Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ΠΝΙΓΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...


ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΡΑΥΓΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!”

(Α΄ ΜΕΡΟΣ)




Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


Τη χάνουμε την πατρίδα μας αδέρφια Έλληνες. Χάνουμε και τη ζωή μας μέσα σ' αυτήν, την πριν λίγο ευλογημένη χώρα. Κι' αν αργήσουμε έστω και λίγο να την πάρουμε πίσω, θα κλαίμε με μαύρα δάκρυα πάνω στα ερείπιά της -και τα δικά μας!

Μόνον οι τυφλοί τω πνεύματι δε βλέπουν ότι η Ελλάδα και όσοι έχουμε εναπομείνει γνήσιοι Έλληνες -το τονίζω, γνήσιοι Έλληνες- δεχόμαστε Ολιστική Επίθεση που άρχισε πολλές δεκαετίες πριν και κορυφώνεται τώρα.

Επίθεση στις αρχές και αξίες μας, επίθεση στις πολιτισμικές μας ρίζες και τη γλώσσα μας, επίθεση στην εθνική αυτοσυνειδησία μας (ας την πούμε καλύτερα αυτοσυνειδησία συλλογικής ταυτότητας, για να μην αντιδράσουν “οι σκόπιμα ανεγκέφαλοι” που ταυτίζουν το Έθνος με το Κράτος). Επίθεση στην ιστορικο-πολιτισμική μας κληρονομιά άλλοτε με το “θάψιμο” της και άλλοτε με  την πλαστογράφησή της. Επίθεση στην πληθυσμιακή μας ομοιογένεια, επίθεση στην πληθυσμιακή μας επάρκεια (ώστε να αφανιστούμε αριθμητικά ως διακριτός λαός), επίθεση σε κάθε έννοια δημοκρατίας, επίθεση σε κάθε έννοια οικονομικής αυτάρκειας και τέλος επίθεση στην εδαφική μας ακεραιότητα.

Αν αυτό δεν είναι Ολιστικός Πόλεμος εναντίον των Ελλήνων, τότε τι είναι; Και πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί αυτός ο λαός δέχεται αυτήν την άνευ προηγουμένου στην Ιστορία της ανθρωπότητας επίθεση; Η απάντηση είναι απλή για όποιον έχει έστω και λίγο ανοιχτά τα μάτια τού πνεύματός του. Επιδιώκεται Ολικός Όλεθρος, επειδή αυτός ο λαός  ως ενιαία συλλογικότητα, είναι ο μόνος που μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος, (παρ' όλο που τον έχουν φέρει στο ναδίρ, αλλά μετά το ναδίρ αρχίζει πάντα η άνοδος προς το ζενίθ, αν βέβαια καταφέρει να κρατηθεί ζωντανός κατά το Πνεύμα  και τη φυσική του υπόσταση), σε  “κάποιους”  που έχουν σχεδιάσει και μανιωδώς επιχειρούν τον εξανδραποδισμό, την υποδούλωση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ίσως σε όσους δεν έχουν μάθει να παρατηρούν σφαιρικά τα  πράγματα αυτό να φαίνεται  υπερβολή, μα δεν είναι καθόλου.

Έχουν σχεδιάσει και και εκτελούν την πολτοποίηση των ανθρώπων σε ά-μορφη και ά-σχημη (χωρίς σχήμα άρα χωρίς ομορφιά, χαίρε ω θεία ελληνική γλώσσα!) μάζα (αξιακά, πολιτικά, θρησκευτικά, φυλετικά, εθνικά=πολιτισμικά) κάτω από τη στυγερή ηγεσία μιας παγκόσμιας δικτατορίας, ήδη ατύπως υπάρχουσας,  πλήρως και de jure επερχόμενης. Γι' αυτό και τώρα ανακατεύουν σκόπιμα -και βαθμιαία- τους λαούς εκεί όπου οι πολιτισμικές ρίζες είναι ισχυρές, για να χαθούν ή έστω να αδυνατίσουν οι μορφές και τα σχήματά τους, δηλαδή οι πολιτισμικές (εθνικές) τους ταυτότητες.

Όμως  η κραυγή: “Δεν πάει άλλο!” βγαίνει οξύτατη σχεδόν μέσα από κάθε γνήσιο Έλληνα. Και πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε δρόμους και τρόπους να πάρουμε την πατρίδα και τη ζωή μας πίσω. Αλλά πριν απ' αυτό, ας προσπαθήσουμε να δούμε ποιοι ακριβώς είναι αυτοί που μας έχουν κάνει στόχο Ολιστικής Επίθεσης. Εν συντομία, γιατί πλέον τους αναγνωρίζουμε όλοι όσοι “βλέπουμε”. 

Οι αρχιστράτηγοι της επίθεσης είναι αφανείς, οχυρωμένοι στο σκοτεινό τους (ολόμαυρο) παρασκήνιο, σχεδιάζουν μιαν ανθρωπότητα-δούλο και τον αφανισμό των Ελλήνων, πληρώνοντας δεκάδες ειδικευμένα think-tank που εργάζονται πυρετωδώς για να αναπτύσσουν επικαιροποιημένες  τεχνικές χειραγώγησης και εξόντωσης. Είτε αυτούς τους ονομάσουμε “αγορές”, είτε πολυεθνικές εταιρείες, είτε “πλουτοκρατορική” πλανητική Ολιγαρχία, το ίδιο πράγμα λέμε. Μια ενιαία δύναμη είναι αυτή  και είναι δύναμη απάνθρωπη, ανελεύθερη και ανάλγητη.  Δηλαδή είναι μια αντί-θεη δύναμη,  που  εκείνο το Θεϊκό  “όστις θέλει ...”  το αλλάζει  σε:  “θα κάνεις αυτό που θέλω εγώ”! 

Και   προβάλλει την ταυτότητά της με ένα αναιδές (χωρίς αιδώ) όνομα: Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), θέλοντας προφανώς να υποκαταστήσει την αρχαία ελληνική έννοια -και όχι μόνον αρχαία- της Παγκόσμιας Θεϊκής τάξης, ένεκα της οποίας το Όλον είναι ένα κόσμ-ημα (Κόσμος, η απόλυτη ομορφιά και ευ-ταξία),  με μία άλλη, κατά δική της επιβολή “τάξη”. Αθάνατη Ελλάδα, όλα τα μέγιστα τα είπες και όλα τα εξέφρασες, πώς να μη σε μισούν οι επίδοξοι σφετεριστές μιας “υπέρτερης” εξουσίας;

Στο προσκήνιο έχουν τοποθετήσει το νούμερο ένα υπηρετικό τους προσωπικό, τούς πολιτικούς, από τους πιο ισχυρούς  ως τους πιο αδύναμους. Είναι αδύναμοι μέσα στην ομήγυρη της παγκόσμιας πολιτικής ελίτ, αλλά είναι πανίσχυροι μέσα στη χώρα τους και ειδικά μέσα στην Ελλάδα, εφ' όσον εδώ ποδοπατάνε, κάθε μέρα βαναυσότερα, ακόμη και αυτήν την “εικονική δημοκρατία” που μέχρι πριν λίγα χρόνια λειτουργούσε, έστω και εν “εσόπτρω”. Τώρα πια με απίστευτο θράσος πράττουν ενάντια στη βούληση σχεδόν του 80% του ελληνικού λαού, που είναι εναντίον όλων αυτών που αποφασίζονται γι' αυτόν, χωρίς αυτόν.

Αρκετά αφελής η άποψη ότι ο Α.Τσίπρας πιέστηκε και μεταλλάχτηκε. Ο Α. Τσίπρας ήταν “σαν έτοιμος από καιρό...”, επειδή οι κρύφιοι ηγεμόνες τού Δυτικού κόσμου προετοιμάζουν εξ απαλών ονύχων τους μελλοντικούς πολιτικούς ηγέτες του. Και γνωρίζουν με δαιμονική εξυπνάδα έγκαιρα να τους επιλέγουν, να τους εκπαιδεύουν και να τους προωθούν σε ύπατα αξιώματα, με βέβαιη την ενσυνείδητη υποταγή τους στα δόλια σχέδια  των πατρόνων τους εναντίον της ανθρωπότητας. 

Τυχαία και από το πουθενά ο εθνοπροδότης Α.Τσίπρας είχε την ικανότητα να εξαπατήσει έναν ολόκληρο λαό; Δε δείχνει τόσο ικανός. Σχέδιο εκτελούσε και μάλιστα πολύ καλά μελετημένο και προετοιμασμένο. Ας είναι καλά τα “εργαστήρια σκέψης “ των παγκόσμιων Ολιγαρχών. Ακραίο το παιχνίδι εδώ, γιατί αν αποτύχουν στην Ελλάδα θα αποτύχουν παντού. Θέατρο παιζόταν επί 6 μήνες κι οι μάσκες ΟΛΩΝ, ντόπιων και ξένων πολιτικών υπηρετών της Ν.Τ.Π., έπεσαν την επόμενη τού δημοψηφίσματος, οπότε ο ηρωικός αυτός λαός τους “πέταξε στα μούτρα” ένα αναπάντεχο ΟΧΙ.

Και είναι, το λιγότερο, τραγικό για όλους μας να υπάρχουν Έλληνες που ετοιμάζονται να γευτούν και πάλι αυτό στο οποίο “έφτυναν” χτες (Ν.Δ. -ΠΑΣΟΚ και βάλε...) Είναι στ' αλήθεια κρίμα σε αυτήν την εικονική δημοκρατία να μας “θάβουν ζωντανούς” λίγοι ανεγκέφαλοι ή συμφεροντολόγοι  Έλληνες(;). Ας ελπίσουμε ότι θα αντιδράσουμε εγκαίρως και δε θα τους το επιτρέψουμε.

Σε τίποτα δε διαφέρουν μεταξύ τους τα κόμματα που “δρουν” μέσα -και αρκετά εκτός- στο ελληνικό κοινοβούλιο, ΟΛΑ εντολοδόχοι της Ν.Τ.Π. είναι -με άμεσο ή λίγο πιο έμμεσο τρόπο. Και για να παραπλανούν, ώστε αν ξεφεύγεις από το ένα να “περιπίπτεις” στο άλλο, φοράνε διαφορετικές προβιές. Δήθεν Εθνική προβιά το ένα, δήθεν εργατοπατερική το δεύτερο, δήθεν υπέρ της “ελεύθερης αγοράς” το τρίτο -πιο ανελεύθερη αγορά από την παρούσα δεν μπορεί ανά τους αιώνες να υπάρξει. 

Δήθεν με ισοδύναμα έναντι της κατασπάραξής μας από τις αγορές το τέταρτο, δήθεν υπέρ του σοσιαλισμού το πέμπτο (εδώ  γελάει και το παρδαλό κατσίκι), δήθεν θα τ' αλλάξει όλα αν πάει προσωπικά στη Μέρκελ το έκτο (εκεί μάλλον υπάρχει χρεία ειδικού γιατρού), δήθεν ότι θα ελέγχει τον μηχανοδηγό (ποιος; ο κολαούζος του!) και τέλος το κόμμα του δήθεν ούτε αριστερά ούτε δεξιά, αλλά   “πάση θυσία” εντός Ευρώπης (εμάς μας ρώτησε; ή μάλλον όταν μας έθεσαν το δίλημμα  είπαμε ΟΧΙ!)

Και όλο αυτό το απίστευτο πολιτικό κατακάθι, το ψηφίζει μεγάλο κομμάτι τού ελληνικού λαού. Έλεος! Κάποιος πρέπει να μας σώσει  από τη βλακεία ορισμένων συνελλήνων μας. Κινδυνεύουμε  να μας αφανίσει  πιο πολύ από τους εχθρούς μας, που με σχετική ευφυΐα είναι αντιμετωπίσιμοι.

Όμως η ύστατη ώρα έχει φτάσει κι αν θέλουμε να σωθούμε, θα πρέπει να πετάξουμε “στη θέση που τους αρμόζει” όλους τους πολιτικούς λακέδες, που παραδίδουν τη σκυτάλη της προδοσίας της πατρίδος μας  από τον ένα στον άλλο. Θα πρέπει να τα βάλουμε και με όλους τους πληρωμένους μπράβους της Ν.Τ.Π.: με “δημοσιογράφους”, “διανοητές” και “φιλόσοφους” με πολύ γαμψά  “ράμφη” εναντίον της Ελλάδος και του λαού της αλλά και με τους κίναιδους που θα εκ-φυλίζουν “επί σκοπώ” τα παιδιά των Ελλήνων. 

Αλήθεια,  γιατί ποτέ δεν αναφέρθηκε και από κανέναν αυτός ο κίνδυνος: ο έφηβος δε διαμορφώνει τη φυλετική του προτίμηση μόνον από βιολογικούς παράγοντες, αλλά και από το παράδειγμα τού περιβάλλοντός του; Έλληνες γονείς, διδάξτε στα παιδιά σας νωρίς να κρατήσουν ψηλά την αξιοπρέπεια τού βιολογικού τους φύλου, ώστε να αποφύγουν το παράδειγμα της “διπλανής πόρτας”. Κι αν περάσει ο νόμος για την “υιοθεσία” κάποιοι πρέπει να κάτσουν “στο σκαμνί” για τις στρατιές των άρρωστων ψυχολογικά παιδιών που θα μεγαλώσουν μέσα σ' αυτές τις “υιοθεσίες”. 

Θα πρέπει ακόμα να τα βάλουμε με τους μασονο-ρασοφόρους που δια της σιωπής, του λόγου ή της δράσης τους, στο πρόσωπό τους -ευτυχώς  μόνον σ' αυτό -η “αρχηγεύουσα” εκκλησία γίνεται διάκονος της “Νέας τάξης”. Ενώ θα έπρεπε  να είναι με καρδιά και πνεύμα αφοσιωμένη να οδηγήσει τους ανθρώπους ώστε να επιλέξουν αυτοβούλως τη Θεϊκή Τάξη: της Αγάπης και της Δικαιοσύνης -καλή η ελεημοσύνη στην έκτακτη ανάγκη, αλλά πόρρω απέχει από την κοινωνική δικαιοσύνη και μάλιστα την αντιστρατεύεται όταν δε δίνεται ταυτόχρονα μάχη για την κοινωνική δικαιοσύνη. Την Τάξη της Συ(γ)χώρεσης και της ολοκληρωτικής, “έσω και έξω”, Ειρήνης. Επειδή η δεύτερη δε θα καταστεί ποτέ δυνατή χωρίς την πρώτη – ο ανειρήνευτος έσω άνθρωπος δημιουργεί ή ανέχεται τους πολέμους. Μήπως θα πρέπει να γίνει πάλι ο χαιρετισμός μας  -αυτός ο ύψιστος- το: “Ειρήνη σε σένα”; 

[Σημ. Σκέφτηκα πολύ αν  θα έπρεπε να γράψω τα σχετικά  με την Εκκλησία, υπό το φόβο  μήπως θεωρηθώ γραφική. Και από  πολλούς θα θεωρηθώ. Όμως αν δεν επαναθεμελιώσουμε μέσα μας και στην  κοινωνία μας αρχές, αξίες και πίστεις που έχουν κλονιστεί, για να μην πω έχουν γκρεμιστεί, βασιζόμενοι στην Εκκλησία, στην Παιδεία, (απαιτώντας εμείς, ο λαός, οι θεσμοί αυτοί να λειτουργούν για τη συνειδησιακή άνοδο της κοινωνίας), στην αρχαιοελληνική Γραμματεία και σε  κάθε άλλη υγιή πηγή, όποια αλλαγή κι αν επιχειρήσουμε θα είναι εντελώς προσωρινή. Πάλι στην ίδια κατάσταση θα βρεθούμε και η “μοίρα” του χαμού μας είναι προδιαγεγραμμένη.]


Ακόμη θα πρέπει να τα βάλουμε με τις Σόρρειες και άλλες ανθελληνικές Μ.Κ.Ο. Κι ακόμη με τους εγωπαθείς   διεθνιστές, που απορρίπτουν το Έθνος τους -δηλαδή την πολιτισμική ταυτότητα με την οποία γεννήθηκαν. Είναι μικρό -αισθάνονται- το έθνος τους για να χωρέσει το μέγεθος τού μεγαλείου των ιδεών τους: αν όλοι οι εργάτες γίνουν παντού “σούπα”, με κάποια αλληλεγγύη  θα περνάνε καλύτερα!  Δεν μπορεί να είναι τόσον ανόητοι αυτοί οι “νεαρούληδες”,  κατήχηση καταπίνουν και  ηθελημένα οι “ώριμοι κατηχητές” τους υπηρετούν την παγκόσμια πλουτοκρατική Ολιγαρχία και τα σχέδιά της. Εξ' άλλου η ίδια η λογική τού διεθνισμού είναι διάτρητη. Πώς μπορείς να αγωνίζεσαι για την όποια “διεθνή ένωση”, αν επιδιώκεις τον εκμηδενισμό τού έθνους σου; Τι θα αναμίξεις, αέρα κοπανιστό; Ευκταία η όποια ισότιμη διεθνής ένωση, αλλά στη βάση μιας ισχυρής πολιτισμικής ταυτότητας  δηλ. ενός ισχυρού έθνους και φυσικά στη βάση της αληθούς και αμετάκλητης δημοκρατίας, στα μέρη και στο όλον. 

Είναι μακρύς ο κατάλογος με όσα θα πρέπει “να  στήσουμε απέναντί μας”, απ' αυτά που είναι μέσα μας και γύρω μας. Θα τα ανακαλύψουμε ως κοινωνία εν καιρώ όλα. Τώρα επιστρέφουμε στην αναζήτηση ενός τρόπου, ενός δρόμου, να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Αλλά θα συνεχίσουμε στο Β. μέρος τού άρθρου, που σύντομα θα ακολουθήσει.

Υ.Γ.-1 Διαβάζω: “Ο δήμαρχος Πατρέων θα κάνει πορεία κατά της ανεργίας” και σκέφτομαι: κάθε αγώνας καλός, αλλά πώς μπορείς να σώσεις το δέντρο, όταν καίγεται ολόκληρο το δάσος; Μήπως τελικά η προσπάθεια για το ένα δέντρο (ανεργία) “νομιμοποιεί”  το γεγονός ότι όλο το δάσος (Ελλάδα)  καίγεται και... εγκαταλείπεται να καεί; 

Υ.Γ.-2 Μάλλον την ακούει την κραυγή “Δεν πάει άλλο!” η  κυβέρνηση και άρχισε να προετοιμάζεται,  αρχίζοντας από την κήρυξη περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Φοβάται ένοπλη εξέγερση; Δε θα της κάνουμε τη χάρη. Υπάρχουν πιο έξυπνοι τρόποι να ξαναπάρουμε την “κλεμμένη” πατρίδα μας!


Υ.Γ.-3 Κυκλοφορεί ότι υπάρχει κίνδυνος χρεωκοπίας  εντός του Μαρτίου. Εδώ ας ηχήσουν όλες οι σειρήνες κινδύνου μαζί. Διότι μπορεί η κατάσταση αυτή να έχει μεθοδευτεί έτσι ώστε:

Α. Να δεχτούμε την κάρτα τού πολίτη, ώστε μέσω αυτής να φαίνεται ότι το κράτος μας χρωστάει (μισθούς, συντάξεις κ.τ.λ.) και μόνον έτσι να μπορούμε να αγοράσουμε τρόφιμα.

Β. Αν η τυχόν αυτή χρεωκοπία συμβεί ανεξέλεγκτα, η σπανιότης τροφίμων που θα συμβεί στην αρχή της, ίσως οδηγήσει τους όσους φιλοξενούνται εδώ σε ακραίες αντιδράσεις, γιατί η πείνα δεν υποφέρεται -ιδού ένας ακόμη λόγος για την (προ)κήρυξη περιοχών σε έκτακτη ανάγκη. Μας εθίζουν σιγά-σιγά (όπως κάνουν για όλα) στην ιδέα να κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος! Ωστόσο, σε μια τέτοια περίπτωση, οι “συνέταιροί” μας -τι λέω, οι επίδοξοι ιδιοκτήτες μας- θα πρέπει να τροφοδοτήσουν άμεσα εμάς και τους φιλοξενούμενους, για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Γ. Στην αναμπουμπούλα, ίσως οι διεκδικητές ελληνικών εδαφών τολμήσουν... “ Έσω έτοιμος”, στρατευμένε Έλληνα, που είσαι ο φύλακας της Πατρίδας. Αν χρειαστεί θα δώσουμε όλοι και τη ζωή μας γι αυτήν, αλλά έτσι ώστε να πιάσει τόπο η θυσία και όχι να πάει στο βρόντο. Και θυσία και υποδούλωση. Και ο νοών, νοήτω!

Βέβαια, όλα αυτά ανάγονται στη σφαίρα του πιθανού, όχι όμως της φαντασίας. Μπορεί να μη συμβεί ούτε η χρεωκοπία ούτε, αν συμβεί, να έχει αυτές τις συνέπειες. Ωστόσο δε βλάπτει να είμαστε σε “καθ' υποψία” εγρήγορση.



Κατερίνα Χατζηθεοδώρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου