Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ...

ΡΑΒΙΝΟΣ ΜΕΝΤΕΛ ΚΙΣΕΝ: «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2027.» Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΑΟΣ. ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΈΘΝΗ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΣΣΙΑ" ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.


ΒΙΝΤΕΟ 


Ραβίνος Μέντελ Κίσεν/ Mendel Kissen : «Ο Μεσσίας (Αντίχριστος) έρχεται μέχρι Οκτώβρη 2027.» Ο Τραμπ (στα εβραικά=Μεσσίας) χρίστηκε με το χτύπημα στο αυτί (Βίβλος – Έξοδος) Θα βοηθήσει να γίνει ο Τρίτος Ναός. 

Θα γίνει επί θητείας του το Ιουδαικό Βασίλειο επί όλης της γης με έδρα την Ιερουσαλήμ. Νέα Ηνωμένα Έθνη θα γίνουν που θ΄ αντικαταστήσουν τα σημερινά ενωμένα στην υπηρεσία του Θεού. Θα διευθύνονται από το ”Μεσσία” με έδρα στην Ιερουσαλήμ:

O Μessiah επέλεξε να είναι στην υπηρεσία του Ιουδαϊκού λαού και οι Ιουδαίοι στο Μεσσία. 

To γδάρσιμο του δεξιού αυτιού του προέδρου Τραμπ ήταν μια συμβολική χειρονομία της Εξόδου 21.6 όπου στο κεφάλαιο της Τορά ότι ένας υπηρέτης που θέλει να παραμείνει με τον Κύριο του πρέπει να έχει το δεξί του αυτί τρυπημένο (σσ Έξοδος /ΠΔ 21:6 καὶ τρυπήσει ὁ κύριος αὐτοῦ τὸ οὖς τῷ ὀπητίῳ, καὶ δουλεύσει αὐτῷ εἰς τὸν αἰῶνα) και θα τον υπηρετεί για πάντα. 

Ο Τραμπ ορίστηκε αυτός είναι ο υπηρέτης του Θεού και χρίστηκε. Aκριβώς όπως ο Κύρος ο Μεγάλος σχεδόν 2400 πριν .

Έχουμε διευκρινίσει σε πολλά βίντεο ότι η απόλυτη dateline για τη Λύτρωση είναι μέχρι το τέλος του Εβραικού έτους 5787 που αντιστοιχεί στις 2 Οκτώβρη του 2027. Δηλ. 1167 μέρες από σήμερα. 

Έτσι η Λύτρωση σίγουρα θα συμβεί κατά τη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ. Και έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι ο Τραμπ επιλέχθηκε να εξαγοράσει τις αμαρτίες του …. προσφέροντας τη βοήθεια του να οικοδομηθεί ο Ναός στο όρος του Ναού και να εγκατασταθεί το Ιουδαικό Βασίλειο πάνω σε όλη την ανθρωπότητα με έδρα την Ιερουσαλήμ. Ίσως αυτό δεν είναι τυχαίο η αριθμητική αξία του (ονόματος) Ντ. Τραμπ στα εβραικά ισούται με ”Μεσσίας”. Πρέπει να ήταν γιος του Δαβίδ. 424.

Σε κάθε περίπτωση ο Τραμπ κάνει λάθος αν νομίζει ότι επιλέχθηκε να κάνει ξανά Μεγάλη την Αμερική. Αυτός να μην αμφιβάλει ότι θα κάνει πολύ καλά πράγματα θα δυναμώσει την οικονομία θα προστατεύσει τους αδερφούς και θα επιτρέψει την θρησκευτική ελευθερία που θ’ ακμάσει. 

Αλλά η Αμερική ποτέ δεν θα γίνει Μεγάλη χώρα από μόνη της γιατί οι μέρες της είναι μετρημένες όλες οι ελίτ μας θεσμοί και κέντρα εξουσίας και επιρροής επί της πλειοψηφίας των Αμερικανών σάπισαν. 

Είναι περί τα 30 κολέγια όπου φοίτησαν οι μελλοντικοί ηγέτες των ΗΠΑ που υποστηρίζουν τα βιτσιόζικα τέρατα της Χαμάς κατά των ιερών στρατιωτών της IDF. Όχι ο Τραμπ δεν μπορεί να το αντιστρέψει αυτό. Tο μεγαλείο των ΗΠΑ δεν έγκειται στη δική τους επιτυχία.

 H Αμερική θα ξαναγίνει μεγάλη όταν έρθει ο ”Μεσσίας” και όταν ο αρχηγός αυτής της χώρας εκ μέρους όλου το καλού λαού αυτής θα ταπεινώσει εαυτόν μπροστά στο ”Μεσσία” και θα του ζητήσει να δεχθεί τις ΗΠΑ σε μια νέα Συμμαχία των κρατών που θα δεχθούν την ηγεσία του ”Μεσσία”. 

Νέα Ηνωμένα Έθνη θα γίνουν που θ΄ αντικαταστήσουν τη σύγχρονη καταβόθρα που έχει αυτό το δόλιο όνομα. Πραγματικά Ηνωμένα Έθνη ενωμένα στην υπηρεσία του Θεού.

 Oδηγημένα από το ”Μεσσία” και με έδρα στην Ιερουσαλήμ. Το νιώθω ότι αυτές οι ΗΠΑ υπό την ηγεσία του Τραμπ θα είναι η πρώτη χώρα που θα προστεθούν σε αυτό.”


Το μπελά του βρήκε ο Τραμπ σώνει και καλά να τον βάλουν στο σχέδιο αν αρνηθεί ..δεν θα υπάρξει 2η ευκαιρία.. Δεν τον προορίζουν για ”Μεσσία” αλλά λόγω των συμπτώσεων και εξηγήσεων που δίνουν για δεξί του χέρι.. Την γλίτωσε από τη σφαίρα αλλά δεν θα τη γλιτώσει από τους φανατικούς

Ραγδαίες οι εξελίξεις και όλα αυτά σχετίζονται με τις αναπτύξεις επί του πεδίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου