Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....


ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ, ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 




Κοινοποιεί ο Γεωκών


Μην ζητάτε ποτέ, ούτε και μέσα στην σκέψη σας το «γιατί» από τον Θεον, αυτό το γιατί, να το ψάξετε στις πράξεις σας, στην μετάνοια σας και στα υπόλοιπα που κάνετε. 

Εάν το κάνετε αυτό, τότε να ρωτήσετε Τον Θεό το γιατί. 

Γιατί το λέγω αυτό; Διότι την ώρα που εσείς δεν σκέπτεσθαι λογικά και βάζετε τον θυμό σας, που είναι γέννημα του εγωισμού, φτάνετε στις πράξεις που είναι γέννημα της αμαρτίας. 


Μέσα δε από τον θυμό σας, ξεχνάτε ένα μεγάλο έπαθλο, που είναι η ταπείνωσης και η Θεια υπομονή, διότι η ταπείνωσης φέρνει την υπομονή και η υπομονή φέρνει την θεότητα, και η υπομονή μαζί με την θεότητα, φέρνει τους γερούς καρπούς της ζωής σας. 

Βεβαίως, δεν είναι τόσο εύκολα αυτά για εσάς που ζείτε στην γη, γιατί υπήρξαν περιπτώσεις που και οι Άγιοι το ρώτησαν αυτό, το γιατί συνδέεται με την θεωρία και την πράξιν σας, γι’αυτό ζητείστε το από τον εαυτόν σας. 

Όταν θα πολεμήσετε, θα αγωνιστείτε, θα ταλαιπωρηθείτε για να γίνετε Άγιοι επί της γης, τότε ελάτε να ρωτήσετε το «γιατί» από τον Χριστό. 

Όσο και αν ξεριζώσετε, παιδιά μου, ένα δένδρο μαζί με τις ρίζες του και με το χώμα του ακόμα, οι ψηλές ρίζες που δεν μπόρεσε να πάρει το χώμα έμειναν πάλι στις θέσεις τους, 

Και θα μεγαλώσουν αυτές και νέα βλαστάρια θα βγάλουν, και τότε, θα θυμηθεί το δένδρο τι άφησε πίσω, και πολλοί θα πουν, ότι έβγαλαν το δένδρο από εδώ, αλλά οι ρίζες του έμειναν. 

Όλοι σας, έχετε ταξιδέψει σε ένα καλό κομμάτι του κόσμου αυτού, καθίσατε δίπλα σε λίμνες και θάλασσες και σε βουνά ακόμα, φυσούσε και καθαρός αέρας και δεν χορτάσατε, απλώς νοιώθατε καλά, και όταν γυρίσατε στον τόπον που σας γέννησε, βρίσκατε μια πέτρα που καθόσαστε όταν ήσαστε πολύ μικροί, καθίσατε επάνω, χόρτασε η ψυχή σας και ξεκουραστήκατε μαζί με το σώμα σας, και πετάξατε από χαρά…ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ! 

Και Ο Χριστός όταν περπατά όλη την γη, κάπου αφήνει την αναπνοή Του για λίγο να ξεκουραστεί και χωρίς όνομα σας λέγω, ότι αυτό λέγεται Πατρίς. 

Σας λέγω επίσης, μην λησμονείτε αυτήν την Πατρίδα, όπου και εάν είσθε, γιατί μόνον σ’αυτήν ο αέρας που φυσάει σήμερα, το κύμα που θα σας βρέξει αύριο και ο ουρανός που θα σας σκεπάσει μεθαύριο, θα λέγεται Ουράνια Πατρίδα. 

Διαλέξτε τι Πατρίδα θέλετε, Ο Χριστός δεν την ονομάζει, αλλά η ονομασία θα μείνει. 

Παιδιά μου ένα έχω να σας πω για πολλοστή φορά και όχι και τελευταία, μέχρι να γίνουν τα πράγματα …ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ, την τελευταία στιγμήν, όπου και αν βρίσκεσθε, να έλθετε εδώ στην κλωσσα, που μαζεύει τα πουλιά της, διότι αυτή η μάνα ξέρει να ζεσταίνει τα παιδιά της με τον καλύτερο τρόπο Τον Θεϊκό, Τον Ουράνιο και με το Αγιον Πνεύμα…

ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ( Η ΕΛΛΑΣ ) που …και ποιος δεν θα ήθελε και Θεός να είναι, να ακουμπήσει το κεφάλι του. 

Παιδιά μου, όταν θα δείτε τα σημεία που αναφέρονται και στην αποκάλυψη και στους Πατέρες και λέγονται και από τους απλούς ανθρώπους τώρα τελευταία… 

ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΗ (ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ) 

Ο Χριστός εγγυάται την αγάπην Του για τον κόσμο αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί την πράξιν σας . 

Εγγυάται την Μάνα ( πατρίδα ) αλλά δεν εγγυάται την πόρτα , αν θέλετε να την βρείτε, Εγγυάται την Θείαν βοήθεια προς τους δικούς Του και προς όλον τον κόσμο, αλλά δεν εγγυάται όταν υπάρχει άρνησης. 

Εγγυάται, ότι η ψυχή Του θα είναι στην ψυχην σας, αλλά δεν εγγυάται αν δεν την καθαρίσετε εσείς και δεν ανοίξετε την πόρτα προς Τον Χριστό. 

Εγγυάται την Βασιλεία του Θεού μετά ειλικρινείας, μετάνοιας και Θείας Κοινωνίας και δεν σας τάζει λόγια, αλλά σας δωρίζει πράξιν, εσείς, ότι θέλετε εγγυηθείτε στον Χριστόν.



3 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=SsXejXObVp0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΛΑΡΙΩΝΑ

    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
      ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

      ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΕΡΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ Ή ΜΗ, ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

      ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, αφού είναι να γίνει το κακό, που είναι να γίνει, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ;
      https://www.youtube.com/watch?v=hR66ONGwR68

      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ
      Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.!!!

      Διαγραφή