Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν για λόγους μιας διπλωματίας "του καλού παιδιού" απέναντι στους Δυτικούς, έχει κατ ουσίαν εγκαταλείψει τους μαχητές της Νέας Ρωσίας που θα δώσουν μόνοι την μάχη στο Ντονιέτσκ, στον υπέρ πάντων αγώνα ενάντια στους ναζιστές του Κιέβου.


Η απαράδεκτη στάση της Μόσχας η οποία μοιάζει σαν να της φτάνει η Κριμαία και να αδιαφορεί για τους πληθυσμούς της Νέας Ρωσίας που τιμούν την μητέρα πατρίδα τους (την Ρωσία), δεν έχει κάμψει το ηθικό των μαχητών της Νέας Ρωσίας. Αντίθετα τους έχει πεισμώσει και η μάχη με τους ναζιστές του Κιέβου αναμένεται σκληρή.

Σε κάθε περίπτωση ο Πούτιν θα βγει χαμένος από αυτή την ιστορία εξ αιτίας της ανόητης τακτικής του να μην επεμβαίνει.

Αν η Νέα Ρωσία πέσει, θα χάσει σύντομα και την Κριμαία...

Όπως και να χει, αν δηλαδή νικήσει ή αν νικηθεί η Νέα Ρωσία, στην ιστορική μνήμη όλων των Ρώσων θα μείνει ανεξίτηλη η προδοσία της μητέρας πατρίδας, δια του προσώπου του Πούτιν!

Άρχισε η μάχη του Ντονέτσκ!  Συνταγματάρχης Ιγκόρ Στρέλκοφ: "Θα πολεμήσουμε μέχρις ενός"

Τρεις ουκρανικές φάλαγγες τεθωρακισμένων και αυτοκινούμενου πυροβολικού, με συνολικά 250 οχήματα προσπαθούν να αποκλείσουν το Ντονιέτσκ, όπου θα δοθεί απ'ότι φαίνεται η κρισιμότερη μάχη για τις δυνάμεις αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας και τον ουκρανικό Στρατό.

Εκατοντάδες προσωπικού μεταφέρονται με απλά φορτηγά. Υπολογίζεται ότι συνολικά 2.500 ένοπλοι του ουκρανικού Στρατού και της Εθνοφρουράς του Δεξιού Τομέα των νεοναζιστών του Κιέβου, επιχειρούν να περισφίγξουν την πόλη.

Αυτές τις φάλαγγες ήθελαν να αποτρέψουν να φτάσουν στον περιφερειακό δρόμο του Ντονιέτσκ, οι δυνάμεις αυτοάμυνας και προσωρινά φαίνεται ότι το κατάφεραν.

O συνταγματάρχης Ιγκόρ Στρέλκοφ ανακοίνωσε πριν λίγο την έναρξη της μάχης για το Ντονιέτσκ.

Ο Ρώσος πολεμικός ηγέτης της εξέγερσης δήλωσε ότι "Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και να νικήσουμε. Εδώ έχουμε τακτικό πλεονέκτημα αντίθετα με το μικρό Σλαβιάνσκ που οι ναζί του Κιέβου μας κτύπησαν εύκολα με το πυροβολικό τους. Θα πολεμήσουμε από σπίτι σε σπίτι και από υπόγειο σε υπόγειο. Ταξίδέψαμε δύο φάλαγγες από το Σλαβιάνσκ σε απόσταση 110 χιλιομέτρων και κανένας δεν μας εμπόδισε να φτάσουμε στο Ντονιέτσκ".

Ο Στρέλκοφ δήλωσε μιλώντας στο πρακτορείο Interfax ότι το 80 με 90% των ανδρών του διέφυγε από το Σλαβιάνσκ και τώρα οργανώνει την άμυνα του Ντονιέτσκ.

Το πού βρίσκεται ο Στρέλκοφ δεν είναι γνωστό. Πηγές των αυτονομιστών επεσήμαναν ότι δύο άλλοι ηγέτες των ανταρτών, ο Αλεξάντερ Μποροντάι και ο Ντένις Πουσίλιν, βρίσκονται στη Ρωσία.

Λίγο έξω από το Ντονιέτσκ μια γέφυρα που συνδέει την κεντρική αρτηρία με την πόλη ανατινάχθηκε την ώρα που την διέσχιζε μια εμπορική αμαξοστοιχία. (Βίντεο)

Το Ντονιέτσκ, πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Λαϊκής Δημοκρατίας, της περιφέρειας μέχρι στιγμής, παρά τους βομβαρδισμούς από τα κυβερνητικά στρατεύματα του Κιέβου και τους δεκάδες νεκρούς, η ζωή δεν έχει διαταραχθεί και οι λειτουργίες της πόλης συνεχίζονται κανονικά

Στο Σλαβιάνσκ, την πόλη με τους 120.000 κατοίκους, ο ουκρανικός Στρατός κατέλαβε το δημαρχείο και τη νομαρχία αλλά ο πληθυσμός αρνείται να προσέλθει στις εργασίες του.

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες οι αυτονομιστές εξαπέλυσαν 10 επιθέσεις εναντίον θέσεων του στρατού και κυβερνητικών κτιρίων, χωρίς όμως να δώσει διευκρινίσεις για τα επεισόδια και για τυχόν θύματα, όμως υπογράμμισε ότι ο στρατός απάντησε στα πυρά.

Δείτε το βίντεο από τις γέφυρες που ανατινάχθηκαν γύρω από το Ντονιέτσκ για να μην πλησιάσουν οι φάλαγγες των ναζιστών...



ΠΗΓΗ για το ρεπορτάζ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου