Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

O NOTHΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ΣΦAKIANAKHΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ...


ΑΠΟ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ...ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ!

 
 
 
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δημοσιεύουμε μικρά αποσπάσματα από μια τεράστια συνέντευξη που έδωσε και με την οποία δεν θα ασχολούμασταν, αν έλειπε η τελευταια ερώτηση και απάντηση που είναι ομολογία μεγάλου θαύματος της Παναγίας.
Δείτε πόσες αρλούμπες λέει περι εκκλησίας και Χριστού αλλά στο τέλος, εντελώς αναπάντεχα, διηγείται ότι δεν έγινε...έκτρωμα χάρη σε μιαν εμφάνιση της Παναγίας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ  


Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο ρόλος της εκκλησίας;

«Η εκκλησία; Από μόνη της η ονομασία τι σημαίνει; Ζητιανιά(sic). Έκκληση. Κάνεις έκκληση στον άγνωστο (sic) Θεό να σε βοηθήσει.(sic!!!) Ελα μου όμως που συν Αθηνά και χείρα κίνει. Δηλαδή βοήθησε τον εαυτό σου αδερφάκι μου και περίμενε και από την Θεία δύναμη, αλλά όχι σηκώνω τα χέρια και αρχίζω τα Παναγιά μου βόηθα και τα έχει ο Θεός».


Η εκκλησία βοηθάει τον λαό;

«Πως δεν τον βοηθάει, τον ναρκώνει, τον κρατάει σε καταστολή. Ανέκαθεν και επί τουρκοκρατίας  αυτός ήταν ο ρόλος της εκκλησίας, η καταστολή του λαού».(Π.χ. Παπαφλέσσας, Αθανάσιος Διάκος και άλλοι...καταστολείς! )


Πολλές φορές και χωρίς να υπάρχει τέτοια δήλωσή σου σε έχουν κατηγορήσει για άθεο…

«Χέστηκα! Άκου να δεις, αυτοί που με κατηγορούν το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι πραγματικά είναι άθεοι. Δεν πιστεύουν σε κανέναν Θεό. Η Ιερά Εξέταση, εκκλησία ήταν (sic!), πίστευε σε Θεό; Οι άνθρωποι αυτοί που τώρα είναι κρατούντες στην εκκλησία πιστεύουν σε Θεό από την στιγμή που έχουν πάρει από τους Τούρκους(;;;) όλη αυτήν την περιουσία που έχουν; Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου εγώ το έκανα ή η εκκλησία;

Το ότι η εκκλησία έχει χρήματα, έχει περιουσία και την πληρώνουμε εμείς(;;;), μας εγώ δεν είμαι χριστιανός γιατί να σε πληρώνω αγοράκι μου; Πήγαινε δούλεψε. Προσέφερε εργασία όχι να έρθεις να πληρωθείς από εμένα. Από μένα; Τι λες αγόρι μου; Μαγαζί δεν είσαι;(sic) Ε, κάνε τα κουμάντα σου.
............................................................................................................

Έχεις πει ότι ο Χριστιανισμός είναι εχθρός του Έλληνα; 
 
«Του Ελληνισμού.  Διότι ο Ελληνισμός είναι πνεύμα και ο Χριστιανισμός είπαμε τι είναι».(Πότε το είπαμε;;;) 


............................................................................................................

Ιησούς ή Σωκράτης;

«Εκ των πραγμάτων Σωκράτης. Προϋπήρχε κιόλας. Δηλαδή πριν τα ακούσουν από τον Ιησού τον Ναζωραίο των Βασιλιά των Ιουδαίων, τα είχε πει ο Σωκράτης.(sic!!!!!)
...............................................................................................................

Το Παναγιώτης αληθεύει ότι προήλθε από ένα όραμα που είχε δει ο παππούς σου;

 «Μόνον ο παππούς μου με έλεγε Παναγιώτη και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ναι, είχε δει ο παππούς μου ένα όραμα.
Ήταν στο κρεβάτι και διάβαζε την εφημερίδα του και μου το εξιστόρησε μετά και μου λέει:

«Παναγιώτη, κάποια στιγμή όπως διαβάζω την εφημερίδα νιώθω μια παρουσία στο δωμάτιο και αφού δεν μιλάει, δεν κινείται φαντάζομαι ότι είναι η γιαγιά σου και γυρνάω να δω και βλέπω μια άγνωστη γυναίκα. Μένω έκθαμβος και μου λέει η κόρη σου είναι έγκυος, το παιδί είναι αγόρι, δεν θα επιτρέψεις να πάθει τίποτα και θα το ονομάσεις Παναγιώτη».

Ο παππούς μου ήταν άπιστος. Τάλε κουάλε. Ανθρωπος μορφωμένος, σκληρός. Από δύο πολέμους είχε περάσει, είχε δύο τρια σημάδια από σφαίρες πάνω στο σώμα του. Αμέσως, λοιπόν, φωνάζει την γιαγιά μου και τις λέει τι μου κρύβεται, όχι απαντάει τι είναι αυτά που λες. Ρε μου κρύβετε κάτι της λέει για να μην σας πάρει και σηκώσει, συνέβη αυτό μου κρύβεται κάτι; Λυγίζει η γιαγιά και του λέει ότι η μάνα μου είναι έγκυος, εν τω μεταξύ είχαν ήδη δύο παιδιά και ξέρεις έκαναν σκέψεις. Δεν θα γίνει τίποτα λέει, γιατί θα σας κόψω τα πόδια, το παιδί θα γεννηθεί και θα βαφτιστεί Παναγιώτης. Ετσι κι έγινε».


Πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου