Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!!

 
ΟΙ ΤΗΛΕΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΙΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ!!!

 
 
Δεν έχει ξαναγίνει μεγαλύτερη γκάφα δωσίλογης κυβέρνησης!
Ο Χίτλερ βάσισε το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του εγχειρήματός του στην προπαγάνδα!

 

Ετούτα εδώ τα φυντάνια της ναζιστικής τουρκοκρατίας μέσα στον οίστρο του δωσιλογισμού τους και  να φανούν εντάξει στην τρόϊκα εξωτερικού, τρώνε τις σάρκες τους.

 
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ΕΡΤ αποτελούσε βασικό πυλώνα της μνημονιακής προπαγάνδας.
Προκειμένου όμως να είναι συνεπείς με τις επιταγές της τρόϊκα εξωτερικού, και να έχουν στην τσέπη τις 2000 απολύσεις μέχρι τέλος Ιουνίου, η δωσίλογοι κλείνουν την ΕΡΤ!!!

δηλαδή κλείνουν την ίδια τους την φωνή!!!

Βασίζονται στους ιδιώτες δωσίλογους, συγνώμη καναλάρχες, θα μου πείτε! Ναι αλλά ότι η ΕΡΤ μπορεί να γίνει αντάρτικο δεν το υποψιάστηκαν;

Τώρα αρχίζει ένας αγώνας υπέρ πάντων!!!

Και μάλλον κατά πως είπε και ο Γ. Αγγελής

ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑΝ ΤΟΥΣ!!!


2 σχόλια:

  1. Το θέμα μας είναι το πώς έκλεισε η ΕΡΤ και φυσικά όχι για τους προφανείς λόγους. Το πραξικοπηματικό της υπόθεσης πρέπει σε αυτή τη φάση να αξιολογηθεί. Το επόμενο βήμα που αφορά την αναμετάδοση της Deutche Welle ουσιαστικά, είναι ξεκάθαρο. Πόσα άλλα παρόμοια πραξικοπήματα θα επαναληφθούν τις επόμενες ημέρες? Μπορείτε να το αξιολογήσετε? Ας επικρατήσει η σωφροσύνη, η λογική και όχι η εκδικητική μανία. Η ΕΡΤ είναι προφανώς χάντρα σε ένα κομπολόϊ και άρα έπεται συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο, αλλά σήμερα που απαντώ στο σχόλιό σου βλέπω πως το "Ήρθεν η ώραν τους" απεδείχθη ορθόν. Διότι πραγματοποιήθηκε αυτό που έγραψα "ότι η ΕΡΤ μπορεί να γίνει αντάρτικο"!
    Οι εξελίξεις τρέχουν, θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή