Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΛΑΓΚΑΡΝΤ:"ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ..."


ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!




Γράφει ο Ρωμανός

Έχω κουραστεί πλέον να γράφω, θα το έχετε διαπιστώσει πιστεύω οι περισσότεροι... 

Και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί κανείς πλέον να τους παίρνει στα σοβαρά, όχι μόνον τους δωσίλογους και τους προδότες αλλά και τους προϊσταμένους τους "ευρωπαίους", ούτε κάν αυτούς τους αρχιτραπεζίτες  που από τον 18ο αιώνα πασχίζουν να κυριαρχήσουν στον πλανήτη και να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία!

Γιατί πώς να πάρεις στα σοβαρά τα μορμολύκεια χούφταλα σαν τον  Τζέικομπ Ρότσιλντ ή τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ ή τον σταφιδιασμένο υπηρέτη τους τον Σόρος, που ενώ είναι και με τα δύο πόδια στον τάφο, πασχίζουν να αυξήσουν τα πλούτη τους και να εγκαταστήσουν το δαιμονικό πολίτευμα της παγκόσμιας δικτατορίας...


Ο φίλος του Χριστού ο Λάζαρος, λέει η παράδοση, πώς όταν με το πρόσταγμα του Χριστού γύρισε από τον άδη, δεν ξαναγέλασε ποτέ πιά, παρά μόνον μια φορά που είδε κάποιον να κλέβει ένα πήλινο κανάτι. Όταν τον ρώτησαν τί ήταν αυτό που τον έκανε να γελάσει είπε:"Γιατί είδα το ένα χώμα να κλέβει το άλλο χώμα..."

Φανταστείτε τί γέλιο θα έρριχνε με τους παραλυμένους βρωμόγερους, που ενώ σε λίγο οι δαίμονες θα απαιτούν την ψυχή τους, αυτοί ετοιμάζουν την επίγεια κόλαση για ολόκληρη την ανθρωπότητα...

Αυτός ο μεγάλος πρόλογος αποτελεί την εξήγηση για το γεγονός ότι από δώ και πέρα θα τους παίρνω στο ψιλό, όλους αυτούς που καμώνονται τους παντοδύναμους και νομίζουν ότι θα κυριαρχήσουν επί των λαών, όπως ακριβώς οι πρόγονοί τους οι φαρισαίοι νόμιζαν ότι θριάμβευσαν επί του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και αυτοί τώρα βρίσκονται κατησχυμένοι (καταντροπιασμένοι) χωρίς πίστη, χωρίς ιερείς, χωρίς ποιμένα, με κάτι ψευτοδιδασκάλους που σαν γνήσιοι υποκριτές που είναι, όταν κάποιος πεθαίνει σκύβουν και του ψυθιρίζουν στ΄ αυτί ότι 
ο Μεσίας έχει έρθει!

Το μοναδικό που έχω στα σοβαρά να τους πώ είναι ότι θριαμβευτής εν τέλει θα είναι μόνον ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, ο Οποίος θα τους συντρίψει "ως σκεύη κεραμέως"! 

Και τώρα στο θέμα μας...

Έκανε λάθος το ΔΝΤ! Το ΔιΝιτροΤολουόλιο της παγκόσμιας οικονομίας, για μιά ακόμη φορά εξεράγη στα χέρια ενός ανυποψίαστου λαού! Ημών των Ελλήνων!
Αλλά μην νομίσει κανείς ότι αυτό έγινε επί τούτου, ήτο λάθος!
Λάθος που έκανε παρασυμένο από την καλωσύνη των "εταίρων" μας στην Ευρώπη, αλλά τί λέω εταίρων, αδελφών να πώ και λίγο είναι, οι οποίοι έσπευσαν να μας δανείσουν για να μήν χρεωκοπήσουμε και απ΄τον ασυγκράτητο αλτρουϊσμό τους, δεν σκέφτηκαν κάν αν μπορούμε να τους τα επιστρέψουμε!

Τραγικό λάθος! Το ομολογούν όλοι πλέον!

Το διακηρύσσουν οι βραβευμένοι με Nobel Price εξαγορασμένοι οικονομολόγοι, όπως ο Κρούγκμαν που μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου κέρδισε πρόσφατα ένα από τα πολύ ωραία θεατρικά debate που στήνονται εκεί στην Α.Ε.Κ. (Αμερικανική Επίγεια Κόλαση) για να διακεδάσουν το κοινό. Εκεί το φοβερό δίδυμο Κρούγκμαν-ΓΑΠ τσάκισε τους "κακούς" χαρίζοντας άφθονο γέλιο  με το τελευταίο του ανέκδοτο ότι πρέπει να φορολογηθεί ο μεγάλος πλούτος!!!

Ο (γ)απάνθρωπος βλέπετε το λέει κι αυτός, ήταν λάθος! 
Τώρα είδε το φώς το αληθινό!
Πρέπει να φορολογηθεί ο μεγάλος πλούτος!
Του τό είχε πεί βέβαια στο πανεπιστήμιο ο καθηγητής του 
ο Ρ. Γούλφ αλλά αυτός το μάθημα το έμαθε από το λάθος του ΔΝΤ!!! Μέχρι τότε ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως!
Έπαθε και έμαθε! Μεγάλο πράμα η γνώση δια της εμπειρίας! 

Το μόνο που μένει τώρα είναι να ιδρύσει ο ΓΑΠ αντιμνημονιακό κόμμα υπέρ της δραχμής!

Τώρα άλλος είναι επάνω στο γαϊδούρι που λέγεται ελληνικός λαός και το πηγαίνει ξεπατωμένο στην ανηφόρα!

Και παίρνει αμπάριζα από τους Κρούγκμαν & ΓΑΠ και φορολογεί τον μεγάλο πλούτο των ακινήτων, κτιρίων, οικοπέδων, ημιυπαιθρίων, κοτετσιών, χωραφιών, βουνοπλαγιών και γενικώς πάσης φύσεως ακινήτων πλήν της ακινήτου αντιδράσεως του όνου που λέγεται ελληνικός λαός και τον πηγαίνει ξεπατωμένο στην ανηφόρα! 

Βέβαια είναι το στουρνάρι δεμένο στο σαμάρι και μαζί βαράνε το γαΐδούρι κάθε λίγο και λιγάκι για να ανεβεί την ανηφόρα, αλλά το λέν κι αυτοί και το φωνάζουν,το πρώτο το μνημόνιο ήταν λάθος.

Και κάπου τρία τέσσερα μνημόνια μετά, θα βγούν και θα το λένε δυνατά, πως ήταν λάθος η φορολόγηση των ακινήτων και πως έπρεπε να είχαν εγκαίρως απολυθεί οι δημόσιοι υπάλληλοι για να μην χρειαστεί αυτό το άδικο μέτρο.

Τότε βέβαια θα είναι κυβέρνηση η α(χ)ρηστερά και θα έχει επιτέλους φορολογήσει τον πλούτο του...καθενός, η φαντασία θα είναι στην εξουσία κι η ιδιοκτησία θα είναι...φανταστική!

Όμως το σαμάρι μαζί με το στουρνάρι, θα λέν και θα φωνάζουν τότε πως η φορολόγηση των ακινήτων ήταν λάθος! Κι ύστερα ποιός ξέρει, μπορεί και να ιδρύσουν το δικό τους αντιμνημονιακό κόμμα και θα είναι και αμεσοδημοκρατικό!

Μέχρι και για σεισάχθεια θα μιλάνε!!!

Λάθος λοιπόν του ΔΝΤ αλλά τί λάθος!!!

Μ΄αυτό το "λάθος" υποθηκεύτηκε η Ελλάδα!
Μ΄αυτό το "λάθος" ξαναέγινε ο Έλληνας ραγιάς!
Μ΄αυτό το "λάθος" έγινε το ψεύτικο χρέος, αληθινό!
Μ΄αυτό το "λάθος" επιτέλους δικαιώνεται ο Σημίτης
Μ΄αυτό το "λάθος" εδραιώνεται η Goldman Sachs!
Μ΄αυτό το "λάθος" οι κυβερνήσεις θα πέφτουνε 
αλλά η απάτη θα μένει...

Η Λαγκάρντ πρέπει να είναι υπερήφανη!

Τέτοια σωστά λάθη είναι σπάνιο να συμβούν!

Πόσοι έχουνε την χαρά ένα τέτοιο λάθος 
να εξομολογηθούν στον ιεροεξεταστή τον Σόιμπλε ; 

Βλέπετε το λάθος το σωστό 
είναι αυτό που επισυμβαίνει την κατάλληλη στιγμή!

Μόνο που ενδέχεται, λέω, μπορεί και ο Ελληνικός λαός, το γαϊδούρι, να κάνει λάθος!  Καθώς ξεπατωμένο ανεβαίνει την ανηφόρα να πάρει φόρα και με μια κλωτσια  να γκρεμοτσακίσει και σαμάρια και στουρνάρια κι όλα τα τροϊκανά σκυλιά...
      
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου