Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΤΏΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ!!!

ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!

ΒΙΝΤΕΟ




Οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας «τσακίζουν» της Ουκρανική Αεροπορία καταρρίπτοντας το ένα μετά το άλλο τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα που μπαίνουν στον εναέριο χώρο της προκειμένου να κάνουν αεροπορικές επιδρομές και να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις αυτοάμυνας.



Μέχρι στιγμής συνολικά, 10 Ουκρανικά αεροσκάφη και ισάριθμα ελικόπτερα Mi-8 και Mi-24 έχουν «γκρεμιστεί» από τους υπερασπιστές της Νέας Ρωσίας στην πάλαι ποτέ ανατολική Ουκρανία με πιο σημαντική και θανατηφόρα την κατάρριψη του IL-76.

Ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους που ο ναζιστής Ποροσένκο διέταξε «επίθεση για την ανακατάληψη των εδαφών στη νοτιοανατολική Ουκρανία». Γιατί, αν συνεχιστεί η αποτελεσματική δράση των δυνάμεων της Νέας Ρωσίας δεν πρόκειται να μείνει ούτε ένα Ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος και ελικόπτερο.

Και αυτό χωρίς να έχει μπει στη «μάχη» η Ρωσία.

Ανελέητο βομβαρδισμό υπέστησαν τα προάστια του Λούγκανσγκ και του Σλαβιάνσκ από πυρά πυροβολικού των ουκρανικών ναζιστικών δυνάμεων. "Σφυροκοπήθηκαν" ανηλεώς κατοικημένες περιοχές, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι δέκα άμαχοι ανάμεσά τους και ένα πεντάχρονο αγορι. Ακόμα δεν εχει γίνει η πλήρης καταγραφή των απωλειών.

Πρόκειται για έγκλημα πολέμου στο οποίο η Δύση και οι ΗΠΑ βοηθούν και με την σιωπή τους, αλλά και με την υποστήριξή τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Τ.Κέρι μόλις χθες είχε δηλώσει την στήριξή του στο ναζιστικό Κίεβο στην προσπάθειά του εναντίον των "τρομοκρατών".

Σε παρόμοιες περιπτώσεις, όταν τέτοια εγκλήματα είχαν διαπραχθεί τα "φόρτωναν" σε καθεστώτα μη αρεστά στις ΗΠΑ και προκαλούσαν μέχρι και επέμβαση των νατοϊκών δυνάμεων. Τώρα που αυτό γίνεται από "συμμάχους" της Ουάσιγκτον δεν υπάρχει ούτε ως αναφορά, αλλά και οι δυτικοί δημοσιογράφοι αποφεύγουν ακόμα και την ενόχληση του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τέτοιες δύσκολες ερωτήσεις.

Στα βίνεο που ακολουθούν θα δέιτε τον ανελέητο ρυθμό με τον οποίο το ουκρανικό πυροβολικό ρίχνει στους συμπατριώτες του (ελπίζοντας έτσι ότι θα τους δημιουργήσει εθνική ουκρανική συνείδηση), αλλά και το αποτέλεσμα των βομβαρδισμών σε κατοικημένες περιοχές.  Η "γενναιότητα" του Κιέβου εξαντλείται   πάνω σε άοπλους χωρικούς, προφανώς θεωρώντας τα τρακτέρ τεθωρακισμένα οχήματα.

Περιττό να αναφέρουμε ότι ούτε η λαλίστατη ΕΕ κάνει λόγο για τα εγκλήματα αυτά.Η νεοταξική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου