Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

MΟΥΝΤΙΑΛ 2014 Ο ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΠΕΚΟΥΛΕΣ


ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΗΤΤΗΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ




Αυτό το μουντιάλ θα μείνει στην ιστορία και στην μνήμη όσων έχουν ακόμη κριτική σκέψη, ως το βλακωδέστερο και το πλέον καθοδηγούμενο από την διαιτησία παγκόσμιο κύπελλο.

Δεν υπήρξαν ποτέ τόσες φάλτσες διαιτησίες, τόσες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, τόση ανάμειξη της πολιτικής στο ποδόσφαιρο, όσο σε αυτό το βλακώδες μουντιάλ.


Θυμάμαι π.χ. έναν πολύ πετυχημένο τίτλο που γράφτηκε για τον αγώνα του Μεξικό με το Καμερούν όπου με τρία κανονικότατα γκόλ το Μεξικό κέρδισε με σκόρ 1-0. "Το Μεξικό χρειάστηκε να βάλει τρία γκόλ για να νικήσει με 1-0 το Καμερούν και τον...διαιτητή!!! Το Μεξικό εξ αιτίας αυτού έμεινε στην δεύτερη θέση με διαφορά τερμάτων και αντιμετώπισε την Βραζιλία αντί να πάρει την πρώτη θέση και να παίξει με την...Χιλή.

Τόσο έγκυρο ήταν το μουντιάλ που πέρασε ώστε εάν ακυρώναμε τους αγώνες που αλλοιώθηκε το αποτέλεσμά τους εξ αιτίας της διαιτησίας, δεν ξέρω αν θα μένανε πάνω από πέντε-έξι αγώνες...

Η αθλιότερη όμως πτυχή αυτού του παγκοσμίου κυπέλλου, είναι η ανάμειξη της νέας τάξης και η προσπάθεια πολιτικής  εκμετάλλευσης των αποτελεσμάτων από τα όργανά της.


Έτσι πολύ πρόσφατα είδαμε αυτό το άθλιο άρθρο του Bloomberg με τίτλο Η ήττα της Βραζιλίας από τη Γερμανία όφελος για την οικονομία όπου εντελώς ξενδιάντροπα γράφονται τα εξής απίστευτα!
«Οι Βραζιλιάνοι πιθανότατα θα καταλάβουν πως η έλλειψη ισχυρής ηγεσίας στο γήπεδο αντανακλά κάτι πολύ σημαντικότερο: Την έλλειψη ηγεσίας σε εθνικό επίπεδο» !!!επισημαίνει ο αρθρογράφος και συνεχίζει: «Η απογοήτευσή τους είναι πολύ πιθανό να αντικατοπτριστεί άμεσα στα ποσοστά δημοφιλίας της προέδρου της χώρας Ντίλμα Ρούσεφ».(!!!)

Να υποθέσουμε ότι βάσει αυτών και εφόσον η εφευρέτιδα του ποδοσφαίρου, Αγγλία δεν έφτασε ούτε στους δεκαέξι, ο Κάμερον, κινδυνεύει να πέσει;

Ή επειδή ή Βραζιλία πολιτικά δεν τους συμφέρει, αφού ανήκει στο αντίπαλο δέος του ΝΑΤΟ (στους BRICKS) προπαγανδίζουν εις βάρος της προέδρου της;
 
Τα ίδια κατάπτυστα επανέλαβε ο γερμανοτσολιάς που μετέδιδε τον αγώνα λέγοντας πως η πρόεδρος της Βραζιλίας ξόδεψε πολλά γι αυτό το μουντιάλ, αλλά οι εκλογές είναι πολύ κοντά, τον Οκτώβριο και θα αντιμετωπίσει την οργή του λαού της και τελικά....όλα εδώ πληρώνονται!!!

Είναι περιττό να υπενθυμίσουμε ότι ο κόσμος υποφέρει και πεινάει και δεν ενδιαφέρεται να βλέπει τους ηγετίσκους του σιωνιστικού 4ου Ράιχ να χάσκουνε στα γήπεδα, όπου παίζεται πέρα από το ποδόσφαιρο, ένα κακόβουλο και βλακώδες παιχνίδι εξουσίας.

Κλείνοντας να πούμε ότι δεν τα έχουμε με αυτό καθαυτό το άθλημα του ποδοσφαίρου, δεν τα έχουμε με τους ποδοσφαιριστές, αλλά με την κατάντια του αθλήματος που φιγουράρει σαν σφαχτάρι περασμένο στα τσιγγέλια της νέας τάλης πραγμάτων, σφαχτάρι που περιμένει τον αγοραστή του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου