομικό επίπεδο.

Η έκθεση του Μίσιγκαν μπορεί να φαίνεται σαν μια ανούσια υποσημείωση. Ωστόσο, όπως είδαμε πέρυσι με μια μελέτη από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων σχετικά με τις φυσικές συσκευές gad, αυτές οι μικρές και ασαφείς μελέτες χρησιμοποιούνται συχνά για να δικαιολογήσουν μεγάλης κλίμακας κρατικές παρεμβάσεις στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. 

Η μελέτη CPSC ενέπνευσε μήνες συζητήσεων από Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ που απαιτούσαν να απαγορευτούν οι συσκευές αερίου, συμπεριλαμβανομένων των σόμπων, επειδή ΜΠΟΡΕΙ να προκαλούν παρενέργειες στην υγεία, ειδικά στα παιδιά (αποδεικνύεται ότι η μελέτη δεν είχε συγκεκριμένη βάση για αυτόν τον ισχυρισμό).

Οι αριστεριστές και οι παγκοσμιοποιητές δεν ενδιαφέρονται για την προστασία της υγείας σας. νοιάζονται για το πώς αυτές οι μελέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φοβούνται τον μαγικό, αυξάνοντας έτσι τη δύναμή τους. Με άλλα λόγια, αν μπορείς να νοθεύσεις την επιστήμη, τότε μπορείς να νοθεύσεις τους νόμους.

Είδαμε κάτι παρόμοιο σε μια μελέτη του ΟΗΕ το 2006, η οποία υποστήριξε ότι η παραγωγή κρέατος συνεισέφερε σχεδόν στο 20% όλων των εκπομπών άνθρακα και ήταν χειρότερη για το περιβάλλον από τις μεταφορές. 

Η μελέτη αποκαλύφθηκε το 2010 ως «ελαττωματική» (δόλια), αλλά για χρόνια τα μέσα ενημέρωσης και οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις χρησιμοποιούσαν τα ψευδή συμπεράσματά της ως εφαλτήριο για να απαιτήσουν περιορισμούς και απαγορεύσεις στην παραγωγή κρέατος στο όνομα της διάσωσης του κλίματος.

Εάν πιστεύετε ότι ο πόλεμος κατά της γεωργίας που μαίνεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη έχει σκοπό μόνο να επηρεάσει τις βιομηχανικές εκμεταλλεύσεις, ξανασκεφτείτε το. 

Το ίδρυμα θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το ανθρωπογενές ψέμα της κλιματικής αλλαγής για να υπαγορεύσει ΟΛΗ την παραγωγή τροφίμων, μέχρι τον ανεπιτήδευτο κήπο της αυλής σας. Και δεν θα περιορίσουν τις προσπάθειές τους στην ΕΕ. θα έρθουν μετά τις αμερικανικές φάρμες με τους ίδιους περιορισμούς.

Αυτό είναι πραγματικά το θέμα των παγκοσμιοποιητικών προγραμμάτων «καθαρού μηδέν» και των πόλεων 15 λεπτών – Βασίζονται στην ιδέα ότι όλη η ανθρώπινη δραστηριότητα πρέπει να παρακολουθείται και να διαχειρίζεται. 

Λένε ότι είναι για το καλό του πλανήτη, αλλά τα συστήματα που θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή από το 2030 έως το 2050 μοιάζουν με μια νέα ψηφιακή φεουδαρχία, μια κοινωνία όπου οι γραφειοκρατίες παρακολουθούν και εντοπίζουν και μικροδιαχειρίζονται κάθε πτυχή της ζωής σου. 

Οι ελίτ επωφελούνται πολύ, ενώ δεν αποδεικνύουν ποτέ ότι οι εκπομπές άνθρακα αποτελούν κίνδυνο για κανέναν.

Γιατί η εμμονική εστίαση στο φαγητό; Γιατί αν οι άνθρωποι έχουν το δικό τους φαγητό, τότε μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να επαναστατήσουν ενάντια σε περαιτέρω εντολές. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Το τέλος του παιχνιδιού είναι προφανές - Ελέγξτε το φαγητό και ελέγχετε τον κόσμο. Κάντε το στο όνομα της σωτηρίας του πλανήτη και πολλοί άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν ακόμη και όταν τους λιμοκτονείτε.

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά που κάνει η Alt-Market, ενώ παράλληλα λαμβάνετε περιεχόμενο για προηγμένες τακτικές για την καταπολέμηση της παγκοσμιοποίησης, εγγραφείτε στο αποκλειστικό ενημερωτικό μας δελτίο The Wild Bunch Dispatch. Μάθετε περισσότερα για αυτό ΕΔΩ .

Καθώς ο κόσμος απομακρύνεται από τα δολάρια και προς τα Ψηφιακά Νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC), είναι το 401(k) ή το IRA σας πραγματικά ασφαλές; 

Μια έξυπνη και συντηρητική κίνηση είναι η διαφοροποίηση σε ένα φυσικό χρυσό IRA. Με αυτόν τον τρόπο οι αποταμιεύσεις σας θα είναι σε κάτι σταθερό και ανθεκτικό. Αποκτήστε το ΔΩΡΕΑΝ κιτ πληροφοριών για Gold IRA από την Birch Gold Group. Χωρίς δεσμούς, μόνο ηρεμία. Κάντε κλικ εδώ για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας σήμερα.



Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Brandon Smith στη διεύθυνση:








1 σχόλιο:

  1. Είναι πράγματι άκρως λυπηρό, εμείς που έχουμε την ύψιστη τιμή και χαρά να λαμβάνουμε σχεδόν κάθε Κυριακή τα μηνύματα του Κυρίου, ο οποίος διαλέγεται με μας σε πραγματικό χρόνο, όπως έκανε και με τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, να δεχόμαστε και να διασπείρουμε λογισμούς ψιλής λογικής και όχι αταλάντευτης Πίστης και εμπιστοσύνης προς το Σωτήρα Χριστό.

    Η περιέργεια και η πολυπραγμοσύνη δεν είναι του Πνεύματος του Θεού. Κι εδώ σταματώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή