Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΟΤΑΝ ΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ!

ΒΙΝΤΕΟ




Ο Σαμ είναι ένας από τα εκατομμύρια αστέγους των ΗΠΑ, ο οποίος ζει εδώ και αρκετά χρόνια σε καταφύγιο που έχει στο δάσος… 

Πρόκειται για ένα ξύλινο καλύβι όχι ιδιαίτερα γερό, όμως ήταν η μοναδική του στέγη! Αφού όμως η αστυνομία έμαθε την παρουσία του έπρεπε να το διαλύσει, "διότι καταπατούσε δημόσια περιουσία"!!!


Η κάμερα κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή, της εφαρμογής των νόμων του απάνθρωπου σιωνιστικού καθεστώτος των ΗΠΑ που με άλλοθι το"δημόσιο συμφέρον" και την "δημόσια περιουσία" εξοντώνει τους ανθρώπους και εξαθλιώνει τη ζωή τους μη επιτρέποντας τους ούτε την αξιοπρέπεια ενός καλυβιού μέσα στο δάσος!

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί το πρόσωπο του αστέγου αμερικανού την ώρα που του γκρεμίζουν το καλύβι, όχι για να δακρύσετε, αλλά για να δείτε την παρακλητική γλυκειά μορφή του που παραπέμπει σε αγιορείτες μοναχούς!

Και κατά δεύτερο λόγο π
αρακολουθείστε το για να φτύσετε κατάμουτρα το απάνθρωπο σιωνιστικό και άκρως φασιστικό καθεστώς των ΗΠΑπου δεν κοιτάζει τον άνθρωπο αλλά τη εξουσία των μισάνθρωπων νόμων!




ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 90ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΙΣΙΤΙΟ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 
ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου