Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ"


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 




Δημοσιοποιεί ο Γεωκών



«Ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα.

Παιδιά μου δεν είναι αυτές οι αιτίες (που λέτε) που γίνονται όλα αυτά, ούτε πως λέγεται η μια θάλασσα, ούτε πως λέγεται ένα βουνό (και σε ποιον ανήκουν)

Απλώς η αιτία είναι τόσο βαθιά που εσείς δεν την βλέπετε και ούτε θα σας την πουν ποτέ! 

Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα.


Όμως έφτασε η ώρα που με ανθρώπινα σχέδια και ενέργεια ΘΕΟΥ θα γίνουν όλα, δηλαδή παιδιά μου θα αφήσει τα ανθρώπινα σχέδια ( που σκοπό έχουν να σας καταστρέψουν ) να εξελιχτούν έως κάποιο σημείο για να μπορέσουν να καταλάβουν την ντροπή τους, να μπορέσουν να καταλάβουν τις αμαρτίες τους και να δουν πραγματικά με τα μάτια τους τι εστί Θεός.


Ήδη παιδιά μου είναι αναπολόγητοι εκείνοι, τι περιμένετε; Να βάλουν την λογική τους επάνω από την πραξιν τους; Η λογική τους θυμηθείτε την λέξιν, έχει πεθάνει μαζί με την ψυχήν τους.


Ένα να ξέρετε και μόνον! Ούτε στην Γη, ούτε στον ουρανόν, ούτε στο σύμπαν ολόκληρο, δεν υπάρχει ( κάτι ) άλλον πιο μεγάλο από ΤΟΝ ΘΕΟΝ


Πολλοί τρυποκάρυδοι πέρασαν σ’ αυτόν τον κόσμο, και όλοι νόμιζαν ότι τρυπούσαν τον κορμόν, ο ένας κτύπαγε στην κορυφή και ο άλλος από την άλλην πλευρά, οι άλλοι στην μέση και οι άλλοι στο τέρμα και γύρω-γύρω, αλλά τις ρίζες ποτέ δεν μπόρεσαν να τις τρυπήσουν.

Ήταν όλοι τους "τρανοί" επάνω στους Λαούς τους, με πολλή υπερηφάνεια σώματος, αλλά με θανατισμένη ( πεθαμένη ) ψυχή από την ώρα που γεννήθηκαν.

Ολίγοι των ολίγων ήταν εκείνοι που έστειλε Ο Κύριος ως "Ηγέτες"  ολίγοι είναι, οι τρεις :

Ο ΜΩΥΣΗΣ

Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΗ ( ο εκλεκτός του Θεού )

Αυτοί είναι οι τρανοί της Γης, αναγνωρισμένοι από ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ».



Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου