Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΑΠΗΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ



Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚ ΘΕΟΥ…




Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

«Ακούσατε ποτέ την γλώσσα των Αγγέλων;    

Παιδιά μου είδαμε ποτέ εμείς εδώ κάτω στην Γη την Σοφία του Θεού; 
Ακούσαμε ποτέ Τον Χριστό πριν από 2000 χρόνια πως μιλούσε;

Μιλούσε όλες τις γλώσσες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την γλώσσα του Πατέρα, και για να το εκφράσω ποιο καθαρά θα σας πω ποια είναι η γλώσσα Του Πατέρα
.
Η γλώσσα αυτή έχει κυματισμούς ήχους και δονήσεις που ξυπνούν το μυαλό και συσχετίζουν τον δεσμό σε όλη την ύλη του μυαλού και πραγματοποιούνται κύματα μαγνητικά ( με την γλώσσα μας ) και έρχονται σε άμεση επαφή με τους Ουράνιους κυματισμούς.

Και δονείται ο ήχος αυτός και φτιάχνει και αποθηκεύει όλα αυτά τα όποια έρχονται από την σοφία του Ουρανού μέσα στο μυαλό σας.

Γι’ αυτό παιδιά μου μην παραξενευτείτε όταν θα ακούσετε την γνήσια γλώσσα η οποία ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Όταν θα διαβάσετε την γλώσσα αυτήν και όταν το αυτί σας θα σφυρηλατηθεί με την γλώσσα αυτήν, με τα μάτια κλειστά θα διαβάσετε τα Ουράνια κείμενα, και θα καταλάβετε όλη την Ουράνια εξέλιξη από την αρχή μέχρι το τέλος στην πορεία των πραγμάτων. 

Και τότε θα μπορέσετε να διαβάσετε ( και να καταλάβετε ) όλα τα αρχαία κείμενα τα οποία εις την γλώσσα ετούτην εγράφησαν.


Παιδιά μου, γράψτε πόσοι σοφοί πέρασαν από την χώρα μας, με τι κυματισμούς και δονήσεις μπόρεσαν και άρπαξαν την σοφία του Θεού μέσα στο μυαλό τους, διότι μίλησαν την γλώσσα ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ 



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚ ΘΕΟΥ…


Πηγαίνετε σε έναν αρχαίο βράχο και διαβάστε τα γράμματα που είναι επάνω γραμμένα και προσπαθήστε να τα καταλάβετε, βάσει αυτών των αρχαίων που σας έμαθαν.

Ουδεμία ουσία θα βγάλετε. Και θα σας πω τι εννοώ με την λέξιν ουσία. 

Θα βγάλετε βεβαίως κάποιαν άκρη ως απλή μετάφραση, όμως το πραγματικό νόημα δεν θα μπορέσετε να το βγάλετε 
(καταλάβετε) διότι λείπουν οι δονήσεις. 


Παιδιά μου οι Άγγλοι ποτέ δεν μίλησαν, για πρώτη φορά, αγγλικά, ούτε οι Γερμανοί γερμανικά, ούτε οι σλάβοι σλαβικά.


Ούτε κανένας λαός παγκοσμίως δεν μίλησε για πρώτη φορά την γλώσσα του. Μίλησαν πρώτα την γλώσσα του Πατέρα, με κάτι περίεργα ( για εσάς , τώρα ) γράμματα που εσείς ούτε βυζαντινά δεν τα λέτε, η οποία ήταν η αρχαιότατη Ελληνική γραφή, δηλαδή η γλώσσα του Πατέρα, ήταν η γλώσσα σας 


Θα σας το εξηγήσω απλά, έρχεσθε στα Άγια Μέρη και δη στο πιο Άγιο Μέρος και παίρνετε το Άγιο Φως, και μοιράζεται μετά αυτό σε όλη την Γη, έτσι έγινε και με την γλώσσα του Πατέρα., το Άγιον Φως, κάποιος το έβαλε στο καντήλι του και το κρατά όλον τον χρόνο, ώσπου να έλθει το άλλο.


Κάποιοι άλλοι το κρατούν σε κερί, έσβησε όμως κάποια στιγμή το κερί τελείως και άναψαν στο ίδιο κερί άλλο φως, αλλά δεν ήταν το ίδιο, παραποιημένο ήταν.

Έτσι έγινε και με τις γλώσσες, κράτησαν μεν τον κορμό (κερί) αλλά άλλαξαν το φως.

Γι’ αυτό σας είπα ότι οι Άγγλοι ποτέ δεν μίλησαν Αγγλικά εξ αρχής και οι άλλοι το ίδιο, γι’ αυτό μην μετράτε τις λέξεις και τις πράξεις με μια γλώσσα που δεν την γνωρίζατε ποτέ. 

Επειδή σε εμάς ταιριάζουν αυτά που έδωσε ( τα ελληνικά ) ο Πατέρας».


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου