Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ...

Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΎΨΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΔΥΣΗΣ! ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΗΣΕ Η ΔΥΣΗ!
ΦΩΤΟ


Η Τεχεράνη Ύψωσε το Χριστό ενάντια στο Σιωνισμό Ισραήλ και Σατανισμό Δύσης! Σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο σήκωσαν τεράστια αφίσα με το Μυστικό Δείπνο που λοιδόρησε η Δύση! 

Συνοδεύεται από στίχο του Κορανίου 4:171 «Ο Ιησούς Χριστός, ο γιος της Μαρίας, ήταν αγγελιοφόρος (απεσταλμένος. προφήτης) του Θεού». 4:171

Ένας στίχος είναι ένα μονοπάτι είναι ένα μυστικό μονοπάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στην αλήθεια.….

Από προχθές όλος ο αραβικός κόσμος και οι Ιρανοί έχουν ξεσηκωθεί με τα σατανιστικα όργια των Παρισίων και βλέποντας την απάθεια των χριστιανικών κρατών ζητωκραυγάζουν ”εμείς είμαστε τα αληθινά παιδιά της Μαριάμ..” Διεκδικούν το Χριστό έδειξαν υπερασπιστικό πάθος όταν η Δύση σε Παγκόσμιο πλέον θεσμικό επίπεδο λατρεύει το Σατανά. Έρχονται οι Πέρσες…οι Μάγοι με τα δώρα!



Η Τεχεράνη Ύψωσε το Χριστό ενάντια στο Σιωνισμό Ισραήλ (και το ψευδομεσσία του Αντίχριστο) και Σατανισμό Δύσης!

Ραβίνος Μέντελ Κίσεν: «Ο Μεσσίας (Αντίχριστος) έρχεται ως Οκτώβρη 2027.» Ο Τραμπ (στα εβραικά=Μεσσίας) χρίστηκε με χτύπημα στο αυτί (Τορά-Έξοδος).Θα βοηθήσει να γίνει ο Γ Ναός. Θα γίνει επί θητείας του Ιουδαικό Βασίλειο επί όλης της γης μ’ έδρα Ιερουσαλήμ. Νέα Ηνωμένα Έθνη θα γίνουν θα διευθύνονται από το ”Μεσσία” με έδρα την Ιερουσαλήμ. ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ




4 σχόλια:

  1. Το Άγιο Πνεύμα , όπου θέλει πνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς "Χριστιανοί Ευρωπαίοι" με μασόνους ηγέτες που διορίζονται Φιλο-παπικοί, και Φιλο-Λοάτ, με τα τα πολλά "Κύριε Ελέησον" κοιμηθείτε ... αναπαυτείτε ... κάντε τα μπάνια σας... Εκατομμύρια Μουσουλμάνοι θα μαρτυρήσουν υπέρ του Προφήτη για αυτούς, αλλά στην πραγματικότητα τον Αληθινό Θεό Ιησού Χριστό, τον γιό της Παρθένου Μαριάμ.


    Οι Μουσουλμάνοι Σέβονται και πιστεύουν αυτό που αποκρύβουν οι λεγόμενοι Χριστιανοί ότι ο Προφήτης ΙΣΑ, ο γιος της Παρθένου Μαριαμ θα έρθει για να συντρίψει τον Αντίχριστο, τον ψευδομεσσίαχ των ιουδαίων τον μονόφθαλμο Tzahhal (=Απατεώνα, Ψεύτη). 1,5 Δις Μουσουλμάνοι γνωρίζουν αυτό ακριβώς.



    Οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς (Ίσα όπως αποκαλείται στα αραβικά) ήταν ένας προφήτης του Θεού, γεννήθηκε από μια παρθένα (την Μαρία) και θα επιστρέψει στη Γη πριν την Ημέρα της Κρίσεως για να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και να πατάξει τον Αντίχριστο.
    Για την Μαρία (Μαριάμ στα αραβικά) αφιερώνεται ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο Κοράνι (πρόκειται για το 19ο το οποίο έχει πάρει το όνομα της). Θεωρείται η πιο ενάρετη γυναίκα στο Ισλάμ και είναι η μοναδική γυναίκα στην οποία γίνεται αναφορά στο Ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων. Αξίζει δε να σημειωθεί πως το όνομά της αναφέρεται περισσότερες φορές απ’ ότι στην Καινή Διαθήκη.
    Κάθε φορά που οι Μουσουλμάνοι εκφέρουν το όνομα του Ιησού, όπως άλλωστε κάνουν και για τον Μωάμεθ και τα υπόλοιπα ιερά ονόματα της θρησκείας τους, το συνοδεύουν με την εξής φράση: «Να είναι ευλογημένος».
    Επίσης οι Μουσουλμάνοι παραδέχονται ότι ο Ιησούς πραγματοποίησε θαύματα. Στο Κοράνι ο Ιησούς εμφανίζεται να γιατρεύει τυφλούς, λεπρούς, να ανασταίνει νεκρούς.
    Το Κοράνι αποδίδει ξεχωριστή Τιμή στην Παναγία και στον Χριστό (η μισαλλοδοξία θα έρθει αργότερα από τους ανθρώπους και όχι από τις Ιερά Κείμενα)
    Άχμαντ Ελντίν
    Στην ιερά παράδοση (χαντιθ) του Προφήτη Μωάμεθ αναφέρεται ότι η Παναγία ήταν από τις λίγες γυναίκες που πέτυχε την τελειότητα σαν άνθρωπος.(Al-Bukhari- τόμος 5 βιβλίο 62)
    Πραγματικά η Παρθένος Μαρία, η όπως αποκαλείται στο Κοράνι Μάριαμ, που είναι και η σωστή προφορά του ονόματος της, έχει μια ιδιαίτερη θέση στο Ισλάμ και συγκεκριμένα στο Ιερό Κοράνι. Το 19ο κεφάλαιο του Κορανίου είναι αφιερωμένο στην Παρθένο Μαρία με τον τίτλο «Σουρα Μαριαμ» δηλαδή το «Κεφάλαιο της Μάριαμ» Και είναι ακόμα πιο εκπληκτικό όταν αναλογιστεί κανείς (ιδιαίτερα ένας Χριστιανός) ότι σε ολόκληρη την Αγία Γραφή η μητέρα του Ιησού δεν πολύ αναφέρεται στα ιερά κείμενα, ενώ την ίδια ώρα το Κοράνι κάνει συχνές αναφορές στο όνομα της, την ιστορία της, και την παρουσιάζει στους Μουσουλμάνους ως ένα παράδειγμα πίστης και τελειότητας. Και όλα αυτά πέρα από το κεφάλαιο που είναι αφιερωμένο στην μνήμη της.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.
    ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΗΝ ΣΥΡΙΑ.
    ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ
    ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ,ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ Ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ
    ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή