Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΕΣΤΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΧΕΙΡΟΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΕΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...


"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΙΑ"*!





Η ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δεν είμαστε πλέον μόνο εμείς οι οποίοι είχαμε από καιρού προειδοποιήσει με άρθρα όπως  π.χ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ για τον  συστημικό και εν τέλει νεοταξικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα πλέον και οι εντός των τειχών του στρατοπέδου του, όσοι δεν εθελοτυφλούν και δεν θέλουν να παραπλανούν τον κόσμο με φενάκες, κραυγάζουν για την ενδοτικότητα (εμείς μιλάμε για δωσιλογισμό) με την οποία η λεγόμενη αριστερά (και ήδη καταγεγραμμένη ως ψευδοαριστερά) οδηγεί την Πατρίδα μας στο πιο βαθύ νεοταξικό βάραθρο και τους Έλληνες στην μεγαλύτερη εξαθλίωση της νεώτερης ιστορίας τους. 


Ήδη βλέπουμε να εξελίσσεται εδώ και μέρες, ένα θεατρικό έργο με θέμα την επίτευξη ή μη συμφωνίας, έργο που κορυφώνεται με την βοήθεια των συστημικών και δωσίλογων ΜΜΕ και ήδη ζούμε την "απογείωση" του "δράματος" με πρωταγωνιστές τους εκπροσώπους των τοκογλύφων και τον "αριστερό θίασο" που παριστάνει την Ελληνική κυβέρνηση.

Βέβαια τα έχουν όλα κανονίσει εκ των προτέρων (όπως θα δείτε από τις παραπομπές που ακολουθούν όλα αυτά τα σενάρια είναι παλαιά) και ή θα "σωθούμε" πάλι πληρώνοντας με μέτρα θανάτου ύψους 8 δις, την "σωτηρία" μας, ή θα πάμε σε δήθεν εθνικό νόμισμα, που θα εξαρτάται από το ευρώ ή το δολάριο και θα είναι νόμισμα κουρελόχαρτο ή (γιατί ακούστηκε κι αυτό) θα έχουμε παράλληλη κυκλοφορία (δηλαδή διπλό νόμισμα) ευρώ για εξωτερικό και δραχμή για εσωτερικό. Όλες οι λύσεις αυτές είναι προδοτικές,  συνώνυμες της εθνικής λεηλασίας, είναι άκρως υφεσιακές και οδηγούν σε μεγαλύτερη εξάρτηση από τους τοκογλύφους!

Φυσικά τα εγχώρια αλλά και τα ξένα ΜΜΕ μας παριστάνουν όλες αυτές τις λύσεις πλην της "σωτηρίας" ως καταστροφικές, διότι αυτή η "λύση"προέχει... Μόλις όμως αποφασιστεί από τα νεοταξικά κέντρα η έξοδος της χώρας από το ευρώ, θα λατρέψουν με μιας την "δραχμή κουρελόχαρτο" ή το διπλό νόμισμα...
Αγορασμένα είναι έτσι κι αλλιώς και επαναλαμβάνουν πειθήνια και μονότονα "την φωνή του κυρίου τους"...
 

 Έχουμε τονίσει από πολύ καιρό με αναρτήσεις μας ποια είναι η εθνική λύση για το πρόβλημα της χώρας και για ποιά δραχμή μιλάμε δίνοντας απαντήσεις δια στόματος εγκυρότατων οικονομολόγων εδώ, εδώ, εδώ και εδώ .

Καμμία από αυτές τις λύσεις δεν ακούμε από την "αριστερή" κυβέρνηση, αλλά απ΄ όσα βλέπουμε και ακούμε θα κάνουν τα πάντα για να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ, "πάση (ανθρωπο) θυσία"!!!

Είναι να κλαίει κανείς για το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση βγήκε με το συναισθηματικό σύνθημα "Πρώτη φορά αριστερά" και με την κυνικότητα που δέχτηκε τα δεκαπλάσια μέτρα από το e-mail Χαρδούβελη είναι αναγκασμένος ο λαός να αναφωνήσει:


 "Πρώτη φορά αριστερά, κι αντί για μάνα είναι μητριά "*


* Είναι μια φράση που ανήκει στον λογοτέχνη Γιώργο Βολουδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου