Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΑ ΜΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ!

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ MARFIN ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!



 Η εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας των τεσσάρων στην  Μαρφίν (είμαστε οι πρώτοι που μιλήσαμε για το τέταρτο θύμα, το έμβρυο που κυοφορούσε η Αγγελική Παπαθανασοπούλου) δεν έχει γίνει μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και ακόμα μιλάνε για εμπρησμό με μολότωφ!

Ενώ εμείς έχουμε αποδείξει με ανάρτησή μας ήδη από τον Απρίλιο του 2011 ότι  αυτό που έκαψε την Μαρφίν δεν ήταν μολότοφ, αλλά ήταν βόμβα λευκού φωσφόρου!!!




Αυτή η λάμψη που φαίνεται στην φωτογραφία είναι χαρακτηριστική αυτής της βόμβας όπως και το γεγονός ότι δεν σβήνει αν δεν κάψει ότι υπάρχει εκεί που πέφτει...

Οτιδήποτε ακόμη και ναπάλμ θα μπορούσε να σβήσει με τέσσερις πυροσβεστήρες που άδειασε ο ο ηρωϊκός υπάλληλος της Μαρφίν Επαμεινώνδας Τσακάλης που εγκλωβίστηκε γιατί ακριβώς προσπαθούσε να σβήσει την φωτιά...

Είχαμε διατυπώσει δε την άποψη ότι αυτό έγινε ώστε να τρομοκρατηθεί ο λαός και να μην ξαναβγεί απ΄το καβούκι  του να διαδηλώσει εναντίον της κυβέρνησης και του ΔΝΤ !!! 

Την από το 2011 άποψή μας για «άλλο εύφλεκτο υλικό» και όχι για μολότωφ, όπως και για «ξένα στοιχεία» άσχετα με την διαδήλωση, επιβεβαιώνουν τραγικά δύο συγκλονιστικές καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στο δικαστήριο!

"Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος της Marfin Δημήτρης Παπατζής. Ο μάρτυρας περιέγραψε στο δικαστήριο: «Μας είχαν στο στόχαστρο, φωνάζανε... Είδα ότι έχει σπάσει το τζάμι του ισογείου και ότι κάποια άτομα έριχναν εύφλεκτο υλικό. Πήρα πυροσβεστήρα αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι ανεβήκαμε πάνω στον δεύτερο όροφο. Η φωτιά άρχισε σιγά σιγά να ανεβαίνει.... Ήμουν εγκλωβισμένος στο μπαλκόνι δεν ήξερα αν πρέπει να πηδήξω ή να καώ.... Πετούσαν πέτρες. 

Τα άτομα αυτά παρείσφρησαν στην πορεία... Τους βλέπαμε να σπάνε τον «Ιανό». Δεν ήταν οι διαδηλωτές που ήρθαν να διαδηλώσουν για το Μνημόνιο. Είχαν μπει μέσα στη πορεία. Είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους. Γύρω στις 14:00 ακούσαμε το σπάσιμο της τζαμαρίας. Εν τέλει πήδηξα από το μπαλκονι....Όσο ήμουν στο μπαλκόνι δεν είδα κίνηση αλληλεγγύης προς εμάς... Υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος που φώναζε: " Μέσα καίγονται ρε παιδιά"»...

H Παναγιώτα Βασιλάκου, επίσης υπάλληλος της τράπεζας, κατέθεσε ότι είδε κάποιον που «φορούσε χακί και κρατούσε κάτι σαν μπουκάλα καταδύσεων που μπροστά είχε πράσινο λάστιχο ποτίσματος». Η υπάλληλος ανέφερε ότι είχε «την αίσθηση πως ο άνθρωπος αυτός "πετούσε κάτι στη φωτιά που φούντωνε...."».

Αυτά για να μένετε αφυπνισμένοι και να μην πέφτετε θύματα των ΜΜΕ που εμείς τα ονομάζουμε «Σαμπουάν μυαλών»!

Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, 
του εμβρύου τέκνου της,
Παρασκευής Ζούλια,
και Επαμεινώνδα Τσάκαλη

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!



1 σχόλιο:

  1. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο ΣΚΑΊ έδειχνε φωτιά στον 4ο όροφο!! αν είναι δυνατόν.....του υπουργείου οικονομικών όπου ο δημοσιογράφος λέει ότι καίγονται τα στοιχεία των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου!!!(που το ήξερε;; Υπάλληλος ήταν;) Ο Κύριος Βγενόπουλος πόσα χρωστούσε ξερετε;; Γιατί επέμενε να μείνει ανοιχτή η τράπεζα;;; Ποιος ασχολήθηκε με την πυρκαγιά στο υπουργείο;;; Κανένας γιατί υπήρχαν νεκροί!! Το βίντεο στο YouTube, καίγεται το υπουργείο οικονομικών στον 4ο όροφο με υπότιτλο 4 νεκροί στην τράπεζα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή