Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΟΛΟΙ ΟΙ ..."ΑΡΧΗΓΟΙ" ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Συναινετική «ανθρωπιστική» καταιγίδα: Τα δάκρυα της νέας δουλείας…




Γράφει ο Θ. Παπανικολάου

Μια από τις προκλητικές φιέστες της «ανθρωπιστικής» συναίνεσης…Ο «ανθρωπισμός» της υστερικής φιλανθρωπίας προς τους «πρόσφυγες» δεν είναι απλώς καταιγιστικός, αλλά και ολοκληρωτικά συναινετικός. 

Εδώ, έχει επιτευχθεί η τέλεια μορφή της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ: Από τα κόμματα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, τις «αριστερές» …αντιμνημονιακές δυνάμεις (ΚΚΕ-ΛαΕ και σία), μέχρι τους «ορκισμένους» εξωκοινοβουλευτικούς εχθρούς του συστήματος: τους ποικιλόχρωμους «αριστερούς» και «αριστεριστές». 
ΓΕΝΙΚΗ, ισοπεδωτική και τρομοκρατικά σαρωτική ανθρωπιστική υστερία…

Τον πολιτικό χαρακτήρα και τη φιλοσοφία αυτής της ανθρωπιστικής υστερίας τον δίνουν τα σύγχρονα λαρύγγια της αυθάδειας του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (ΜΜΕ). 

Αυτά διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους και με τα πολύχρωμα συναισθηματικά σκηνικά του φασιστικού τελετουργικού θεάματος, την «ανθρωπιστική» …φιλανθρωπία τους: Την απάτη στις πλέον αποκρουστικές της μορφές… 

Οι κανίβαλοι του καθεστώτος, οι «νταβάδες» του καθεστώτος και οι μοχθηροί μεταπράτες του νεοταξικού φασισμού, με τα μίσθαρνα όργανά τους, στήνουν ελεεινές «ανθρωπιστικές» καμπάνιες… 

Τα κτήνη και οι δολοφόνοι των ανθρώπων, η αιματοβαμμένη κακουργία των μαφιόζων του χρήματος, κλαίνε και οδύρονται …ανθρωπιστικά για τους «πρόσφυγες»!!! 

Αυτοί που τσαλαπατούν κτηνωδώς κάθε έννοια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που δολοφονούν κάθε ανθρώπινο συναίσθημα, το παίζουν «ανθρωπιστές» και «φιλάνθρωποι». 

Πάντα τα μεγαλύτερα κτήνη (όπως έχουμε γράψει πολλές φορές) το παίζουν και …ανθρωπιστές! 

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο διαβόητος λήσταρχος, κερδοσκόπος και διαφθορέας του πλανήτη, ο Τζορτζ Σόρος, είναι και «ιδιοκτήτης» ενός από τα μεγαλύτερα «ανθρωπιστικά» δίκτυα στον κόσμο!!! 

«Συνωστισμός» από κανίβαλους «ανθρωπιστές» μας προέκυψε: Κάθε εγχώριο αρπακτικό στήνει φιέστες «ανθρωπιστικές»… 

Δεν υπάρχει μερίδα του κεφαλαίου και επιχειρηματικός όμιλος που να μην στήνουν διαφημιστικές πράξεις και καμπάνιες «ανθρωπιστικής» στήριξης στους «πρόσφυγες»… 

«Ανθρωπιστές», ακόμα, και τα λαμόγια του ποδοσφαίρου… 

Στημένες «ανθρωπιστικές» φιέστες από την Βαρδινογιάννη και όλη την κομπανία της: Τα ανθρώπινα «σκηνικά» του «ανθρωπισμού» του θεάματος… 

Διαβάστε γι αυτήν τη στημένη φιέστα εδώ: 
http://www.press-gr.com/2016/03/blog-post_184.html 

Αυτός ο «ανθρωπισμός» έχει το χαρακτήρα και το χρώμα του χρήματος, του εμπορικού θεάματος και τη φιλοσοφία της «φιλανθρωπικής» ΑΠΑΤΗΣ. 

Είναι η φιλοσοφία που εκτός των άλλων αποτελεί και το υπνωτικό χάπι της φασιστικής ιδεολογίας. Αυτής της ιδεολογίας που εθίζει τους ανίσχυρους, τους τσαλαπατημένους, τους απελπισμένους και εξαθλιωμένους (από τους λήσταρχους και δημίους τους), στο να ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ λύσεις παρηγοριάς από τα χέρια των δημίων τους, από τα χέρια των κτηνάνθρωπων της εξουσίας…». 
Διαβάστε το σχετικό άρθρο, εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7153 

Σε αυτό το ΥΣΤΕΡΙΚΟ παιχνίδι της «ανθρωπιστικής» ΑΠΑΤΗΣ, συναινούν οι ΠΑΝΤΕΣ: Και οι δήθεν εχθροί του συστήματος… 

Χύνουμε ποταμούς «ανθρωπιστικών» δακρύων για τους «πρόσφυγες», συγκαλύπτοντας το ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ που υλοποιείται, με κυνική ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, εναντίον των λαών και των εθνών της Ευρώπης, εναντίον της χώρας μας (της ήδη ισοπεδωμένης), αλλά και εναντίον των ίδιων των «προσφύγων» και λαθρομεταναστών: Ακριβώς διότι κατασκευάζονται ως νέοι δούλοι. 

Με τα «ανθρωπιστικά» δάκρυα του χρήματος συμβάλουμε στην κατασκευή της σύγχρονης δουλείας και στη διάλυση και υποδούλωση των λαών της Ευρώπης. 


Και μόνο η συμμετοχή της «αριστεράς» σ’ αυτό το μακάβριο «ανθρωπιστικό» παιχνίδι της ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ τα λέει όλα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου