Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΗΣ ΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ...


«Θ
Α ΔΕΙΤΕΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΡΑΣΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ...»

Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι και σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

«Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τις πάρουν. 

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν (εκκλησία) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστις σας…

ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ…

Όταν πας για κυνήγι δεν παίρνεις σφεντόνα μαζί σου, τόση δύναμη θα έχουν για να κτυπήσουν εκεί που θα θέλουν, και οι πέτρες που θα ξαμολήσουν από εκεί, σ’ αυτούς θα γυρίσουν…

Οι ημέρες εν μέρει είναι δικες τους, αλλά στο σύνολο είναι ημέρες του σχεδίου Του Ουρανίου Πατρός για εσάς.

Και μην περιμένετε να δώσουν πνοή αυτοί που δεν ξέρουν και ούτε πνεύμονες έχουν για να πάρουν πνοή.

Αλλά και εσείς μην περιμένετε αλλά να είσθε βιαστικοί στην μετάνοια σας και θερμοί στην πίστιν σας προς τον Δημιουργό σας.

Είναι μεγάλη ανάγκη παιδιά μου, αδέλφια μου, αυτήν την ώρα να είσθε όλοι μαζί, είναι μεγάλη ανάγκη, η προσευχή σας να είναι τόσο θερμή ώστε από αυτήν την θερμότητα να βγει αληθινό φως και να ενωθεί με το Άγιον Φως και να λάμψη.

Όταν εσείς κάνετε κάποια λάθη, μην κλείνεστε μέσα σας από ντροπή, αλλά ελάτε στον ΧΡΙΣΤΟΝ σας και μην ξεχνάτε ότι είσθε και εσείς κομμάτι της Αγίας Τριάδος.

Αυτά τα λάθη, οι αμαρτίες που δεν έχουν διάκριση αν είναι μικρές η μεγάλες, παραδώστε τις με ανοικτή ψυχή, και με ανοικτό νου στο καθαριστήριο που είναι η εξομολογησις και η θερμή προσευχή σας και η ταπεινή μετάνοια σας.

Και όσο για τον πονον σας αφήστε τον στον ΧΡΙΣΤΟΝ, Ο Κύριος τον γιατρεύει γιατί και όταν πηγαίνετε στον γιατρό, εάν δεν πείτε από που ξεκινά το πρόβλημα εν μέρει θα σας γιατρέψει και εν μέρει θα πάθετε (πάσχετε) 

Και Ο Κύριος σας έτσι είναι, Ιατρός είναι και Αυτός ,εάν εσείς δεν του πείτε από που ρίζωσε το κακό σας, και εν μέρει θα το κρύψετε από ντροπή, εν μέρει θα σας γιατρέψει με την βούληση σας και εν μέρει θα υποφέρετε, ώσπου να καταλάβετε ότι στον γιατρό μιλάμε μόνον ειλικρινά.

 Και ψάχνοντας ετούτος ο καλός γιατρός, βρίσκει και κάτι που ξεχάσατε να του πείτε από τον μεγάλο πόνο τον άλλον, διότι είναι πολύ καλός γιατρός και ερευνητής.

Του λέτε ότι έχετε μια πληγή στο δέρμα αλλά αρνείστε να σηκώσετε το μανίκι σας, Ε! τότε.....Πως θα σας θεραπεύσει; 

Ελεύθερη βούληση έχετε παιδιά μου, από εκεί και πέρα ξέρετε εσείς τι να κάνετε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου