Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΡΙΤ"

 
OXI ΣΤΟ ΓΕΝΟΣΗΜΟ "ΝΕΡΙΤ"
 
 


ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣτΕ


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΣ DIGEA ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ "ΝΕΡΙΤ" ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ

Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι ήξεραν την απόφαση του ΣτΕ και πρόλαβαν να εκπέμπψουν το σήμα της ανύπαρκτης "ΝΕΡΙΤ" για να φαίνονται εντάξει απέναντι στον νόμο.

Είναι όμως νόμιμοι;

Ασφαλώς και όχι!!!


Πρώτον
 

 

Η κυβέρνηση δια του πελιδνού ύφους του Στουρνάρα απεφάνθη ότι η απόφαση ορίζει ότι η ΕΡΤ έχει κλείσει!


Αυτό είναι παντελώς ανακριβές, διότι η προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων στο ΣτΕ δεν του δίνει την αρμοδιότητα να ανατρέψει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Ως εκ τούτου η απόφαση του ΣτΕ δεν αφορα την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά μονάχα τις συνέπειες του κλεισίματος της.
  

Δεύτερον


Η αποφυγή του ΣτΕ στο να κατονομάσει την ΕΡΤ όταν διατάσσει "τη συνέχιση  της µετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκποµπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δηµόσιο 

ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστηµα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το σημόσιο συμφέρον..." οφείλεται στο ότι δεν εισέρχεται στην ουσία οπότε δεν μπορεί να πεί ποιός είναι ο δημόσιος φορέας που θα εκπέμψει, αλλά λέει σαφώς ότι δεν μπορεί να είναι ο νέος φορέας που θα εκπέμψει, διότι απλούστατα η απόφαση του ΣτΕ αφορά το διάστημα μέχρι να φτιαχτεί αυτός ο νέος φορέας!!!


 

Τρίτον
 
Επείδή η απόφαση αυτή δεν μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης, αποσιωπάται εντέχνως το γεγονός της δυνατότητας προσβολής της πράξεως με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ! Αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο και γιαυτό προκρίθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία επαναλαμβάνουμε είναι προσωρινα!

 

 
Τέταρτον


Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο μόνος δημόσιος τηλεοπτικός φορέας που μπορεί να μεταδώσει ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές είναι η ΕΡΤ, καθόσον το "γενόσημό" της, η  "ΝΕΡΙΤ", είναι ακόμη ασύστατη και η εκπομπή σήματος με τον λογότυπό της, παντελώς παράνομη!


Πέμπτον

 
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ είναι απολύτως βέβαιο ότι θα προσφύγουν και κατά της πράξεως νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ και τότε το δικαστήριο θα μπεί στην ουσία της υπόθεσης!
Ως τότε όμως και σίγουρα μέχρι να συσταθεί Νέος Δημόσιος Φορέας Ραδιοτηλεόρασης οποαδήποτε εκπομπή σήματος από γενόσημα τύπου "ΝΕΡΙΤ" είναι παράνομη!!!



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣτΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου