Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΑΥΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΕΥΡΩΠΗ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ…ΙΣΛΑΜ




Ήδη στην Γερμανία, χώρα πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφαρμόζεται πρόγραμμα ισλαμοποίησης στα σχολεία και μάλιστα όσοι αντιδρούν διώκονται με χαρακτηριστικό τρόπο. Αυτά μαθαίνουν οι Γερμανοί μαθητές στο σχολείο! 

Είναι απίστευτο αυτά που διδάσκουν οι δάσκαλοι.



Τα σχολικά εγχειρίδια που διδάσκουν, μαθαίνουν στους μαθητές όλες τις λεπτομέρειες της μουσουλμανικής προσευχής και πως να…στρέφονται προς την ιερή πόλη του Ισλάμ, την Μέκκα.


Μια μαθήτρια προσπαθώντας να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτή την επιβαλλόμενη ισλαμοποίηση, έστειλε την διαμαρτυρία της σε ένα γερμανικό μπλογκ με αντιπροσωπευτικά δείγματα της ισλαμικής διδασκαλίας.



Όπως ανάφερε, μας επιβάλλουν να γνωρίσουν όλες τις λεπτομέρειες της ισλαμικής τελετουργίας, τι είναι ο μιναρές, πως σκύβουμε σε τεμενάδες, πως κάνουμε το ναμάζι και όλα τα συναφή.

Με αυτό το είδος διδασκαλίας, προσπαθούν κυρίως να ωραιοποιήσουν το Ισλάμ χωρίς να αναφέρουν όλα εκείνα που προτρέπουν στην θρησκεία της βίας.


Το παράδειγμα δείχνει το πόσο γρήγορα γίνεται χειραγώγηση των παιδιών και των εφήβων. Πρόκειται για την 16χρονη Linda. W από Pulsnitz.

Με την ισλαμολαγνεία που έχει καταλάβει και την χώρα μας στη εκπαίδευση, μετά την κατάργηση των θρησκευτικών της Ορθοδοξίας, αύριο θα δούμε και εμείς αυτή την ισλαμοποίηση και στα σχολεία μας χάριν της…ευρωπαϊκής «προόδου».

Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου